Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

MTV näyttää ensi kaudella jääkiekon Liigaa ilmaiskanavillaan

2 min

MTV näyttää syyskuussa käynnistyvällä Liiga-kaudella 15 runkosarjan ottelua. Ottelut nähdään pääsääntöisesti perjantai-iltaisin Subilla kauden avausottelua lukuun ottamatta.

Liigan televisiointioikeudet omistavan Telian ja MTV:n välinen sopimus kattaa alustavasti myös viisi pudotuspeliä. Telian tuottamat Liigalive360-studiot valittujen otteluiden yhteydessä ja viikoittaiset oheisohjelmat täydentävät MTV:n tarjoamia Liiga-sisältöjä. Kaikki MTV:n kanavilla nähtävät Telian Liiga-oheisohjelmat ovat katsottavissa myös MTV:n suoratoistopalvelussa.


”On todella hienoa, että pääsemme tarjoamaan maistiaisia kaikille suomalaisille MTV:n kanssa solmitun sopimuksen myötä. Kaikki Liiga-ottelut ovat aina nähtävissä Liiga-asiakkaillemme Telia TV:ssä. Sen kautta asiakas voi valintansa mukaan nauttia joko kaikista Liiga-otteluista tai esimerkiksi vain oman suosikkijoukkueensa peleistä muiden Liiga-ohjelmien lisäksi”, Telian TV- ja medialiiketoiminnasta vastaava johtaja Olli-Pekka Takanen sanoo.

Liiga-kausi käynnistyy torstaina 12.9. viime kauden finalistien, HPK:n ja Kärppien, kohtaamisella. Kauden avausottelu sekä ennakkostudio nähdään MTV3:lla klo 18.00 alkaen. Jatkossa Liiga-ottelut nähdään Subilla perjantaisin joka toinen viikko muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

 

Älykiekko nousee isoon rooliin Telian lähetyksissä

Telian kauden 2019-2020 tarkempi Liiga-ohjelmisto julkistetaan lähempänä kauden alkua. Takanen paljastaa kuitenkin, että syksyllä datan käyttö nousee entistä isompaan rooliin Telian lähetyksissä ja ruutukasvojen analyyseissä.

”Ensimmäisellä kaudella Liigan ja Bitwisen kanssa pilotoitu älykiekkojärjestelmä on tavoitteena laajentaa tulevalla kaudella kaikkiin Liiga-halleihin ja -otteluihin. Rakentumassa on lisäksi kokonaan uusi viikoittainen ohjelmaformaatti, joka elävöittää entisestään Telian jo ensimmäisellä kaudella kiitosta saanutta Liiga-ohjelmistoa”, Takanen lupailee.

 

Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aihealueet

Medialle Liiga
Edellinen artikkeli
Helsinki REDS ja Telia käynnistävät juniorivalmennuksen – ”Autamme nuoria kohti huippua”
HIFK:n kilpapeliorganisaatio Helsinki REDS ja Telia käynnistävät syksyllä nuorisotoiminnan, joka ...
Seuraava artikkeli
Telia, Elisa ja DNA yhdistävät voimansa tasa-arvon puolesta – ”Jokaisella täytyy olla oikeus olla oma itsensä”
Maanantaina käynnistynyt Helsinki Pride -viikko nostaa esiin tärkeitä ihmisoikeuskysymyksiä. Telia, ...