System Specialist, M365, Telia Cygate

System Specialist, M365, Telia Cygate

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme nyt Telia Cygatelle System Specialistia sisäiseen Business Support Systems (BSS) -tiimiin. Tiimimme vastaa yrityksemme sisäisistä liiketoiminta- ja toimistoympäristön järjestelmien elinkaaren hallinnasta, kehityksestä ja käyttäjätuesta. Tiimimme tehtävänä on varmistaa, että asiantuntijoillamme on käytössään toimivat työkalut ja järjestelmät työnsä toteuttamiseksi. Asiakkaitamme ovat koko yrityksen henkilöstö ja ylläpitämiemme järjestelmien käyttäjät. Tiimimme sidosryhminä toimii erilaisia järjestelmäasiantuntijoita ja arkkitehtejä sekä yritysturvallisuuden asiantuntijoita, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä alan standardien ohjaamina.

Tässä tehtävässä toimenkuvasi keskittyy käytössämme oleviin Microsoftin M365 pilvituotteisiin, joista päätehtäväksesi tulee kyseisten järjestelmien tekninen omistajuus sekä kokonaisuuteen liittyvien muiden järjestelmien ja integraatioiden hallinta soveltuvilta osin. Toimit rajapintana eri sidosryhmien välillä ja työskentelet yhteistyössä muiden teknisten asiantuntijoiden kanssa. Opit tuntemaan järjestelmäkokonaisuuden ja sen rajapinnat, jotta pystyt keskustelemaan eri sidosryhmien kanssa. Vastaat järjestelmään liittyvien vaatimusten hallinnasta ja koordinoit kehitystä sen pohjalta aina testaukseen ja tuotantoon vientiin saakka. Rinnallasi toimii joukko muita järjestelmäasiantuntijoita sekä arkkitehteja, joilta saat teknistä taustatukea tehtäviesi hoitamiseen.

Mitä voit odottaa

Telia Cygate on kasvun paikka - kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Olemme alamme arvostettu asiantuntijaorganisaatio, missä jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää osaamisensa ja vaikuttaa liiketoimintamme kehittymiseen. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä tai joustavasti sieltä käsin mistä se parhaiten onnistuu.

Odotamme sinulta

  • Aikaisempaa kokemusta ja osaamista erilaisista IT-palvelunhallintaympäristöistä ja -teknologioista
  • Kykyä hahmottaa isoja kokonaisuuksia ja asioiden välisiä yhteyksiä
  • Kokemusta Microsoft M365 tuotteista
  • Ymmärrystä dokumentaationhallintaan liittyvistä tietoturva- ym. vaatimuksista
  • Kokemusta ketterän kehittämisen (esim. SAFe) viitekehyksessä toimimisesta
  • Kykyä hallita itsenäisesti omaa työtä ja vastuulle osoitettua kokonaisuutta
  • Hyviä sidosryhmä-, yhteistyö- ja viestintätaitoja suomeksi ja englanniksi

Tarjoamassamme tehtävässä tarvitaan omaa halua ja aktiivisuutta kehittää asioita eteenpäin. Soveltuaksesi organisaatioomme odotamme sinulta myös itseohjautuvaa, pitkäjänteistä ja systemaattista otetta työskentelyyn. Sen lisäksi on tärkeää, että luot ympärillesi positiivista ilmapiiriä ja osaat verkostoitua sekä toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme erityisesti tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Meillä sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua laajasti ja kehittää osaamistasi, joten ennakkoluuloton asenne, kyky oppia uutta ja avoin suhtautuminen muutokseen auttaa sinua menestymään jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössämme.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa tarvittaessa BSS Team Manager Katri Mäenpää, puhelimitse 0408273177 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 19.10.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacompany.com.

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää voimassa olevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä. 

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
19.10.2021
Yhteystiedot
Katri Mäenpää