Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Älykästä asumista Asuntomessuilla

kiitos Pori! Nähdään ensi vuonna kouvolassa!

Kaikkihan me sitä kaipaamme, helppoa arkea. Elämää, jossa rutiinit hoituvat kuin itsestään. Ensiaskel kohti rennompaa arkea on älyn tuominen kotiin.

”Älykoti voi kertoa, koska lapset tulevat koulusta, sammuttaa turhat laitteet automaattisesti ja avata ovet kaupan ruokakuskille ilman, että kenenkään täytyy päivystää kotona. Kodin ylläpitokulut saadaan haltuun ja jopa laskuun helposti.”, Telian älykotiasiantuntija Kimmo Ahvenlampi kertoo.

Porin asuntomessuilla voit tutustua älykotiin ja sen laitteisiin. Telia Zone on laajakaistaan liitetty ratkaisumme älykodin keskukseksi. Rakennemuutoksia tai remonttia ei tarvita, muutokset on helppo toteuttaa ihan itse vaikka heti.

Tule inspiroitumaan älykotiimme Asuntomessuille 6.7.–5.8.2018.

Kohti Poria

Näin syntyi Telian älykoti

Telia Zone -pilotti Yhteisön jäsenille

Telia Zone tekee kodistasi älykkäämmän

Jos sinulla on laajakaista, sinulla on älykoti. Telia Zone -palvelu on perinteisen laajakaistamme lisätoiminto ja samalla älykodin perusta.

Tutustu

Telian artisitivieraana Asuntomessuilla Elias Kaskinen

Elias Kaskinen artistivieraana

Asuntomessuilla esiintyy 26.7. Tähdet Tähdet 2017 -kilpailun voittaja Elias Kaskinen. Osta lippusi jo nyt ja vietä mukava päivä Asuntomessuilla.

Osta liput

Missä netti, siellä koti

Kotoilu ja fiilistely käyvät helpommin, kun kotona on netti, joka toimii. Tutustu laajakaistavaihtoehtoihin ja tilaa kotiisi nopea nettiyhteys.

Katso yhteydet kotiisi

Sinunkin kotisi voi olla älykäs

Älykotiratkaisut eivät ole futuristisia vempaimia, vaan arkisia asioita - ne ovat vain kytketty verkkoon. Ajankohtaisesta aiheesta keskustelevat messujen Asukasareenalla alan asiantuntijat 26.7.

Muuttaako laajakaista mukanasi?