Muutoksia BBC Brit- ja BBC Earth -kanavilla 17.4. alkaen

BBC tuo 17.4.2023 markkinoille uuden BBC Nordic -kanavan ja BBC Nordic+ -ohjelmakirjaston. BBC-kanavien muutokset näkyvät Telia TV -asiakkaillemme seuraavalla tavalla:

Kanavamuutokset 17.4. alkaen
 • BBC Earth -kanava päättyy.
 • BBC Brit -kanava päättyy ja korvataan uudella BBC Nordic -kanavalla.
 • Sekä BBC Earth- että BBC Brit  -kanavien 7 päivän automaattinen Catch Up -tallennukset ”sulavat” pois kanavien kirjastoista 17.4. mennessä eli kanavien kirjastot tyhjenevät siihen mennessä, kun kanavat päättyvät. BBC Nordic -kanavan automaattinen Catch Up -tallennus alkaa 17.4. ja sisällöt säilyvät kirjastossa 30 päivän ajan.
 • Uusi BBC Nordic -kanava on yhdistelmä BBC Earth- ja BBC Brit -kanavien sisällöistä. Uusi kanava täydentyy myös uudella BBC Nordic+ -ohjelmakirjastolla, joka kuuluu automaattisesti kaikille, joilla on BBC Nordic -kanava.
 • Kanavamuutokset koskevat MIX S-, MIX M- ja Surf-kanavapakettien tilaajia.

Surf-kanavapaketin tilaajat:

 • BBC Earth -kanava päättyy.
 • BBC Brit -kanava korvataan automaattisesti BBC Nordic -kanavalla, kanavapaikka pysyy samana (301).
 • BBC Nordic+ -ohjelmakirjasto avataan automaattisesti kaikille. Kaapeli-TV-asiakkaat saavat ohjelmakirjaston käyttöönsä Telia TV sovelluksella.

MIX-kanavapakettien tilaajat:

 • BBC Earth -kanava päättyy.
 • BBC Brit -kanava korvataan automaattisesti BBC Nordic -kanavalla, kanavapaikka pysyy samana (301). Huom! Jos MIX-paketissasi oli valittuna BBC Brit -kanava, saat tilalle automaattisesti BBC Nordicin. Muissa tapauksissa voit halutessasi valita BBC Nordicin jonkin muun MIX-pakettisi kanavan tilalle.
 • BBC Nordic+ -ohjelmakirjasto avataan automaattisesti kaikille Telia TV digiboksi laajakaistalla -palvelun käyttäjille, joilla on BBC Nordic -kanava valittuna.
 • Kaapelikortti-asiakkaille emme valitettavasti voi tarjota BBC Nordic+ -ohjelmakirjastoa, sillä MIX-kanavapakettia ei ole saatavilla Telia TV sovellukselle ja kaapeli-TV:ssä ei ole kyvykkyyttä katsella ohjelmakirjastoja.
 • Mikäli et halua jatkaa uudella BBC Nordic -kanavan parissa, voit halutessasi vaihtaa tilalle uuden kanavan. Avaamme huhtikuun ajaksi kanavien vaihtomahdollisuuden, jolloin voit vaihtaa kanavia useamman kuin yhden kerran.

BBC Nordicin kanavakuvaus:

BBC Nordic -kanava on kirkkaimman faktan ja hyvän mielen viihteen koti, jonka sisällöt on mietitty juuri Pohjoismaille sopivaksi. Sisällöissä on mm. dokumentteja Sir David Attenboroughilta ja Louis Therouxilta sekä komediaa ja viihdettä mm. Graham Nortonilta, QI:lta ja The Great British Bake Offilta.

BBC Nordic+ -ohjelmakirjaston kuvaus:

BBC Nordic+ on kattava ohjelmakirjasto, jossa katsojat pääsevät syventymään BBC-kanavan ohjelmiin. Ohjelmakirjastossa sisältöä on paljon laajemmin, kun mitä kanavalla esitetään. Sisällöistä löytyy helposti uusia lempiohjelmia esim. taiteen, kulttuurin, matkustamisen, historian, dokumenttien ja musiikin parista. Ohjelmakirjaston sisältö tulee laajenemaan vuoden aikana runsaasti.

HUOM!
BBC Nordic -kanava ja BBC Nordic+ -ohjelmakirjasto lisätään 17.4. myös Europe-kanavapaketille. Samaan aikaa lisäämme Europe-pakettiin myös BBC World News -kanavan.

Medialle

Telian lehdistötiedotteet
sekä viestinnän yhteystiedot.

Siirry sivustolle