ICT-alan lakko aiheuttaa ruuhkia ja viivästyksiä Telialla. Lue Lisää

Takaisin

Telia TV:n valikoima kasvaa tänään yli 6000 elokuvalla ja suosikkisarjan jaksolla – Huippuviihteen katselu kasvaa kohisten

2 min

Telia tuo tänään asiakkailleen ainoana suomalaisoperaattorina Paramount+ -suoratoistopalvelun. Luvassa on yli 6000 elokuvaa ja suosikkisarjan jaksoa alle kuuden euron kuukausihinnalla.

Paramount+ -palvelusta löytyy yhdestä paikasta paljon tuoreita elokuvia, kuten Tesla, Capone ja lasten elokuva Trouble. Tarjolla on myös hittisarjoja muun muassa Showtimelta, esimerkkeinä Dexter, Billions ja The Affair. Palvelussa julkaistaan jatkossa lisää uusia alkuperäistuotantoja, draamaa, komediaa, realityä sekä Paramountin elokuvia ja ensi-iltoja.

Palvelussa on tarjolla myös paljon lasten elokuvia ja sarjoja, kuten Paavo Pesusieni, Korallileiri sekä Ryhmä Hau.

 ”Kiinnostus suoratoistopalveluiden ohjelmatarjontaa kohtaan kasvaa kohisten. Sisältöjen katselu on etätyön ja -opiskelun lisäksi merkittävin syy sille, miksi datan kulutus on kasvanut Telian verkoissa 38 prosenttia koronavuoden aikana. Pohjoismaisena toimijana pystymme myös tarjoamaan asiakkaillemme entistä laajemman kattauksen laatusisältöjä hyvillä eduilla”, Telia Finlandin tv-liiketoiminnasta vastaava johtaja Olli-Pekka Takanen kertoo.

 Paramount+ -suoratoistopalvelun sisällöt ovat saatavilla puhelimeen, tablettiin ja tietokoneeseen Telia TV -sovelluksen kautta ja televisioon digiboksin tai sovelluksen myötä. Kaapeliverkon asiakkaat voivat tilata sisällöt Telia TV -sovellukselle. Hinta on 5,95 euroa kuussa. Uudet asiakkaat pääsevät kokeilemaan tuotetta kahden viikon ajan maksutta.

Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aihealueet

Medialle
Edellinen artikkeli
Voita aitiopaketti MM-finaaliin
Arvonnan säännöt
Seuraava artikkeli
Telian kierrätyspuhelimien suosio kasvoi viime vuonna 50 prosenttia
Kierrätyksen merkitys suuryritysten liiketoiminnassa on huimassa kasvussa. Telian toiminnasta ...