Integration Specialist, Telia Cygate

Integration Specialist, Telia Cygate

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme asiakaskonsultaatiotiimiimme palveluhenkistä ja asiakasrajapinnassa viihtyvää Integraatiokehittäjää alan huippuammattilaisten joukkoon. Tässä roolissa toimit asiantuntijatehtävässä suunnittelemassa ja toteuttamassa asiakkaidemme järjestelmä- ja sovellusintegraatioita.

Tässä tehtävässä olet mukana järjestelmäprojektien toteutuksessa aina tavoitetilan hahmottamisesta ja määrittelystä liittymän käyttöönottoon ja jatkokehitykseen saakka. Pääset määrittelemään ja koodaamaan niin API- ja integraatioratkaisuja kuin mielenkiintoista sovelluskehitystä. Työhösi kuuluu myös toimia palvelutuotannon tukena ongelmanselvitystilanteissa. Toimit tiimissä vastaten omalla työpanoksellasi yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamisesta. Kommunikoit sujuvasti niin kaupallisten kuin teknisten sidosryhmien kanssa.

Tiimimme kuuluu Solution Consulting -yksikköön, joka kartoittaa ja toteuttaa erilaisia asiakkaidemme tietojärjestelmien kehitys- ja ylläpitopalveluita. Tiimimme jäsenet ovat itseohjautuvia ammattilaisia, jotka toimivat erilaisissa IT-asiakasratkaisuprojekteissa sekä itsenäisesti että osana projektitiimejä, puhaltaen yhteen hiileen ja varmistaen laadukkaat asiakasratkaisut.

Mitä voit odottaa

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa teknologiaosaamistasi erilaisissa yritysasiakasprojekteissa. Tukenasi työssäsi onnistumiseen ovat yhteisömme muut alan rautaiset asiantuntijat, joiden avulla pääset kehittämään ja laajentamaan myös omaa asiantuntijuuttasi. Saat mahdollisuuden toimia ja kehittyä osaavassa porukassa, haastavien ja mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa.

Yrityksessämme jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää osaamisensa ja vaikuttaa liiketoimintamme kehittymiseen. Olemme kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun Sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Asiantunteva henkilöstömme on menestyksemme ytimessä ja haluamme pitää osaajistamme hyvää huolta.

Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Työtä voit tehdä joustavasti toimistolla, asiakkaidemme luona tai sieltä käsin, mistä se parhaiten onnistuu.

Mitä odotamme sinulta

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta, ymmärrystä ja osaamista tietojärjestelmien integraatioiden määrittelystä sekä toteutuksesta. Tärkeää tehtävässä on kyky itsenäiseen työhön, halu työskennellä asiakasrajapinnassa sekä taito hahmottaa kokonaisuuksia ja osien välisiä riippuvuussuhteita.

Monipuolinen toimintaympäristö vaatii kykyä omaksua ja oppia nopeasti uusia teknologioita. Hyvät viestintä-, dokumentointi- ja vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi ovat myös edellytyksenä tässä tehtävässä onnistumiseen.

Tässä tehtävässä arvostamme ja pääset hyödyntämään aikaisempaa kokemustasi erityisesti seuraavilla osaamisalueilla:

  • integraatio- ja API-ratkaisuiden toteuttaminen REST-periaatteilla
  • ohjelmointikielet (XML, Java, C#, Python, JavaScript) sekä tietokannat (esim. SQL)
  • teknisten dokumenttien tuottaminen (mm. integraatiokuvaukset ja vaatimusmäärittelyt)
  • integraatioiden määrittely, suunnittelu ja toteuttaminen
  • integraatioalustat, ServiceNow, Google-ympäristö ja pilvipalvelut

Eniten kuitenkin arvostamme positiivista tiimipelaajan asennetta ja halua työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi, sillä uskomme että tekninen osaaminen on opittavissa, kun asenteesi on kohdallaan. Meillä sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua laajasti ja kehittää osaamistasi jatkuvasti.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Team Manager Anu Huopainen, puhelimitse 040 190 3661 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.10.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 044 062 2748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacompany.com.

Tehtävään valitulle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
31.10.2021
Yhteystiedot
Anu Huopainen