Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Sähköpostiliikenteessä häiriöitä hotmail.com, live.com ja outlook.com osoitteisiin

Häiriön alkamisaika: 22.01.2018 08:00:00
Häiriön päättymisaika: 20.03.2018 12:00:00

21.3.2018 Päivitys: Sähköpostin lähetysrajoja on kiristettiin, sekä tehty muita toimia spam-viestien ehkäisemiseksi. Viimeisimpien tietojen mukaan sähköpostit kulkevat jälleen pääosin normaalisti Microsoftin ja Gmailin sähköpostipalveluihin. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, jos viestien lähettämisessä on vielä ongelmia.

16.3.2018 Päivitys: Tällä hetkellä noin 90% viesteistä menee normaalisti perille mail.inet.fi kautta lähetettynä outlook.com, hotmail.com ja live.com osoitteisiin. Gmail.com osoitteisiin lähetettyjen viestien osalta ei ole enää tiedossa olevia ongelmia. Myöskään smtp.tele.fi kautta menevissä viesteissä ei ole tiedossa olevia laajoja häiriöitä. Ongelman korjaamiseksi sähköpostien lähetyssääntöihin on tehty muutoksia spam-viestien estämiseksi, mutta lopulliseen korjaantumiseen menee vielä aikaa kunnes lähettävän palvelimen (mail.inet.fi) maine vastaanottajan järjestelmässä paranee.

12.3.2018 Päivitys: Verkkoon on tehty viikonlopun aikana muutoksia ja päivityksiä ongelman korjaamiseksi.

6.3.2018 Päivitys: Ongelmien on havaittu koskevan myös smtp.tele.fi palvelimen kautta lähetettyjä sähköposteja. Osa viesteistä menee kuitenkin perille, joten suosittelemme yrittämään viestin lähetystä myöhemmin uudelleen, jos ensimmäinen yritys epäonnistuu.

5.3.2018 Päivitys: Ongelmat jatkuvat edelleen ja toimenpiteet väärinkäytettyjen tilien sulkemiseksi ovat käynnissä.

21.2.2018 Päivitys: Viankorjaus on edelleen käynnissä. Tuoreimpien tietojen mukaan myös gmail.com osoitteiden suuntaan voi esiintyä häiriöitä sähköpostien lähetyksessä.

15.2.2018 Päivitys: Viankorjaustoimenpiteet jatkuvat edelleen.

Hotmail.com, live.com ja outlook.com osoitteisiin lähetetyt viestit Telian inet.fi -loppuisista osoitteista eivät mene perille vastaanottajille. Vika on tunnistettu ja korjaavat toimenpiteet ratkaisun löytämiseksi ovat käynnissä. Häiriötilanne johtuu roskapostiliikenteestä ja kyseistä liikennettä ehkäistään mm. väärinkäytettyjen sähköpostitilien sulkemisella.

Korjaamme yhteyksiäsi,

Telia