Discovery+-suoratoistopalvelun tilaaminen ja käyttöönotto

Tämä ohje on kuluttaja-asiakkaille

Tämä ohje koskee Telialta ostettua discovery+-suoratoistopalvelua, jota katsotaan discovery+-sovelluksella tai netissä osoitteessa discoveryplus.fi. Jos olet ostanut Discovery-kanavapaketin Telia TV:lle, tutustu kanavapakettien ohjeeseen.

Discovery+-suoratoistopalvelu tarjoaa monipuolisesti viihdettä ja urheilua. Katsottavanasi on paljon kotimaisia ja kansainvälisiä reality-sarjoja ja muuta viihdettä kaikilta Discoveryn kanavilta sekä palkitut BBC:n ja Discoveryn dokumentit. Discovery+ Sportin valikoimaan kuuluu lisäksi Eurosportin huippu-urheilua, kuten tennistä, moottoriurheilua, pyöräilyä ja talviurheilua.

Tutustu Discovery+-tuotteisiin ja tilaa omasi

Discovery+-suoratoistopalvelun tilaaminen
 1. Tarvitset discovery+-palvelun käyttöönottoa varten Telia TV -käyttäjätunnuksen. Jos sinulla ei vielä ole maksutonta Telia TV -tunnusta, voit tilata sen samalla kun tilaaat discovery+-suoratoistopalvelun.

  Jos sinulla on Telia TV digiboksi (ilman Telian laajakaistaa) tai Telia TV sovellus, sinulla on myös Telia TV -käyttäjätunnus. Voit tarkistaa tunnuksesi kirjautumalla Minun Teliaan ja etenemällä siellä polkua Liittymäni ja palveluni > Telia TV > Minun TV-tilini > Nykyiset tilaukseni.

  Jos sinulla on Telia TV digiboksi laajakaistalla, sinulla saattaa olla Telia TV -käyttäjätunnus. Voit tarkistaa tilanteen Minun Telian Liittymäni ja palveluni -osiosta. Jos tunnusta ei ole, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
 2. Tutustu discovery+-suoratoistopalvelun eri vaihtoehtoihin ja tilaa omasi verkkokaupastamme, asiakaspalvelustamme tai Telia Kaupasta.
 3. Odota, että saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja siirry sitten discovery+:n sivuille ottamaan palvelu käyttöön.
Discovery+-suoratoistopalvelun käyttöönotto
 1. Mene nettiselaimella osoitteeseen discoveryplus.fi ja valitse Hanki discovery+.
 2. Paina Aktivoi partneritunnuksilla -painiketta, joka on discovery+-tuotevaihtoehtojen alapuolella.
 3. Valitse partneriksi Telia.
 4. Syötä kirjautumissivulla Käyttäjänimi-kenttään Telia TV -tunnuksesi ja salasanasi sille tarkoitettuun kenttään. Jos olet unohtanut salasanasi, katso ohje unohtunen salasanan palauttamiseen.
 5. Luo uusi discovery+-käyttäjätunnus tai liitä tilauksesi olemassa olevaan discovery+-tunnukseen. Uuden tunnuksen luominen onnistuu sivun vasemmalta puolelta ja vanhaan tunnukseen linkittäminen oikealta puolelta. 
 6. Käyttöönotto on nyt valmis! Jatkossa kirjaudut palveluun juuri valitsemallasi discovery+-käyttäjätunnuksella.

Ota yhteyttä

Minun Telia

Kirjaudu Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen ja maksa laskut helposti, päivitä liittymäsi ja palvelusi, löydä puk-koodi, tee vikailmoitus tai chattaile asiakaspalvelumme kanssa.

Kirjaudu selaimella

Lataa Minun Telia -sovellus
iOS-laitteelle
Android-laitteelle

Chat-asiakaspalvelu on avoinna 24/7.
 

Chat

Chat-asiakaspalvelumme on apunasi 24/7, kun olet kirjautuneena Minun Teliaan tai Minun Telia -sovellukseen. Kirjautuneena voit myös hallinnoida tuotteitasi ja palveluitasi.

Kirjaudu

Chatbot

Bottimme ohjaa sinut kirjautumatta oikean tiedon lähteelle ja tarvittaessa aina asiakaspalveluun asti.

Avaa chatbot >

Chat-asiakaspalvelu on avoinna 24/7.
 

Telia somessa

Asiakaspalvelutiimimme tavoitat Facebookissa ja Twitterissä.
 
 Telia Facebookissa
 Telia Twitterissä

 

Muista myös Telia Yhteisö, josta voit löytää neuvoja ja ratkoa tuotteisiin sekä digiin liittyviä ongelmia yhdessä osaavien asiakkaidemme kanssa.

Yhteisöön

Facebookissa ja Twitterissä vastaamme kommentteihin ma–pe 8–22 ja la–su sekä arkipyhinä 9–20.