Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telia Cygate Oy: AVOIN TYÖHAKEMUS

Telia Cygate Oy: AVOIN TYÖHAKEMUS

Jos et löytänyt Telia Cygate Oy:n avoimien työpaikkojen joukosta juuri sinulle sopivaa tehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Osaajia haetaan erityisesti vaativiin teknisiin asiantuntija-, arkkitehti- ja konsulttitehtäviin. Lue lisää, miksi Telia Cygate Oy:lle kannattaa tulla töihin osoitteesta www.homeofexperts.fi

 

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate Oy: Home of Experts.

 

Telia Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Osaamisemme on vahvistunut entisestään, kun joukkoomme on liittynyt identiteetin ja käyttövaltuushallinnan edelläkävijä Propentus Oy sekä pilvi- ja kyberturvaosaaja Cloud Solutions CS Oy.

 

Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 300 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. 

 

Uudelle cygatelaiselle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

 

Lähetä meille itsesi näköinen avoin työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta!

Sijainti
Helsinki
Haku päättyy
31.12.2019