Cyber Security Analyst, Telia Cygate (Kesätyö)

Cyber Security Analyst, Telia Cygate (Kesätyö)

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

Seuraava mahdollisuutesi

Haluatko toimia tärkeässä roolissa taistelussa tietoturvauhkia vastaan sekä olla mukana varmistamassa asiakkaidemme IT-infrastruktuurin toiminnan saumatonta jatkuvuutta ja tietoturvallisuutta? Tässä on mahdollisuutesi päästä kerryttämään arvokasta työkokemusta johtavassa ICT-alan yrityksessä!

Etsimme nyt kahta Tietoturva-analyytikkoa Telia Cygaten Security Operations Center (SOC) -tiimiimme määräaikaiseen työsuhteeseen kesäksi 2022. Tiimimme tehtävänä on keskittyä tietoturvauhkien ehkäisemiseen, tietoturvapalveluiden kehittämiseen sekä tietoturvapoikkeamien hallintaan tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Olemme kumppani, joukkuepelaaja ja kriittinen osa asiakkaamme työkalupakkia taistelussa kyberrikollisuutta ja liiketoiminnan jatkuvuutta haittaavia uhkia vastaan.

Tietoturva-analyytikon roolissa keskeisin tehtäväsi on havaita, analysoida ja dokumentoida tietoturvapoikkeamia sekä suunnitella ja tarvittaessa toteuttaa niihin liittyviä korjaavia ja ehkäiseviä toimenpiteitä. Lisäksi tehtäviin kuuluu sidosryhmien tiedottaminen vakaviin uhkiin tai haavoittuvuuksiin liittyen sekä asiakassopimusten mukaisista palveluvastuista huolehtiminen. Työhön liittyy myös jatkuva tietoturvateknologioiden sekä näiden hälytyssääntöjen ylläpitäminen ja kehittäminen. Luonteeltaan työ on asiakaslähtöistä tiimityötä.

Tiimimme toimii 24/7 vuorotyössä ja vuorot tehdään 12 tunnin päivä- ja yövuoroissa pääsääntöisesti Telia Cygaten Helsingin tai Jyväskylän toimipisteessä. Työvuorot ovat pitkiä, mutta vastaavasti saat työrupeamien välissä pidempiä vapaa-aikoja. Työsuhteet alkavat keväällä 2022 ja jatkuvat mahdollisuuksien mukaan syyskuun 2022 loppuun.

Mitä voit odottaa

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta IT-alan huipputeknologioiden ja -asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä monien taustajärjestelmien parissa haastavissa ja kriittisissä asiakasympäristöissä. Saat erinomaisen tilaisuuden kehittyä ja saada kokemusta laajasti erilaisten tietoturvapoikkeamien käsittelemisestä ja ratkaisuista. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja pääset työskentelemään yhdessä mukavien tiimikavereiden kanssa hyvässä ilmapiirissä.

Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Jaamme arjen haasteet ja tuemme toinen toisiamme ajoittain hektisessä toimintaympäristössä. Haluamme tasapainottaa vaativaa työtämme muiden elämän osa-alueiden kanssa, juhlimme onnistumisia yhdessä ja panostamme henkilöstömme hyvinvoinnin johtamiseen ja tukemiseen. Telian arvot Dare, Care ja Simplify ohjaavat päivittäistä työtämme. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Mitä odotamme Sinulta

Tähän tehtävään haemme henkilöitä, joilla on vahvaa kiinnostusta tietoturvan hallinta- ja valvontatehtäviin. Toivomme, että sinulla on jo mahdollisesti aikaisempaa kokemusta tietoliikenne- tai tietoturva-alalta opintojen, töiden tai harrastuneisuuden kautta.

Tässä tehtävässä toimit teknisenä tietoturva-analyytikkona, joten on olennaista, että sinulla on riittävä perustason ymmärrys teknisen tietoturvan periaatteista. Erilaisten käyttöjärjestelmien (Unix/Linux/Windows) tuntemus ja ymmärrys niiden tyypillisistä haavoittuvuuksista sekä haavoittuvuuksien hyväksikäyttötavoista auttaa sinua menestymään tässä tehtävässä. Sen lisäksi ymmärrys yleisimmistä tietoliikennetekniikoista ja verkkoprotokollista on tässä tehtävässä tarpeellinen.

Teknisen pätevyyden lisäksi tehtävässä menestymiseen tarvitaan analyyttistä asennetta, loogista ajattelukykyä ja ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja syy-seuraussuhteita. Edellytämme myös hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi. Sen lisäksi tehtävässä tarvitaan oma-aloitteista ja proaktiivista otetta työskentelyyn. Myös aikaisempi asiakaspalvelukokemus luetaan eduksi tähän tehtävään.

Toivomme, että sinulla on aito halu ja vahva kiinnostus kehittyä teknisen tietoturva-alan huippuammattilaiseksi! Arvostamme erityisesti positiivista tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Service Operations -osaston vetäjä Tomi Skoglund, sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 19.12.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin, puhelimitse +358 440 622 748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacompany.com.

Käsittelemme hakemukset viikolla 51 ja jatkoon valituille lähetetään kutsu videohaastattelukierrokselle sekä ennakkotehtävät loogisen päättelykyvyn ja persoonallisuuden kartoitukseen. Niiden pohjalta jatkoon valitut saavat kutsun tekniseen haastatteluun viimeistään tammikuussa 2022.

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä.

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
19.12.2021
Yhteystiedot
Tomi Skoglund