Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Älykästä asumista Asuntomessuilla

Nähdään Kouvolassa!

Kaikkihan me sitä kaipaamme, helppoa arkea. Elämää, jossa rutiinit hoituvat kuin itsestään. Ensiaskel kohti rennompaa arkea on älyn tuominen kotiin.

”Älykoti voi kertoa, koska lapset tulevat koulusta, sammuttaa turhat laitteet automaattisesti ja avata ovet kaupan ruokakuskille ilman, että kenenkään täytyy päivystää kotona. Kodin ylläpitokulut saadaan haltuun ja jopa laskuun helposti.”, Telian älykotiasiantuntija Kimmo Ahvenlampi kertoo.

Telia Zone on laajakaistaan liitetty ratkaisumme älykodin keskukseksi. Rakennemuutoksia tai remonttia ei tarvita, muutokset on helppo toteuttaa ihan itse vaikka heti. Inspiroidu ja tutustu älykotiimme sekä sen laitteisiin Kouvolan Asuntomessuilla.

Asuntomessut 2019

Asuntomessut järjestetään Kouvolassa 12.7.–11.8.2019. Pioneeripuiston asuntomessualue sijaitsee keskellä historiallista varuskuntamiljöötä Kymijoen varrella. Tällä ainutlaatuisella alueella yhdistyvät sijainti, monimuotoisuus, luonnon läheisyys ja asumisen edullisuus. Viihtyisä messualue jakautuu viiteen erilaiseen korttelikokonaisuuteen ja upeisiin kohteisiin kannattaa tulla tutustumaan paikan päälle kauempaakin.

Kohti Kouvolaa

Telia Zone -pilotti Yhteisön jäsenille

Telia Zone tekee kodistasi älykkäämmän

Jos sinulla on laajakaista, sinulla on älykoti. Telia Zone -palvelu on perinteisen laajakaistamme lisätoiminto ja samalla älykodin perusta.

Tutustu

Missä netti, siellä koti

Kotoilu ja fiilistely käyvät helpommin, kun kotona on netti, joka toimii. Tutustu laajakaistavaihtoehtoihin ja tilaa kotiisi nopea nettiyhteys.

Katso yhteydet kotiisi

Muuttaako laajakaista mukanasi?