V sport -kanavissa ja urheilutarjonnassa uudistuksia 1.10. alkaen

Lajikohtaiset V sport -kanavat muuttuvat lajiriippumattomiksi, joten jatkossa kaikkea jalkapalloa tai jääkiekkoa ei keskitetä erikseen nimetyille kanaville.

Kanavapakettien hinnat tai nimet eivät muutu. Muutokset koskevat ainoastaan kanavapaketteihin sisältyviä TV-kanavia.

V sport -kanavat, joiden nimet muuttuvat:

  • V sport jääkiekko → V sport 1 Suomi
  • V sport jalkapallo → V sport 2 Suomi
  • V sport urheilu → V sport+ Suomi

1.10. tapahtuvien muutosten yhteydessä avaamme myös Telia TV -asiakkaille V sport+ Suomi -kanavan vapaaseen katseluun toistaiseksi. Kanava avataan kaikille Telia TV digiboksi- ja kaapelikorttiasiakkaille sekä Telia TV sovellukseen niille, joilla on tilattuna jokin kanavapaketti tai Tallennuspalvelu.

Mikäli kanava ei tule automaattisesti näkyviin:

  • Telia TV digiboksi: käynnistä digiboksi uudestaan
  • Telia TV kaapelikortti: tee kanavahaku uudestaan
  • Telia TV sovellus: kirjaudu ulos ja takaisin sisään

V sport+ Suomi:

V sport+ Suomi on talviurheilun ykköskanava, joka esittää monipuolisesti myös muuta urheilua. Kanavalla nähdään yksinoikeudella kilpailuja mm. maastohiihdon, alppihiihdon ja mäkihypyn maailmancupeista. Lisäksi valikoituja otteluita jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta, jääkiekon NHL:stä, amerikkalaisen jalkapallon NFL:stä sekä paljon muuta huippu-urheilua. Keväästä 2022 alkaen kanavan ohjelmistossa on myös Formula 1 -sarjan aika-ajoja, ennakkostudioita ja kohokohtia.

V sport 1 Suomi:

Maailman parhaan jääkiekkoliigan NHL:n ja keväästä 2022 alkaen Formula 1:n pääkanava. Viikonloppuisin NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan sekä suomalaiset studiolähetykset ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi myös runsas kattaus muuta urheilua, kuten otteluita eri jalkapalloliigoista, amerikkalaista jalkapalloa ja talvilajeja.

V sport 2 Suomi:

Kanavalla esitetään erityisesti jalkapalloa Euroopan parhaista liigoista mutta myös muuta huippu-urheilua. Näe mielenkiintoisimmat ottelut mm. jalkapallon Valioliigasta, Bundesliigasta sekä UEFA Europa ja Conference Leaguesta. Ohjelmistoon kuuluvat lisäksi jääkiekon NHL, amerikkalaisen jalkapallon NFL, talvilajeja ja paljon muuta. Kiinnostavimmissa otteluissa myös ennakkostudiot.

Medialle

Telian lehdistötiedotteet
sekä viestinnän yhteystiedot.

Siirry sivustolle