Rajoituksia Nelosen kanavien jakeluun Telia TV digiboksilla

Nelonen Media ei ole antanut lupaa Nelonen-, Liv-, Jim- sekä Hero-ilmaiskanavien jakeluun Telia TV digiboksilla tapauksissa, joissa asiakas käyttää digiboksia jonkin muun operaattorin kuin Telian laajakaistalla.

Muutos koskee asiakkaita, jotka ovat tilanneet Telia TV digiboksin ilman Telian laajakaistaa. Nelosen ilmaiskanavat eivät näy myöskään asiakkaille, jotka tilaavat Telia TV digiboksin ja Telian laajakaistan erikseen. Muutos ei sen sijaan vaikuta nykyisiin eikä uusiin Telia TV digiboksi -asiakkaisiin, jotka tilaavat laitteen yhdessä Telian laajakaistan kanssa.

Miksi kanavia ei saa jakaa?

Nelonen ei ole antanut lupaa ilmaiskanaviensa jakeluun Telia TV digiboksilla tapauksissa, joissa asiakas käyttää digiboksia jonkin muun operaattorin kuin Telian laajakaistalla.

Toimivatko Nelosen ilmaiskanavat muissa vastaavissa digiboksipalveluissa Suomessa?

Muissa vastaavissa palveluissa Nelosen kanavat ovat jakelussa riippumatta siitä, mikä laajakaista asiakkaalla on käytössään.
 
Onko tämä pysyvä tilanne?

Keskustelut Nelosen kanssa jatkuvat ja pyrimme pääsemään asiassa Nelosen kanssa yhteisymmärrykseen mahdollisimman pian. Päivitämme tiedon tälle sivulle, mikäli tilanteessa tapahtuu muutoksia.

Voiko Nelosen kanavia tallentaa?

Tallennuspalvelu (6,50 €/kk), joka on tilattavissa Telia TV digiboksille, sisältää Nelosen ilmaiskanavia. Nelosen kanavia voi siis tallentaa.
 
Onko oikeus irtisanoa Telia TV digiboksin tilaus kanavien puuttumisen vuoksi?

Digiboksi on vuokralaite, jonka kautta voi katsoa kulloinkin saatavilla olevia ilmaiskanavia. Ilmaiskanavilla tapahtuvat muutokset eivät oikeuta irtisanomaan Telia TV digiboksia.
 
Miten ja missä kanavat ovat nähtävissä?

Nelosen ilmaiskanavat Nelonen, Liv, Jim sekä Hero ovat edelleen katsottavissa Telian kaapeli-tv-verkossa. Myös nykyiset Telia TV digiboksia Telian laajakaistan kanssa käyttävät asiakkaamme näkevät Nelosen ilmaiskanavat normaalisti. Tämän lisäksi Nelosen ilmaiskanavat näkyvät edelleen antenniverkossa. Kanavat ovat myös osana Tallennuspalvelua (6,50 €/kk), joka on ostettavissa Telia TV digiboksille, Telia TV digiboksille Telian laajakaistalla sekä Telia TV sovellukselle.

Medialle

Telian lehdistötiedotteet
sekä viestinnän yhteystiedot.

Siirry sivustolle