Vaasan Telia Kauppa suljettu koronatartunnan vuoksi

Vaasan Telia Kauppa on suljettu toistaiseksi työntekijällä ilmenneen koronatartunnan vuoksi. Viranomaiset päättävät sulkemisen kestosta mahdollisten lisätartuntojen perusteella.

Kaupassa tartunnalle altistunut henkilöstö on ohjattu asianmukaisesti koronatesteihin ja omaehtoiseen karanteeniin. Terveysviranomaiset ovat käynnistäneet tartuntaketjujen jäljittämisen.

Altistumisajaksi kaupassa on määritelty torstai 1.10. klo 10.00 - lauantai 3.10. klo 15.00. Lisäksi nyt vahvistetulle tartunnalle altistunutta henkilöstöä on työskennellyt myymälässä maanantaista 5.10. klo 10.00 keskiviikkoon 7.10. klo 18.00 saakka.

Telia Kauppa on pyrkinyt monin tavoin estämään koronaviruksen leviämistä ja varmistamaan turvallisen asioinnin kaupassa. Myyntipisteillä noudatetaan valtakunnallisesti viranomaisohjeistuksia sekä paikallisesti kauppakeskusten ohjeita ja suosistuksia. Asiakkaiden käytössä on kertakäyttöhansikkaita, maskeja ja käsidesiä. Lähikontaktit pidetään minimissään sermien ja turvavälien avulla. Huolehdimme myös hyvästä käsihygieniasta.

Kaikki myyntipisteemme on käsitelty katalyysipinnoitteella asiakkaiden ja työntekijöiden  suojaamiseksi viruksilta ja mikrobeilta. Pinnoitus desinfioi pintoja jatkuvasti valon avulla.

Mahdollisesta altistumisesta huolestuneet asiakkaat voivat kysyä yleistä terveysneuvontaa omalta terveysasemaltaan. Valtioneuvoston yleinen puhelinpalvelu palvelee numerossa 0295 535 535. Valtioneuvoston verkkosivulla on myös chat, josta saa yleistä tietoa koronaviruksesta. Neuvonta palvelee arkipäivisin klo 8–21 ja lauantaisin klo 9–15. Muista myös koronavilkku: www.koronavilkku.fi
 

Medialle

Telian lehdistötiedotteet
sekä viestinnän yhteystiedot.

Siirry sivustolle