Network Architect/Specialist, Telia Cygate

Network Architect/Specialist, Telia Cygate

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme nyt Network Architectia tai Specialistia huippuammattilaisten joukkoomme. Tehtävänäsi on suunnitella, rakentaa ja kehittää asiakkaidemme WLAN- ja LAN-yritysverkkoja ja niihin kiinteästi liittyviä osa-alueita nykypäivän vaatimuksia vastaavaksi. Asiakastyön lisäksi tehtäväsi on toimia tiiviissä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien, kuten projektitoimiston, asiakasvastaavien sekä palvelukehityksen kanssa, ja tukea tarvittaessa jatkuvaa palvelutuotantoa oman asiantuntijuutesi puitteissa.

Tässä roolissa työskentelet osana parinkymmenen hengen Network Solutions -tiimiä, joka koostuu LAN-, WLAN-, WAN- ja SD-WAN-verkkojen huippuasiantuntijoista. Tiimin jäsenet ovat itseohjautuvia ammattilaisia, jotka toimivat erilaisissa ICT-asiakasratkaisuprojekteissa sekä itsenäisesti että osana erilaisia projektitiimejä. Solution Consulting -yksikkömme kartoittaa ja toteuttaa erilaisia asiakkaidemme tietojärjestelmien kehitys- ja ylläpitopalveluita. Konsulttimme toimivat tietoturvaan, tietoverkkoihin sekä konesali- ja pilvipalveluihin liittyvissä projekteissa oman alansa asiantuntijoina.

Mitä voit odottaa

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään ja kehittämään omaa teknologiaosaamistasi erilaisissa yritysasiakasprojekteissa ja -transitioissa. Työ on itsenäistä ja vaativaa asiantuntijatyötä. Tukenasi työssäsi onnistumiseen ovat yhteisömme muut alan rautaiset asiantuntijat, joiden avulla pääset kehittämään ja laajentamaan myös omaa asiantuntijuuttasi. Saat mahdollisuuden toimia ja kehittyä erittäin osaavassa porukassa, haastavien ja mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Yrityksessämme jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää osaamisensa ja vaikuttaa liiketoimintamme kehittymiseen. Olemme kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun Sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Asiantunteva henkilöstömme on menestyksemme ytimessä ja haluamme pitää osaajistamme hyvää huolta.

Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, asiakkaamme tiloissa tai sieltä käsin mistä se parhaiten onnistuu. Ensisijainen työntekopaikka on Helsinki, mutta työn luonteen vuoksi työtä voi tehdä myös joustavasti etänä. Koska työskentelet asiakasrajapinnassa, odotamme että tarvittaessa sinulla on mahdollisuus liikkua myös asiakkaidemme luokse.

Mitä odotamme sinulta

Tähän rooliin haemme henkilöä, jolla on vankkaa kokemusta langattomien ja langallisten lähiverkkoratkaisuiden suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä osaamista myös laajempaan verkkoarkkitehtuurin suunnitteluun ja jalkauttamiseen. Käytännössä tämä tarkoittaa useamman vuoden kokemusta tietoliikennealalta sekä vahvaa osaamista WLAN-verkoista ja niihin liittyvistä komponenteista.

Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään aikaisempaa osaamistasi johtavien teknologiavalmistajien ratkaisuista, erityisesti Cisco ja HPE Aruba. Etuna tehtävään on myös aikaisempi osaamisesi langattomien tietoliikenneverkkojen mittaamisesta, analysoinnista, suunnittelusta, rakentamisesta ja konfiguroinnista sekä niihin liittyvien AAA-ratkaisujen toteutuksesta ja hallinnasta. Lisäksi osaaminen Ekahaun ratkaisuista, palomuureista, kytkinverkoista ja reitityksestä on eduksi tehtävään.

Tässä tehtävässä menestyäksesi tarvitset teknisen osaamisen lisäksi sidosryhmä- ja viestintätaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja erilaisten ratkaisujen toimivuutta.

Työssä tarvitaan myös hyviä dokumentointi- ja raportointitaitoja suomeksi ja englanniksi.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Solution Consulting -yksikön johtaja Jari Hattunen, puhelimitse 0407313021 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 18.10.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p.0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacompany.com.

Tehtävään valitulle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
18.10.2021
Yhteystiedot
Jari Hattunen