Discovery+-suoratoistopalvelun tilaaminen ja käyttöönotto

Tämä ohje on kuluttaja-asiakkaille

Tämä ohje koskee Telialta ostettua discovery+-suoratoistopalvelua, jota katsotaan discovery+-sovelluksella tai netissä osoitteessa discoveryplus.fi. Jos olet ostanut Discovery-kanavapaketin Telia Playlle, tutustu kanavapakettien ohjeeseen.

Discovery+-suoratoistopalvelu tarjoaa monipuolisesti viihdettä ja urheilua. Katsottavanasi on paljon kotimaisia ja kansainvälisiä reality-sarjoja ja muuta viihdettä kaikilta Discoveryn kanavilta sekä palkitut BBC:n ja Discoveryn dokumentit. Discovery+ Sportin valikoimaan kuuluu lisäksi Eurosportin huippu-urheilua, kuten tennistä, moottoriurheilua, pyöräilyä ja talviurheilua.

Discovery+-suoratoistopalvelun käyttöönotto
  1. Mene nettiselaimella osoitteeseen discoveryplus.fi ja valitse Tilaa.
  2. Paina Kirjaudu sisään kumppanin kautta -painiketta, joka on discovery+-tuotevaihtoehtojen alapuolella.
  3. Valitse palveluntarjoajaksi Telia.
  4. Syötä kirjautumissivulla Käyttäjänimi-kenttään Telia Play -käyttäjätunnuksesi ja salasanasi sille tarkoitettuun kenttään. Jos olet unohtanut salasanasi, katso ohje unohtunen salasanan palauttamiseen.
  5. Luo uusi discovery+-käyttäjätunnus tai liitä tilauksesi olemassa olevaan discovery+-tunnukseen. Uuden tunnuksen luominen onnistuu sivun vasemmalta puolelta ja vanhaan tunnukseen linkittäminen oikealta puolelta. 
  6. Käyttöönotto on nyt valmis! Jatkossa kirjaudut palveluun juuri valitsemallasi discovery+-käyttäjätunnuksella.

Ota yhteyttä

Minun Telia

Minun Teliassa maksat laskut helposti, hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi, löydät puk-koodin, teet vikailmoituksen ja keskustelet asiakaspalvelun kanssa.

Kirjaudu selaimella
Tutustu Minun Telia -sovellukseen

Minun Teliassa ja sovelluksessa chat-asiakaspalvelu 24/7.
 

Chat

Chatbottimme Tellu osaa auttaa monissa asioissa. Tellu ohjaa sinut tarvittaessa asiakaspalvelijalle ympäri vuorokauden, kun olet kirjautuneena Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen.
 

Avaa chat >
Kirjaudu

Minun Teliassa ja sovelluksessa chat-asiakaspalvelu 24/7.
 

Telia somessa

Tavoitat meidät Facebookissa ja X:ssä (entinen Twitter).
 
 Telia Facebookissa
 Telia X:ssä

 

Muista myös Telia Yhteisö, josta voit löytää neuvoja ja ratkoa tuotteisiin sekä digiin liittyviä ongelmia yhdessä osaavien asiakkaidemme kanssa.

Yhteisöön

Facebookissa ja X:ssä vastaamme kommentteihin ma–pe 8–22 ja la–su sekä arkipyhinä 9–20.