System Engineer, Server Automation, Telia Cygate

System Engineer, Server Automation, Telia Cygate

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme nyt System Engineeriä IT-palvelutuotantoyksikkömme Service Operations -osastolle Helsinkiin. Osastomme vastaa Telia Cygaten jatkuvien IT-palveluiden tuottamisesta ja asiakasympäristöjen ylläpidosta. Osa tiimistämme toimii 24/7-vuorotyössä ja osa päivävuoroissa toimistoaikaan. Nyt avoimessa tehtävässä työajoista ja tehtävän vaativuustasosta on mahdollista sopia osaamistaustasi ja toiveidesi mukaisesti.

Työssä toimit asiakasrajapinnassa, yhteyshenkilöinäsi on pääsääntöisesti asiakkaidemme IT-ammattilaisia ja vastuuhenkilöitä. Tehtävänäsi on huolehtia vianhallinnan, palvelupyyntöjen toteutusten ja muutoksenhallinnan töistä asiakkaan toiveiden ja palvelusopimuksemme mukaisesti. Tässä tehtävässä erityisvastuualueenasi on palvelinautomaatiotyökalun vianhallintaprosessin toteuttaminen ja siihen liittyvien vikatilanteiden ratkaiseminen IT Operations Center- ympäristössä. Työssä pääset käsittelemään asiakkaidemme palvelinympäristöjä laaja-alaisesti sekä työskentelemään yhteistyössä palvelinympäristöjen kehitystiimin kanssa.

Tehtävän keskeisimpiin vastuualueisiin kuuluu:

  • Palvelinautomaation vianhallintaprosessin toteuttaminen
  • Haastavien vikatilanteiden ratkaisu ja tuki
  • Toimiminen laajasti eri palvelinasiakkaiden parissa yli palvelutiimirajojen
  • Syötteiden antaminen tuoteomistajille ja kehitystiimille häiriön- ja ongelmanhallintaprosessien kehittämiseksi

Mitä voit odottaa

Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologioiden parissa, ICT-alan kovimpien asiantuntijoiden kanssa. System Engineerin roolissa tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti monien taustajärjestelmien parissa mielenkiintoisissa ja kriittisissä asiakasympäristöissä. Saat erinomaisen tilaisuuden kehittyä ja saada kokemusta laajasti vikatilanteiden ja teknisten ongelmien ratkaisusta.

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Mitä odotamme sinulta

Tähän tehtävään haemme henkilöä, jolla on perustiedot ja -ymmärrys pilvi- ja konesalipalveluista sekä kokemusta IT-ympäristöjen ylläpidosta ja vikatilanteiden hallinnasta. Olet teknisesti orientoitunut ongelmanratkaisija, ja suoriudut itsenäisesti vakavissakin häiriötilanteissa, tarvittaessa hyödyntäen tiimikollegoidesi asiantuntijuutta ja yhteistyötä.

Tässä tehtävässä arvostamme erityisesti aikaisempaa osaamista seuraavista teknologiaympäristöistä:

  • Windows Server
  • Linux Server
  • VMWare

Sen lisäksi luemme eduksi tehtävään kokemuksesi ja/tai kiinnostuksesi julkipilviteknologioista ja niiden toimintamalleista (erityisesti Azure ja AWS) sekä ServiceNow-teknologiasta.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen, ja sinulla on hyvät viestintä- ja dokumentointitaidot suomeksi ja englanniksi. Eniten arvostamme tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi. Meillä sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua laajasti ja kehittää osaamistasi, joten ennakkoluuloton asenne, kyky oppia uutta ja avoin suhtautuminen muutokseen auttaa sinua menestymään jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössämme.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa palvelutiimin vetäjä Marko Kupias, puhelimitse 0405886958 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 24.10.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacompany.com.

Tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu henkilö voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
24.10.2021
Yhteystiedot
Marko Kupias