Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Sähköpostiliikenteessä Microsoftin sähköposteihin voi esiintyä häiriöitä

Häiriön alkamisaika: 28.03.2018 00:00:00
Häiriön päättymisaika: 05.06.2018 15:10:00

Päivitys 05.06.2018 15:10: Tilanne on molempien palvelinten osalta hyvä; Microsoft ei tällä hetkellä mustalistaa Telialta saapuvaa sähköpostiliikennettä. Telia on itse rajoittanut lähtevän postin palvelimiensa kautta kulkevan sallitun liikenteen määrää ja tämän avulla palvelintemme maine on parantunut. Mikäli edelleen havaitset ongelmia sähköpostiliikenteessä Microsoftin palveluihin käyttäessäsi Telian lähtevän postin palvelimia, ilmoita siitä asiakaspalveluumme puhelimitse tai itsepalvelukanavan kautta.

Osa sähköpostiviesteistä Telian sähköpostipalvelimilta mail.inet.fi ja smtp.tele.fi ei mene perille Microsoftin sähköpostipalveluihin, esim. hotmail.com, outlook.com, live.com. Sähköpostipalvelimen käyttämiä IP-osoitteita joutuu ajoittain Microsoftin estolistalle roskapostin vuoksi, jonka vuoksi viestit eivät mene aina perille. Tilannetta seurataan jatkuvasti ja teemme tarvittavia toimia ongelman ehkäisemiseksi.

Pahoittelemme häiriötä.

Telia