Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Liigan preseason käynnistyy 2.8.

Liigan preseason käynnistyy perjantaina 2.8. Raumalla pelattavalla Pitsiturnauksella. Televisioitavat preseason-ottelut näet Telian Liiga Preseason -passilla ja paketti onkin hyvä tilata nyt ajoissa. Kanavapaketin hinta on 14,90 € eikä siitä veloiteta enempää vaikka aktivoisit sen heti Telia TV -palveluusi. Paketin voimassaolo päättyy automaattisesti preseason-otteluiden päätyttyä.

Tilaaminen:

 • Telia TV -tunnuksen ja Liiga Preseason -passin voit tilata tästä »
 • Mikäli sinulla on jo Telia TV -tunnus sovelluksessa tai digiboksilla, voit tilata Preseason-passin kirjautumalla tästä »
 • Telian kaapelikortille saat Preseason-passin kirjautumalla tästä » Valitse kaapelikortti -> Tilaa uusi kanava -> Urheilu -> Liiga Preaseason -passi.

Jos tunnuksellesi on jo tilattu Preseason-passi, et voi tilata kanavapakettia uudelleen. Mikäli haluat katsoa lähetystä sekä digiboksilla että sovelluksella, tilaathan palvelun molemmille tunnuksillesi. Tällöin maksat paketista vain digiboksille, sovellukselle paketti tulee ilman erillisveloitusta.

Ennen perjantaita kannattaa viritellä Telia TV valmiiksi ja kokeilla, että Liiga Preseason -kanava toimii. Varsinaista pelilähetystä ei ole vielä käynnissä, mutta Liiga Preseason -kanavalla pyörii mainos testausta varten.

Liigan Preseason -kanavan löydät seuraavasti:

 • Telia TV digiboksilla: kanavapaikka 417
  Jos kanavaa ei löydy, käynnistä boksi uudelleen irrottamalla virtapiuha. 
 • Telia kaapeli-tv: kanavapaikka 417
  Jos kanavaa ei löydy, tee kanavahaku uudelleen.
 • Telia TV -sovelluksessa löydät kanavan TV-osiosta (viimeinen kanava listassa)
  Jos kanava ei näy, kirjaudu ulos ja takaisin sisään Telia TV -tunnuksellasi.

Mikäli tarvitset apua Liiga Preseason -passin tilaamisessa, onnistuu se näppärästi oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta.

Lue lisää preseasonista »

Tarkemmat ohjeet Preseason-passin tilaamiseen »

Medialle

Telian lehdistötiedotteet
sekä viestinnän yhteystiedot.

Siirry sivustolle