Frii, Alfa TV HD, TLC ja National Geographic HD siirretään Tallennuspalveluun 15.10.2018

Lisäämme maanantain 15.10.2018 aikana Telia TV digiboksi laajakaistalla -palvelun maksulliseen Tallennuspalveluun neljä peruskanavaa:

  • Frii
  • Alfa TV HD
  • TLC
  • National Geographic HD*

Mikä on Tallennuspalvelu?
Tallennuspalvelussa voit tallentaa peruskanavien ohjelmia, ja halutessasi voit tallentaa useampaakin kanavaa kerrallaan.

Tallenteita katsot saumattomasti digiboksilla ja sovelluksen kautta älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella – jopa kolmella laitteella yhtä aikaa. Tallennukset säilyvät kolmen kuukauden ajan.

Voit ajastaa tallennukset helposti digiboksilla, Telia TV sovelluksella tai nettiselaimella osoitteessa tv.telia.fi.

Huom! National Geographic* -kanavan tallennus tulee Telia TV digiboksille HD-kanavalta. Telia TV sovelluksessa kanava on toistaiseksi saatavana SD-versioina, minkä vuoksi National Geographic -tallennukset ovat tässä vaiheessa katsottavissa vain sillä laitteella, jolla tallennus on tehty.

Mitä muutos tarkoittaa minulle käytännössä?
Voit edelleen katsoa kyseisten kanavien ohjelmia suorina lähetyksinä digiboksisi kautta.

Mikäli haluat nähdä ohjelmia myös tallenteina, tarvitset erillisen Tallennuspalvelun (6,50 €/kk). Jos sinulla on jo Tallennuspalvelu, sinun täytyy vain muistaa tallentaa kyseisten kanavien ohjelmat digiboksillesi.

Onko Catch up -palvelu käytössä muutosten jälkeen?
Catch up -palvelu eli ilmainen automaattinen tallennus seitsemäksi päiväksi poistuu muutoksen yhteydessä kanavilta Frii, Alfa TV HD, TLC ja National Geographic HD.

Miksi muutokset tehdään?
Muutokset tehdään, koska yhdistämme Telia TV digiboksi laajakaistalla -palvelun peruskanavien ominaisuuksia.

Onko minulla oikeus irtisanoa Telia TV digiboksi muutosten takia?
Koska ohjelmien katselu on yhä mahdollista eikä maksuttomia peruskanavia ole hinnoiteltu erikseen, ilmaisten ominaisuuksien muuttuminen ei oikeuta Telia TV digiboksin irtisanomiseen.

Medialle

Telian lehdistötiedotteet
sekä viestinnän yhteystiedot.

Siirry sivustolle