Scrum Master

Scrum Master

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

Seuraava mahdollisuutesi

Haemme nyt Telia Cygatelle Scrum Masteria koordinoimaan tärkeimpien järjestelmiemme kehitystyötä. Kyseessä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus, joka alkaa mahdollisimman pian ja kestää vähintään syyskuulle 2022.

Scrum Masterina toimit tiiviissä yhteistyössä Product Ownerin kanssa; yhdessä koordinoitte kehitystyötä. Toimit Scrum Masterina yhdelle tai useammalle tiimille ja tehtäviisi kuuluu mm. tapahtumien valmistelu ja fasilitointi (dailyt, planningit, retrot) sekä tiimin tukeminen ja toimintatapojen kehittäminen. Myös muiden tiimien ja sidosryhmien kanssa asioiden koordinointi sekä esteiden ja ongelmien ratkominen tiimin toiminnan tieltä kuuluvat työtehtäviisi.

Scrum Masterin roolin lisäksi tehtäviisi kuuluu Release Managerin rooli, jossa olet keskeisessä asemassa vastaamassa julkaisunhallinnan prosessin toiminnasta ja käytännöistä. Vastaat aikataulutuksesta, riippuvuuksien huomioimisesta, muutosten riskiluokituksen arvioinnista ja dokumentaation varmistamisesta. Lisäksi pääset myös kehittämään julkaisunhallinnan prosessia ja käytäntöjä.

Mitä voit odottaa

Olemme IT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio, missä jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää osaamisensa. Tässä tehtävässä pääset osallistumaan ja vaikuttamaan jo meneillään oleviin kehityshankkeisiimme sekä seuraamaan aktiivisesti alan kehittyviä trendejä. Sinulla on tilaisuus kehittyä ja kehittää liiketoimintaamme asiantuntevien kollegoiden tuella.

Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä tai joustavasti sieltä käsin mistä se parhaiten onnistuu.

Odotamme sinulta

  • Osaamista tai kokemusta järjestelmäkehityksen toimintamalleista ja ketterästä kehityksestä
  • Aikaisempaa kokemusta vastaavassa roolissa toimimisesta
  • Vahvaa halua ja aktiivisuutta viedä asioita määrätietoisesti eteenpäin
  • Avointa ja oma-aloitteista orientaatiota työhön sekä erinomaisia viestintätaitoja
  • Kykyä dokumentoida asioita selkeästi ja yhteisten pelisääntöjen mukaisesti
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

   

Eduksi tässä tehtävässä on myös aikaisempi kokemus tai ymmärrys SAFe-viitekehyksessä toimimisesta, Scrum Master tai vastaava koulutus/sertifiointi, aikaisempi kokemus tai ymmärrys ServiceNow:sta sekä kyky hahmottaa isoja järjestelmäkokonaisuuksia. Sinun ei tarvitse olla tekninen syväosaaja, mutta aikaisempi kokemuksesi IT-toimialasta tai -palvelutuotannosta on suureksi hyödyksi tehtävään.

Soveltuaksesi organisaatioomme odotamme sinulta itseohjautuvaa, pitkäjänteistä ja systemaattista otetta työskentelyyn. Sen lisäksi on tärkeää, että luot ympärillesi positiivista ilmapiiriä ja osaat verkostoitua sekä toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme erityisesti tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Meillä Sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua laajasti ja kehittää osaamistasi, joten ennakkoluuloton asenne, kyky oppia uutta ja avoin suhtautuminen muutokseen auttaa sinua menestymään jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössämme.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa tiimin esimies Mikael Lahtonen, puhelimitse 044 358 4380 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 14.4.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacompany.com.

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä. 

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen, lohkoketjujen, konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
14.4.2021
Yhteystiedot
Mikael Lahtonen