Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Telia, Elisa ja DNA yhdistävät voimansa tasa-arvon puolesta – ”Jokaisella täytyy olla oikeus olla oma itsensä”

1 min

Maanantaina käynnistynyt Helsinki Pride -viikko nostaa esiin tärkeitä ihmisoikeuskysymyksiä. Telia, Elisa ja DNA ovat päättäneet yhdistää voimansa tasa-arvon ja monimuotoisuuden puolesta ja  ovat mukana tukemassa Helsinki Pridea ”Yhdessä”-teemalla.

Tänä vuonna Helsinki Priden teemana on Liike, jonka tarkoituksena on lisätä tietoa vähemmistöryhmien yhteisestä historiasta. Pride-viikko huipentuu lauantaina 29.6. järjestettävään kulkueeseen, jossa DNA, Elisa ja Telia edustavat yhteisenä rintamana Yhdessä-lipun alla.

Yritykset haluavat osallistumisellaan tukea monimuotoisuutta sekä yhdenvertaisuutta. Samalla yritykset haluavat viestiä arvomaailmastaan ja toiveestaan, että jokainen suomalainen voi tuntea itsensä arvostetuksi ja olla vapaasti oma itsensä riippumatta sukupuolesta, iästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, etnisestä taustasta tai muusta jokaisen ihmisen ainutlaatuiseksi tekevästä asiasta.

 "Jokaisella meillä täytyy olla oikeus olla oma itsensä. Meiltä jää paljon potentiaalia hyödyntämättä, jos ihmiset eivät tunne itseään hyväksytyiksi. Uskon, että monimuotoisuuden huomioiminen tuo meistä kaikista parhaat puolet esiin”, Telia Finlandin toimitusjohtaja Stein-Erik Vellan sanoo.

Helsinki Pride -viikon järjestää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyvinvointia ja oikeuksia edistävä järjestö HeSeta ry sekä laaja joukko vapaaehtoisia. Tänä vuonna Pridessa on mukana ennätysmäärä yrityskumppaneita tukemassa tapahtumaa ja teemaa.

Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aihealueet

Medialle
Edellinen artikkeli
MTV näyttää ensi kaudella jääkiekon Liigaa ilmaiskanavillaan
MTV näyttää syyskuussa käynnistyvällä Liiga-kaudella 15 runkosarjan ottelua. Ottelut nähdään ...
Seuraava artikkeli
ENCEn ja Telian menestystarina saa jatkoa – ”Tämä on ollut tärkeä sivu suomalaisessa esports-historiassa”
Suomen ylivoimaisesti menestynein e-urheilujoukkue ENCE jatkaa matkaansa maailman kärkipaikalle ...