Avoin hakemus Telia Cygatelle

Avoin hakemus Telia Cygatelle

Telia Cygate on ICT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.


Seuraava mahdollisuutesi

Telia Cygate jatkaa onnistunutta kasvuaan Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi. Siinä avainasemassa ovat nykyiset ja tulevat huippuosaajamme. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan mielenkiintoiselle matkallemme, mutta et löytänyt avoimista tehtävistämme juuri omannäköistäsi roolia, voit jättää avoimen hakemuksen ja CV:si järjestelmäämme. Olemme Sinuun yhteydessä, jos meillä avautuu osaamistasi ja toiveitasi vastaava tehtävä.

Yrityksemme vahvuuksia markkinassa on laaja palvelutarjoama, ja sen myötä meillä on myös erinomaiset mahdollisuudet kehittää henkilöstömme osaamista työyhteisömme asiantuntijuuden, henkilökohtaisen kouluttautumisen sekä sisäisten siirtymien kautta. Tarjoamme laajan skaalan erilaisia tehtävänkuvia ja työmahdollisuuksia ICT-alan asiantuntijarooleissa ja liiketoiminnan tukitehtävissä. Ymmärrämme myös, että menestyvässä organisaatiossa kaikkea ei voi tehdä itse, vaan osaat tarvittaessa jalkauttaa toimenpiteitä ja kehittää toimintakulttuuriamme hyödyntämällä sidosryhmätaitojasi.

Meillä Sinulla on mahdollisuus työskennellä teknisissä asiantuntijarooleissa mm. seuraavien osa-alueiden parissa: tietoverkko- ja tietoliikenneratkaisut ja -arkkitehtuuri, tietojärjestelmät, lohkoketjut, identiteetin- ja pääsynhallinta, tekninen ja hallinnollinen tietoturva, tietoturvan tilannekuva ja hallintakeskus, julkipilviratkaisut, konesali- ja kapasiteettipalvelut, palveluiden valvonta ja monitorointi, suorituskyvyn valvonta, muutoshallinta, konfiguraationhallinta, tietokannat, järjestelmäkehitys ja rajapintaintegraatiot tai palvelualustojen kokonaisarkkitehtuuri. Lisäksi meiltä löytyy paljon erilaisia rooleja, joissa voit yhdistää teknisen ymmärryksesi liiketoiminnan tai prosessien kehittämiseen, esimiestyöhön, palvelukonseptointiin ja -muotoiluun, tuoteomistajuuteen, projektinhallintaan, palvelunhallintaan, asiakashallintaan, myyntiin, myynnin tukitehtäviin tai kumppanihallintaan.

Mitä voit odottaa

Telia Cygate on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Roolistasi riippumatta pääset työskentelemään ICT-alan huippuammattilaisten parissa sekä osallistumaan ja vaikuttamaan liiketoimintamme kehittymiseen. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti ja ottaa lisävastuuta kehittymisesi myötä.

Matalan yrityshierarkiamme ansiosta Sinulla on mahdollisuus hyödyntää koko organisaatiomme resursseja ja osaamista läpi yksikkörajojen yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi. Jaamme arjen haasteet ja tuemme toinen toisiamme ajoittain hektisessä toimintaympäristössä. Työtämme ohjaa kunnianhimoiset tavoitteemme, kuten uuden sukupolven digitaalisen IT-palvelunhallintaympäristön rakentaminen ja jalkauttaminen sekä useiden merkittävien asiakkaidemme IT-infrastruktuurin kehittäminen koko organisaatiomme asiantuntijuuden avulla.

Haluamme myös tasapainottaa vaativaa työtämme muiden elämän osa-alueiden kanssa, juhlimme onnistumisia yhdessä ja panostamme henkilöstömme hyvinvoinnin johtamiseen ja tukemiseen. Telian arvot Dare, Care ja Simplify ohjaavat päivittäistä työtämme. Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin sekä joustavat mahdollisuudet itsesi ja oman työsi johtamiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienen yrityksen toimintamallit ja ketteryys sekä ison konsernin edut ja kansainväliset uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä, muilla toimistopaikkakunnillamme Suomessa tai joustavasti sieltä käsin mistä se parhaiten onnistuu.

Odotamme sinulta

Sinulla on hyvät valmiudet työskennellä meillä, jos olet työskennellyt aikaisemmin IT-palveluliiketoiminnan parissa ja katsellut maailmaa tietoliikenne- ja verkkopalveluiden, tietoturvan tai IT-infrastruktuurin näkökulmasta. Olet saattanut kerryttää kokemusta myös järjestelmäkehityksen parissa monitoimittajaympäristössä. Sinulla on ymmärrystä moderneista teknologioista ja toimintatavoista, kuten ketterän kehittämisen viitekehyksestä ja järjestelmien automaatioprosesseista. Ymmärrät myös tietoturvanäkökulman kriittisyyden kaikessa toiminnassa.

Soveltuaksesi organisaatioomme odotamme Sinulta itseohjautuvaa, pitkäjänteistä ja systemaattista otetta työskentelyyn sekä kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja asioiden välisiä suhteita. Sen lisäksi on tärkeää, että luot ympärillesi positiivista ilmapiiriä ja osaat verkostoitua sekä toimia yhteistyössä erilaisten ihmisten kanssa. Arvostamme erityisesti tiimipelaajan asennetta sekä halua ja kykyä työskennellä yhteisten tavoitteidemme saavuttamiseksi.

Meillä Sinulla on myös mahdollisuus kouluttautua laajasti ja kehittää osaamistasi, joten ennakkoluuloton asenne, kyky oppia uutta ja avoin suhtautuminen muutokseen auttaa sinua menestymään jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössämme. Lisäksi tarvitset useimmissa tehtävissämme hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi.

Lisätietoja meillä työskentelystä antaa Talent Acquisition Partnerimme Maarit Watkins p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi. 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 31.12.2020. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit meistä Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi.

Lähes kaikissa rooleissamme tehtävään valitulle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Telia Cygate toteuttaa vaativia ICT-asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen, lohkoketjujen, konesali- ja pilvipalveluiden sekä identiteetinhallinnan parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, ja lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
31.12.2020