Ulkomaisten TV-kanavien jakelu kaapeli- ja IPTV-verkoissa jatkuu normaalisti

Hienoja uutisia! FiCom ja sen operaattorijäsenet ovat päässeet tekijänoikeusjärjestöjen kanssa sopimukseen ulkomaisten televisiokanavien kaapeli- ja IPTV -jakeluun liittyvistä ehdoista. Kanavien jakelu jatkuu normaalisti ilman muutoksia.
 

Aiemmin aiheesta tiedotettua:

Ulkomaisten TV-kanavien jakelu kaapeli- ja IPTV-verkoissa jatkuu vuoden vaihteen yli keskeytyksettä

21.12.2020 klo 16.20

Tekijänoikeusjärjestöt Kopiosto ja Teosto sekä FiCom ja sen operaattorijäsenet jatkavat neuvotteluita useiden ruotsin-, viron-, saksan- ja ranskankielisten kanavien jakeluun liittyvistä ehdoista tammikuussa.

Osapuolet ovat sopineet kuukauden lisäajasta, jonka aikana pyritään pääsemään yhteiseen ratkaisuun jakeluehdoista. Näin ollen muun muassa Suomessa paljon katseltujen Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n kanavien jakelu kaapeli- ja IPTV-verkoissa jatkuu normaalisti vuodenvaihteen yli.
 

Joidenkin ulkomaisten maksukanavien jakelu Telian kaapeli- ja IPTV-verkoissa saattaa keskeytyä 1.1.2021

17.12.2020 klo 12.00

Joidenkin ulkomaisten televisiokanavien, muun muassa Ruotsin yleisradioyhtiö SVT:n kanavien, jakelu Telian kaapeli- ja IPTV-verkoissa saattaa keskeytyä vuodenvaihteessa. Kanavien jakelun jatko on auki tekijänoikeusjärjestö Kopioston ja Teoston irtisanottua kaikkien operaattoreiden kanssa tehdyt sopimukset kanavien jakeluehdoista. Telia on pyrkinyt neuvotteluratkaisuun tekijänoikeusjärjestöjen kanssa, ja teemme parhaamme, että kanavien jakelu voisi jatkua keskeytyksettä vuodenvaihteen yli.

Jakelusopimuksen piirissä olevat kanavat on lueteltu alla. Näitä erilliskanavina tarjottavia kanavia sisältyy myös mm. kanavapaketteihin Mix S ja Mix M sekä Norden.

3Sat
Arte HD
Barnkanalen/SVT24
Canal 24 Horas HD
Das Erste
ETV HD
France 2 HD
Kunskapskanalen
SVT1 HD
SVT2 HD
TV3
TV4
TV6
TVE Internacional HD
TV5 Monde HD

Tiedotamme yleisesti tilanteen kehittymisestä tällä sivulla (www.telia.fi/asiakastiedotteet) ja suoraan näillä kaapeli- ja IPTV-kanavilla, mikäli jakelussa tapahtuu muutoksia.

Telian tv-palveluiden kanavatarjonnassa voi tapahtua muutoksia meistä riippumattomista syistä, sillä emme voi vaikuttaa ohjelmayhtiöiden tai kolmansien osapuolten päätöksiin palveluiden sisällöistä.

Medialle

Telian lehdistötiedotteet
sekä viestinnän yhteystiedot.

Siirry sivustolle