Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Telian maksupääteliiketoiminta siirtyy Nebula Oy:lle

Telian maksupääteliiketoiminta siirtyy tytäryhtiöllemme Nebula Oy:lle 1.3.2018 alkaen. Liiketoiminnan siirtäminen on osa suurempaa kokonaisuutta, jossa tavoittelemme entistä parempaa tapaa palvella suomalaisia PK-yrityksiä.

Olemme tunnistaneet, että maksupäätepalveluita ostavat yritysasiakkaat ovat hyvin samankaltaisia kokoluokaltaan ja toiminnoiltaan, kuin ne asiakkaat, joita Nebula Oy on palvellut jo 20 vuoden ajan. Uskomme, että kykymme tuottaa, kehittää ja tukea maksupäätepalveluita paranee entisestään liiketoiminnan siirron myötä. 

Mitä muutos tarkoittaa?

Palvelut pysyvät ennallaan eikä palveluiden hinnoittelu muutu. Sen sijaan palveluiden nimikkeisiin saattaa tulla muutoksia. Lisäksi

  • Maksupäätepalveluiden tukikanava on muutoksen jälkeen Nebula Oy:llä.
  • Maksupääteliiketoimintaan liittyvät laskut tulevat muutoksen jälkeen Nebula Oy:ltä. 

Nebula Oy toivottaa kaikki uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi!


NEBULA OY
Vuonna 1997 perustettu Nebula Oy on voimakkaasti kasvava IT- ja pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko IT-kentän. Takaamme asiakkaillemme turvallisen ja luotettavan IT-ympäristön sekä tarjoamme edistykselliset digitaalista liiketoimintaa tukevat palvelut. Meillä on yli 35 000 asiakasta ja palvelemme heitä 170 alan ammattilaisen voimin. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 35 miljoonaa ja toimintamme on aina ollut kannattavaa. Maineemme nopeana ja joustavana laadukkaiden ICT-palveluiden tarjoajana on poikkeuksellisen korkea. Tuorein arvosana asiakkailtamme asteikolla yhdestä viiteen on 4,3.

Tutustu Nebulaan

Medialle

Telian lehdistötiedotteet
sekä viestinnän yhteystiedot.

Siirry sivustolle