Älykästä asumista Asuntomessuilla

Jokainen koti voi olla älykäs. Asuntomessuilla pääset tutustumaan erilaisiin älykotiratkaisuihin ja asumisen uusimpiin trendeihin.

Nähdään Kouvolassa!

Kaikkihan me sitä kaipaamme, helppoa arkea. Elämää, jossa rutiinit hoituvat kuin itsestään. Ensiaskel kohti rennompaa arkea on älyn tuominen kotiin.

”Älykoti voi kertoa, koska lapset tulevat koulusta, sammuttaa turhat laitteet automaattisesti ja avata ovet kaupan ruokakuskille ilman, että kenenkään täytyy päivystää kotona. Kodin ylläpitokulut saadaan haltuun ja jopa laskuun helposti”, Telian älykotiasiantuntija Kimmo Ahvenlampi kertoo.

Telia Smart Family on perheiden käyttöön luotu palvelu, joka tekee arjesta helpompaa ja huolettomampaa. Sovellus ilmoittaa, kun perheenjäsenet saapuvat tai lähtevät kodista. Näin ollen esimerkiksi vanhempien ei tarvitse huolehtia, milloin lapset tulevat kotiin. Lisäksi sovellus tarjoaa luontevan paikan perheen viestinnälle – se on kuin perheen oma viestiseinä. Inspiroidu ja tutustu Telia Smart Familyyn sekä älykotiin Kouvolan Asuntomessuilla.

Asuntomessut 2019

Asuntomessut järjestetään Kouvolassa 12.7.–11.8.2019. Pioneeripuiston asuntomessualue sijaitsee keskellä historiallista varuskuntamiljöötä Kymijoen varrella. Tällä ainutlaatuisella alueella yhdistyvät sijainti, monimuotoisuus, luonnon läheisyys ja asumisen edullisuus. Viihtyisä messualue jakautuu viiteen erilaiseen korttelikokonaisuuteen ja upeisiin kohteisiin kannattaa tulla tutustumaan paikan päälle kauempaakin.

Kohti Kouvolaa

Hybridilaajakaista riittää usealle käyttäjälle

Sujuvampi yhteinen arki

Telia Smart Family tarjoaa helppokäyttöisen alustan koko perheen yhteiselle viestinnälle.

Tutustu

Missä netti, siellä koti

Kotoilu ja fiilistely käyvät helpommin, kun kotona on netti, joka toimii. Tutustu laajakaistavaihtoehtoihin ja tilaa kotiisi nopea nettiyhteys.

Katso yhteydet kotiisi

Muuttaako laajakaista mukanasi?