Takaisin

Telia Play on Telian TV-palvelun uusi nimi

2 min

Telia TV kulkee jatkossa nimellä Telia Play. Kaikki asiakkailla nyt käytössä olevat tuotteet ja palvelut jatkuvat ennallaan, vaikka nimi muuttuukin.

Palvelun nimi muuttuu ensimmäisenä TV:n käyttöliittymässä ja telia.fi:ssä. Selaimella löydät jatkossa Telia Playn uudesta osoitteesta www.teliaplay.fi. Eli jos olet tottunut katsomaan ohjelmia Telia TV:stä internetselaimella, kannattaa naputella tämä uusi osoite ja tallentaa se kirjanmerkkeihin. Vanha internet-osoite tv.telia.fi on toki vielä jonkin aikaa käytettävissä.

”Uudistamme Telian TV-palvelua koko ajan. Telia Play kokoaa jatkossa yhteen palveluun suoratoistopalveluita ja tv-kanavapaketteja helposti tilattavaksi ja käytettäväksi. Myös Telia liittymäasiakkaan sisältöedut ovat helposti käytettävissä Telia Play-palvelussa. Muissakin Telia-maissa käytetään Telia Play-nimeä kaikille TV-palveluille teknisistä alustoista ja laitteista riippumatta, ja tämä on hyvä ajankohta käynnistää muutos Suomessakin”, sanoo Telian TV-palveluista vastaava Tuija Kinnunen.

TV-palvelun uudistaminen kaikille alustoille on mittava muutos. Kestää aikansa, että uusi nimi päivittyy jokaiseen paikkaan. Vanha nimi voi tulla vastaan siirtymäajalla syksyn aikana esimerkiksi laskulla tai tilausvahvistuksissa.

Palvelun sisällössä ei tapahdu muutoksia. Telia Play-päivityksen latautuminen digiboksille voi vaatia boksin uudelleenkäynnistyksen, ja sovelluksen päivityksen saattaa joutua hakemaan sovelluskaupasta. Muutoksesta kerrotaan suoraan Telia TV:n asiakkaille.

 

Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aihealueet

Medialle
Edellinen artikkeli
Telian datakeskus lämmittää tuhansia helsinkiläiskoteja – ”10 miljoonaa suihkukäyntiä vuodessa”
Telian datakeskuksessa syntyvä hukkalämpö alkoi toukokuussa lämmittää noin 7000 helsinkiläiskotia, ...
Seuraava artikkeli
”Vastaamme turvallisuusviranomaisten huoleen” - Telia kieltää TikTokin käytön henkilökunnan työlaitteissa
Telia on päättänyt kieltää suositun TikTok-sovelluksen käytön yhtiön työpuhelimissa ja ...