Problem Manager

Problem Manager

Telia Cygate on IT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita ICT-palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme nyt ICT-palvelutuotantoyksikköömme Problem Manageria vastaamaan ongelmanhallintaprosessimme käytännön toteutuksesta koko teknisen ongelmatilanteen elinkaaren ajan. Tehtävän tavoitteena on pureutua ennakoivasti häiriötilanteiden syntymiseen. Koska tehtävä on organisaatiossamme uusi, sen fokus ja vastuualueet tarkentuvat toiminnan kehittyessä.

Tehtävän keskeisimpiin vastuualueisiin kuuluu:

  • Ongelmanhallinta (sekä reaktiivinen että proaktiivinen)
  • Haastavien ongelmien tekninen ratkaisu ja tukitoimenpiteet sekä sisäisesti että asiakkaiden suuntaan
  • Tiketti- ja monitorointidatan analysointi
  • Syötteiden antaminen prosessinomistajille häiriön- ja ongelmanhallintaprosessien kehittämiseksi

Tehtävä sijoittuu Service Operations -yksikkömme Operations Management -tiimiin, joka vastaa Telia Cygaten palvelutuotannon tukemisesta ja kehityksestä. Yksikkömme ja tiimimme toimii tiiviissä yhteistyössä muiden palvelutuotannon tiimien kanssa sekä läpi koko organisaation; yhteinen tehtävämme on tuottaa laadukasta palvelunhallintaa merkittäville yritysasiakkaillemme.

Mitä voit odottaa

Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi vahvojen asiantuntijoiden kanssa. Problem Manager -roolissa tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti monien taustajärjestelmien parissa haastavissa asiakasympäristöissä. Saat erinomaisen tilaisuuden kehittyä ja saada kokemusta laajasti vikatilanteiden ja teknisten ongelmien ratkaisusta sekä käytännön työn että halutessasi myös teknisen kouluttautumisen kautta. Tässä tehtävässä pääset myös itse mukaan kehittämään parhaita toimintamalleja toimenkuvan ympärille.

Olemme kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimitiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Mitä odotamme Sinulta

Tähän tehtävään haemme henkilöä, jolla on hyvät perustiedot ja -ymmärrys ITIL-viitekehyksestä sekä kokemusta vika- ja häiriötilanteiden ratkaisuista vaativissa konesali- ja verkkoympäristöissä. Tekninen osaamisesi on vahvaa ja suoriudut itsenäisesti monimutkaisista ongelmanselvitystilanteista. Toimit analyyttisesti ja pystyt hahmottamaan eri asioiden välisiä yhteyksiä.

Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen ja pystyt toimimaan itseohjautuvasti tiukoissakin tilanteissa. Tarvittaessa osaat myös jalkauttaa toimenpiteitä ja kehittää toimintakulttuuriamme hyödyntämällä sidosryhmätaitojasi. Tehtävässä tärkeää ovat myös hyvät dokumentointitaidot suomeksi ja englanniksi sekä proaktiivinen ote asioiden eteenpäin viemiseksi. Eniten arvostamme tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Operations Management -tiimin esimies Sami Vuorensola puhelimitse numerosta 040 543 9040 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 14.4.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacompany.com.

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä. 

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
14.4.2021
Yhteystiedot
Sami Vuorensola