System Specialist, Telia Cygate

System Specialist, Telia Cygate

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme nyt Telia Cygatelle System Specialistia sisäiseen Business Support Systems (BSS) -tiimiin. Tarkempi toimenkuvasi keskittyy käytössämme oleviin Atlassianin tuotteisiin, joista päätehtäväksesi tulee kyseisten järjestelmien tekninen omistajuus, sekä kokonaisuuteen liittyvien muiden järjestelmien sekä integraatioiden hallinta soveltuvilta osin. Tehtävässä toimit rajapintana eri sidosryhmien välillä ja työskentelet yhteistyössä muiden teknisten asiantuntijoiden kanssa. Opit tuntemaan järjestelmäkokonaisuuden ja sen rajapinnat, jotta pystyt keskustelemaan eri sidosryhmien kanssa. Vastaat järjestelmään liittyvien vaatimusten hallinnasta ja koordinoit kehitystä sen pohjalta aina testaukseen ja tuotantoon vientiin saakka.

Tiimimme vastaa yrityksemme sisäisistä liiketoiminta- ja toimistoympäristön järjestelmien elinkaaren hallinnasta, kehityksestä ja käyttäjätuesta. Tiimimme tehtävänä on varmistaa, että asiantuntijoillamme on käytössään toimivat työkalut ja järjestelmät työnsä toteuttamiseksi. Asiakkaitamme ovat koko yrityksen henkilöstö ja ylläpitämiemme järjestelmien käyttäjät. Tiimimme sidosryhminä toimii erilaisia järjestelmäasiantuntijoita ja arkkitehtejä sekä yritysturvallisuuden asiantuntijoita, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä alan standardien ohjaamina.

Mitä voit odottaa

Telia Cygate on kasvun paikka - kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Olemme alamme arvostettu asiantuntijaorganisaatio, missä jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää osaamisensa ja vaikuttaa liiketoimintamme kehittymiseen. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä. Me olemme tiimipelaajia ja tuemme toinen toisiamme saavuttaaksemme yhteisen tavoitteemme. Bonuksena saat mahdollisuuden työskennellä Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä yhdessä tiimisi kanssa.

Odotamme sinulta

  • Useamman vuoden kokemusta erilaisista IT-palvelunhallintaympäristöistä ja -teknologioista
  • Kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia ja asioiden välisiä yhteyksiä
  • Kokemusta Atlassianin järjestelmien (Jira ja Confluence) ylläpidosta ja elinkaaren hallinnasta
  • Osaamista ja kokemusta Linux-palvelinympäristöistä
  • Ymmärrystä dokumentaation- ja järjestelmänhallintaan liittyvistä tietoturvavaatimuksista
  • Kokemusta ketterän kehittämisen (esim. SAFe) viitekehyksessä toimimisesta
  • Hyviä sidosryhmä-, yhteistyö- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi

Eduksesi katsomme myös:

  • Osaamista M365 tuoteryhmän pilvituotteista (Teams, Sharepoint, OneDrive jne), niiden integroinneista toisiinsa sekä Atlassianin tuotteisiin

Tarjoamassamme tehtävässä tarvitaan omaa halua ja aktiivisuutta kehittää asioita eteenpäin. Soveltuaksesi organisaatioomme odotamme sinulta myös itseohjautuvaa, pitkäjänteistä ja systemaattista otetta työskentelyyn. Sen lisäksi on tärkeää, että luot ympärillesi positiivista ilmapiiriä ja osaat verkostoitua sekä toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme erityisesti tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Meillä Sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua laajasti ja kehittää osaamistasi, joten ennakkoluuloton asenne, kyky oppia uutta ja avoin suhtautuminen muutokseen auttaa sinua menestymään jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössämme.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa tarvittaessa BSS Team Manager Katri Mäenpää, puhelimitse 040 8273177 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 25.10.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacompany.com

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää voimassa olevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä. 

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi 

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
25.10.2021
Yhteystiedot
Katri Mäenpää