Server Automation Developer

Server Automation Developer

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.


Seuraava mahdollisuutesi

Haemme nyt Telia Cygaten sisäiseen järjestelmäkehitystiimiin Palvelinautomaatiokehittäjää vastaamaan palvelinautomaation prosessien kehityksestä ja optimoinnista. Tärkein tehtäväsi on kehittää palvelinautomaatioprosessejamme vastaamaan asiakasvaatimuksiamme. Työsi koostuu ensisijaisesti ServiceNow-järjestelmän automaatiokomponenttien (Workflow, Flow Designer) suunnittelusta ja kehittämisestä sekä palvelinpuolen ohjelmoinnista ja skriptien kehittämisestä.

Tehtävä sijoittuu organisaatiomme jatkuvan palvelukehityksen yksikköömme, jonka keskeisimpiin tehtäviin kuuluu Telia Cygaten sisäisten kehityshankkeiden johtaminen ja läpivienti. Tiimimme koostuu järjestelmäkehityksen ammattilaisista; arkkitehdeistä, kehittäjistä ja testaajista. Rakennamme yhdessä uuden sukupolven palvelutuotantoalustaa, jossa eri teknologiat ja järjestelmät muodostavat saumattoman kokonaisuuden asiakkaidemme IT-infrastuktuurin palvelutuotannon laadun, tietoturvallisuuden ja jatkuvuuden varmistamiseksi.

Mitä voit odottaa

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Tässä tehtävässä pääset osallistumaan ja vaikuttamaan jo meneillään oleviin kehityshankkeisiimme sekä seuraamaan aktiivisesti alan kehittyviä trendejä. Sinulla on tilaisuus kehittyä ja kehittää liiketoimintaamme asiantuntevien kollegoiden tuella. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti ja ottaa lisävastuuta kehittymisesi myötä.

Olemme IT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio, missä jokaiselle annetaan mahdollisuus näyttää osaamisensa. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä tai joustavasti sieltä käsin mistä se parhaiten onnistuu.

Odotamme sinulta

  • Aikaisempaa kokemusta palvelinpuolen ohjelmoinnista JavaScriptillä
  • Aikaisempaa kokemusta virtualisointiteknologioista (VMware) sekä käyttöjärjestelmistä (Windows/Linux)
  • Kokemusta järjestelmäintegraatioista ja ohjelmoitavista REST-rajapinnoista eri työkalujen avulla

Lisäksi luemme eduksi aikaisemman ymmärryksen ja kokemuksen ICT-palvelutuotannosta (Infrastructure as a Service), ServiceNow-järjestelmätuntemuksen sekä kokemuksen ketterän kehittämisen menetelmistä ja viitekehyksistä (esim. SAFe).

Teknisen osaamisen lisäksi odotamme sinulta kykyä ja halua oppia uutta kehittyvässä toimintaympäristössä, oma-aloitteista ja itseohjautuvaa otetta työskentelyyn sekä systemaattista ja järjestelmällistä työskentelytapaa. Arvostamme erityisesti positiivista tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi. Meillä Sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua laajasti ja kehittää osaamistasi jatkuvasti.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa tiimin esimies Riikka Mänttäri, puhelimitse 0503749904 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 30.11.2020. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi.

Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi. 

Tehtävä edellyttää siihen valitulta henkilöltä vähintään perusmuotoisen turvallisuusselvityksen läpäisemistä turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään rekrytoitu henkilö voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen valinnan yhteydessä. 

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen, lohkoketjujen, konesali- ja pilvipalveluiden sekä identiteetinhallinnan parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
30.11.2020
Yhteystiedot
Riikka Mänttäri
Puhelin +358503749904