Bid Manager

Bid Manager

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.


Seuraava mahdollisuutesi

Etsimme nyt Bid Manageria Telia Cygaten myyntijoukkueeseen. Telia Cygaten myynti- ja markkinointiyksiköllä on kaupallinen kokonaisvastuu organisaatiomme myynti- ja tarjousprosesseista. Olemme mukana erikokoisissa myyntihankkeissa sekä olemassa olevien asiakkaidemme että uusien mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa, sekä yksityisellä että julkisella asiakassektorilla.

Bid Managerin roolissa tärkeimpänä tehtävänäsi on myyntihankkeiden hallinnointi, tarjousten laatiminen sekä sopimusneuvottelut. Roolissasi toimit myynnin työparina ja tiiviissä yhteistyössä koko myynti-, projektointi-, tuote- ja palvelutarjoama- sekä asiantuntijaorganisaatioiden kanssa. Omalla laaja-alaisella osaamisellasi olet mukana voittamassa uusia asiakkuuksia sekä kasvattamassa nykyisiä. Olennaista tehtävässä on oppia tuntemaan Telia Cygaten eri organisaatioyksiköt ja palvelutarjoama, kerätä tietoa organisaation eri tahoilta ja koostaa tiedot toimiviksi kokonaisuuksiksi asiakastarjouksiin.

Kuka sinä olet?

Sinulla on laajaa tuntemusta sekä yksityisen sektorin että julkishallinnon myyntihankkeista. Tiedät, miten IT-palveluntarjoaja toimii, mahdollisesti olet katsonut maailmaa myös palveluiden ostajan näkökulmasta. Osaat toimia oma-aloitteisesti ja proaktiivisesti, ymmärrät kaupallisen ajattelun ja tarjoushallinnan periaatteet sekä markkinan, jossa Telia Cygate toimii.

Olet suunnitelmallinen, kunnianhimoinen ja yhteistyötä rakentava joukkuepelaaja, jolla langat pysyvät hyvin käsissä myös ajoittain hektisessä toimintaympäristössä. Tärkeitä ominaisuuksiasi ovat uteliaisuus ja halu oppia uutta, verkostoitua, kehittyä ja keskustella työkavereiden, asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa.

Pystyt miettimään asioita monesta eri näkökulmasta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Sinulla on vahvat organisointi- ja projektinhallintataidot sekä kyky hankkia tietoa eri lähteistä, ja osaat muodostaa niistä toimivia kokonaisuuksia.

Mitä voit odottaa

Yrityksemme toimii mielenkiintoisissa asiakasympäristöissä toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden ja alan huippuosaajien parissa. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat yritykset ja julkishallinnon organisaatiot.

Meillä jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää osaamisensa ja vaikuttaa liiketoimintamme kehittymiseen. Kasvamme yrityksenä, kun Sinä kasvat ammattilaisena. Tässä roolissa Sinulla on mahdollisuus olla mukana isoissa ja merkittävissä asiakashankkeissa ja vaikuttaa koko Telian B2B-liiketoiminnan kehittämiseen omalla työpanoksellasi.

Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä tai sieltä käsin, mistä se parhaiten onnistuu.

Odotamme, että sinulla on

  • Vahvat näytöt erikokoisista myynti- ja tarjoushankkeista yksityiseltä ja julkiselta sektorilta, mieluiten ICT-alalla
  • Hyvät organisointi-, dokumentaatio- ja projektinhallintataidot
  • Kunnianhimoinen asenne ja halu kehittää osaamistasi jatkuvasti
  • Kokemusta sopimusneuvotteluista
  • Hyvät viestintä- ja verkostoitumistaidot kaikilla organisaatiotasoilla
  • Sujuva suomen- ja englanninkielen taito

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa tuleva esimiehesi Timo Kukkonen, puhelimitse 040 765 7251 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme?

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 26.1.2021. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

Telia Cygate toteuttaa vaativia IT-asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
26.1.2021
Yhteystiedot
Timo Kukkonen
Puhelin +358407657251