Order & Delivery Coordinator, Telia Inmics-Nebula

Order & Delivery Coordinator, Telia Inmics-Nebula

Olisitko juuri sinä Telia Inmics-Nebulan Order & Delivery -tiimin uusi osaaja?

Etsimme Jyväskylästä tai pääkaupunkiseudulle timanttista tiimipeluria tilaus- ja toimitustehtävien käsittelyyn (Order & Delivery Coordinator). Tässä siistissä sisätyössä tehtävänä on päivittäisellä aktiivisella otteella varmistaa yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa se, että asiakkaidemme asiat etenevät maaliin saakka. Toivoisimme, että pääset aloittamaan vuoden vaihteen jälkeen.

MISTÄ ON KYSYMYS?

Meillä tehdään töitä liukuvasti arkisin yleisimmin klo 7-17 välillä. Käsittelemme päivittäin mm. laite-, palvelu- ja lisenssitilauksia. Hoidamme myös laskutukseen liittyviä tukitehtäviä. Työkielenä tiimin sisällä on suomi, mutta kirjallista materiaalia sekä asiakaskontaktointia toteutetaan asiakkaan toiveitten mukaan myös englanniksi.

Päivittäistä tekemistämme ohjaa halu huolehtia siitä, että asiakkaidemme asiat hoituvat kaikilta osin mallikkaasti. Meille saapuvista työpyynnöistä hoidamme koko tilaus-toimitusputken joko itsenäisesti tai sidosryhmien kanssa – kannamme omalta osaltamme vastuuta kokonaisprosessin sujuvuudesta.

Jokaisella tiimiläisellä on omalta osaltaan mahdollisuus ja vastuu olla mukana kehittämässä niin ulkoisen kuin sisäisen asiakkaan asiakaskokemusta – meillä kehitysehdotuksia ja aktiivista vuoropuhelua arvostetaan kovasti. Yhteistyö tiimiläisten, eri sidosryhmien sekä tiimin esimiehen kanssa on erittäin tiivistä.

Order & Delivery Coordinatorin tehtävässä pääset päivittäin näköalapaikalle ja mahdollistamaan osaltasi Telia Inmics-Nebulan kattavan B2B tarjoaman tuottamista asiakkaillemme.

Tehtäväsi sisältää mm. seuraavia asioita:

  • Laite-, palvelu- sekä lisenssitilausten käsittelyä
  • Asiakastiedon ylläpitämistä
  • Erilaisten sähköisten tuotteiden rekisteröintiä ja hallintaa
  • Laskutuksen tukitehtäviä
  • Viestintää sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille, kirjallisesti ja puheviestimiä käyttäen

KUKA SINÄ OLET?

Tehtävässä menestyt, jos sinulta löytyy reipasta palveluasennetta ja tunnistat haastavissakin tilanteissa tilanteen tarjoamat mahdollisuudet. Sinulta tulee löytyä kyvykkyyttä viedä asiat maaliin asti positiivisella mutta jämäkällä otteella. Toivottavaa olisi, että sinulla on kokemusta laite- / palvelutuotannon tilaus- toimitusprosesseista ja niihin liittyvistä järjestelmistä.

Osaamisesi ja kokemuksesi, josta on apua tehtävässä:

  • Kaupallista tai teknillistä koulutusta tai niihin suuntautuvia opintoja / kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • Tuotetietämystä yritysasiakkailla käytössä olevista ICT laitteista ja -palveluista
  • Olet selkeä suullisessa ja kirjallisessa ilmaisussa sekä suomeksi että englanniksi

ENEMMÄN KUIN PELKKÄ TYÖPAIKKA

Telialla työskentelet motivoivassa ympäristössä, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja jossa kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet, joustavan työnantajan hyvine henkilöstöetuineen sekä tuen, jotta voit kasvaa haluamaasi suuntaan. Työpisteesi sijaitsee modernissa Jyväskylän Reimarin tai Helsingin Triplan toimistossa ja halutessasi osan työstä voit tehdä myös etänä.

INNOSTUITKO?

Jos haluat osaksi yhteistä matkaamme, niin hae tehtävään viimeistään 30.11.2021! Liitäthän mukaan CV:n ja hakukirjeen, jossa haluaisimme kuulla kokemuksesi ja motivaatiosi, jotka tukisivat menestystäsi Order & Delivery Coordinatorin tehtävässä.

Lisätietoa saat halutessasi tiimimanageri Mikolta sähköpostitse mikko.kyronviita@inmicsnebula.fi ja voimme sopia keskustelutuokion mahdollisille tarkentaville kysymyksillesi.


WELCOME TO TELIA – HOME TO YOUR NEXT BIG OPPORTUNITY! 

We are Telia Inmics-Nebula, an ICT company within Telia's B2B family and we have solid experience in providing cloud services, advanced ICT environments, and end-user services. With almost 600 experts, we provide versatile expert services for every company that aims to make their business more profitable and provide a better employee and customer experience. We are constantly working to increase the number of our experts. We currently work in ten locations: Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Lappeenranta, Jyväskylä, Kuopio, Joensuu, Vaasa, and Oulu. We want to be the one ICT partner that helps you succeed. 

Sijainti
Jyväskylä
Haku päättyy
30.11.2021
Yhteystiedot
Mikko Kyrönviita