Solution Architect, Telia Cygate

Solution Architect, Telia Cygate

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme nyt Telia Cygaten sisäiseen järjestelmäkehitystiimiin Ratkaisuarkkitehtiä suunnittelemaan ja kehittämään palvelunhallintajärjestelmämme kokonaisarkkitehtuuria. Tässä roolissa toimit osana tiimiä, jonka tehtävänä on johtaa koko organisaation palvelunhallintajärjestelmien kehittämistä laadukkaan ja tietoturvallisen IT-palvelutuotantomme varmistamiseksi.

Ratkaisuarkkitehtinä olet tärkeässä roolissa määrittelemässä ja kehittämässä palvelunhallintajärjestelmämme IT-arkkitehtuuria kokonaisvaltaisesti. Arvioit ja analysoit eri ratkaisujen sopivuutta olemassa olevaan arkkitehtuuriin. Tunnistat eri ratkaisujen vahvuudet ja heikkoudet ja näiden pohjalta pystyt esittämään parhaita teknisen toteutuksen malleja eri sidosryhmille.

Ratkaisuarkkitehdin tulee ottaa kantaa erilaisten rajapintojen integrointimenetelmiin ja -tekniikoihin. Teknisten ratkaisujen tulee tukea liiketoiminnan tarpeita ja olla tietoturvavaatimustemme mukaisia. Telia Cygate on ISO27001 sertifioitunut ja tietoturva on tärkeä kulmakivi toiminnassamme. Arkkitehtinä huolehdit, että tietoturvanäkökulma on mukana jo suunnitteluvaiheessa (Security by Design).

Tässä tehtävässä päivittäinen työsi koostuu operatiivisesta arkkitehtuurisuunnittelusta, suunnittelu- ja kehityspalavereihin ja päätöksentekoon osallistumisesta sekä toiminnan riittävän dokumentoinnin varmistamisesta. Tärkeimmät sidosryhmäsi ovat muut arkkitehdit, kehittäjät, tuoteomistajat sekä Telia Cygaten muut liiketoimintayksiköt.

Mitä voit odottaa

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Olemme IT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio, missä jokaisella on mahdollisuus näyttää osaamisensa. Tässä tehtävässä sinulla on aito mahdollisuus kehittyä ja kehittää liiketoimintaamme mielenkiintoisten ja haastavien teknisten toimintaympäristöjen parissa asiantuntevien kollegoiden tuella. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen ketteryys ja ison talon edut. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä tai sieltä käsin, mistä se parhaiten onnistuu.

Odotamme, että sinulla on

  • Vahva osaaminen ja kokemus kokonaisvaltaisesta IT-arkkitehtuurisuunnittelusta; erityisesti kokemus ITSM-järjestelmäarkkitehtuurista luetaan eduksi tähän tehtävään
  • Kokemusta isojen järjestelmäkokonaisuuksien kanssa toimimisesta, eri teknologioista ja niiden integraatioratkaisuista
  • Analyyttinen asenne, looginen ajattelukyky ja ongelmanratkaisutaitoja
  • Joustava, proaktiivinen ja määrätietoinen työskentelytapa
  • Hyvät vuorovaikutus- ja dokumentointitaidot suomeksi ja englanniksi
  • Tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta

Lisäksi luemme eduksi aikaisemman kokemuksen arkkitehtuuriviitekehyksistä (esim. TOGAF), ServiceNow:sta ja ketterän kehityksen toimintamalleista.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Kari Tapanen puhelimitse 040 566 0433 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 26.9.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p.0440622748 tai sähköpostitse maarit.watkins@teliacompany.com.

Tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu henkilö voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
26.9.2021
Yhteystiedot
Kari Tapanen