Takaisin

Telia työllistää kesällä satoja nuoria – ”Saamme tuhansia hakemuksia vuosittain”

2 min
Telia kesätyöt Telia kesätyöt

Telia Finland työllistää tänäkin vuonna yli 300 nuorta kesätyöpaikkoihin ympäri Suomen. Tänä kesänä uusia tehtäviä on avoinna muun muassa koodauksen ja analytiikan parissa.

Moni opiskelija aloittaa tai jatkaa työuraansa tänä kesänä Telialla. Kesätyöpaikkoja on avoinna muun muassa Telia Kaupoissa, asiakaspalvelussa, teknologiassa, liiketoiminnoissa, markkinoinnissa, viestinnässä ja verkonhallinnassa. Kesätyöpaikojen työtehtävissä näkyy Telian sisäinen muutos.

”Telia on todella kasvamassa uuden sukupolven operaattoriksi. Viime vuosien yritysostot, Liigan lähetysoikeudet, Assemblyn hankinta ja Telia Helsinki Data Centerin rakentaminen ovat vieneet meitä harppauksin kohti uutta. Myös kesätyöntekijät pääsevät mukaan rakentamaan tulevaisuuden telcoa”, kertoo Telia Finlandin henkilöstöjohtaja Heini Linnainmaa.

Kesätyötehtäviä avautuu Helsinkiin, Lahteen, Tampereelle, Turkuun, Jyväskylään, Vaasaan, Ouluun ja Rovaniemelle, mutta myös pienempien kaupunkien Telia kauppoihin.

Haku jatkuu helmikuun loppuun

Telian ensimmäiset kesätyöpaikat julkaistiin maanantaina 14.1. ja loput paikat aukeavat helmikuun aikana. Haku jatkuu helmikuun loppuun saakka.

Kaikki Telian kesätyöpaikat ovat nähtävissä osoitteessa: www.telia.fi/summer. Tämän lisäksi paikat julkaistaan muun muassa Oikotiellä, Monsterissa sekä Vastuullinen kesäduuni -kampanjasivustolla.

”Saamme tuhansia kesätyöhakemuksia vuosittain, mikä kertoo siitä, että työpaikkamme kiinnostavat nuoria. Tekemiemme kyselytutkimusten perusteella meillä viihdytään erinomaisesti, ja jopa 92 prosenttia suosittelisi Teliaa työnantajana tuttavilleen. Parhaimpia asioita kesätyöntekijöiden mielestä viime kesänä olivat työilmapiiri, työyhteisö ja palkka”, kertoo Telia Finlandin Talent Management Specialist Sami El-Bash.

Telia on totuttuun tapaan pääyhteistyökumppanina Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, sillä haluamme tarjota nuorille entistä laadukkaampia kesätyökokemuksia vastuullisesti ja olla kehittämässä parempia sekä ketterämpiä kesätyökäytäntöjä Suomessa.

Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aihealueet

Kesätyöntekijöiden blogi Ura Telialla
Edellinen artikkeli
Caruna ja Telia aloittavat kansalliset kuitutalkoot – sähköverkkojen ja valokuidun rakentaminen uuteen vauhtiin
Caruna ja Telia aloittavat yhteistyön, jossa uusien säävarmojen sähkökaapelien lisäksi maahan ...
Seuraava artikkeli
5G on ratkaiseva kynnys, jonka jälkeen näemme, mihin suuntaan maailma kääntyy 2020-luvulla
Robotit ja autot kulkevat kohta itsenäisesti keskuudessamme. Ne tarvitsevat kuitenkin valtavan ...