Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Älykästä asumista Asuntomessuilla

Nähdään Pian Porissa!

Kaikkihan me sitä kaipaamme, helppoa arkea. Elämää, jossa rutiinit hoituvat kuin itsestään. Ensiaskel kohti rennompaa arkea on älyn tuominen kotiin.

”Älykoti voi kertoa, koska lapset tulevat koulusta, sammuttaa turhat laitteet automaattisesti ja avata ovet kaupan ruokakuskille ilman, että kenenkään täytyy päivystää kotona. Kodin ylläpitokulut saadaan haltuun ja jopa laskuun helposti.”, Telian älykotiasiantuntija Kimmo Ahvenlampi kertoo.

Porin asuntomessuilla voit tutustua älykotiin ja sen laitteisiin. Zone on laajakaistaan liitetty ratkaisumme älykodin keskukseksi. Rakennemuutoksia tai remonttia ei tarvita, muutokset on helppo toteuttaa ihan itse vaikka heti.

Tule inspiroitumaan älykotiimme Asuntomessuille 6.7-5.8.2018

Kohti Poria

Liput Porin Asuntomessuille

Ennakkoliput nyt kaupan

Varhainen lintu madon nappaa. Rajoitettu määrä Asuntomessujen tarjoushintaisia lippuja, –20 %! Ennakkolipun tilaajalle 1 kk:n HBO Nordic -palvelu kaupan päälle.

Tilaa

Telia Zone -pilotti Yhteisön jäsenille

Tule testaamaan Zonea

Tule mukaan testaamaan Telia Zoneen liittyviä palveluita ja sovelluksia sekä ideoimaan uusia. Yhteisön jäsenenä pääset kehittämään sovelluksia, joista on hyötyä niin sinulle kuin muille.

Tutustu

Telian artisitivieraana Asuntomessuilla Elias Kaskinen

Elias Kaskinen artistivieraana

Asuntomessuilla esiintyy 26.7. Tähdet Tähdet 2017 kilpailun voittaja Elias Kaskinen. Osta lippusi jo nyt ja vietä mukava päivä Asuntomessuilla.

Osta liput

Missä netti, siellä koti

Kotoilu ja fiilistely käyvät helpommin, kun kotona on netti, joka toimii. Tutustu laajakaistavaihtoehtoihin ja tilaa kotiisi nopea nettiyhteys.

Katso yhteydet kotiisi

Muuttaako laajakaista mukanasi?