Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Televisioviikko tuo 12 Liiga-peliä ilmaiseksi ruutuihin viikonloppuna – ”Hyvä mahdollisuus kurkistaa, miten älykiekko on muovannut kiekkoviihdettä”

3 min

Voit katsoa vaikka kaikki viikonlopun Liiga-pelit Televisioviikon kunniaksi ilmaiseksi. Lätkän lisäksi tarjolla on maksutta ruudun täydeltä muutakin huippu-urheilua.  
 
”Suomalaisilla on hyvä mahdollisuus kurkistaa, miltä maan suosituin urheilusarja näyttää televisiossa tänä päivänä. Olemme tuoneet lähetyksiin paljon uusia ratkaisuja. Uskon, että moni yllättyy, kuinka esimerkiksi älykiekko on rikastanut kiekon seuraamista kotikatsomoissa. Suurimmasta jännityksestä pitävät toki huolen Suomi-kiekon suurimmat tulevaisuuden tähdet, kun kaikki 15 joukkuetta pelaajineen ovat viikonlopun aikana jäällä”, Telian tv- ja viihdetoiminnasta vastaava Olli-Pekka Takanen sanoo.
 
Kahdentoista huippuottelun lisäksi tarjolla ovat ilmaiseksi myös Liigan oheisohjelmat. Lähes nelituntinen Liigalive 360 -erikoislähetys poimii perjantaina ja lauantaina kiekkokierrosten mielenkiintoisimmat hetket paikkakunnittain. Myös ohjelmakirjasto on kaikkien ulottuvilla. Sieltä löytyvät kaikki syksyn Liiga-ottelut ja suositut Ari Vallin Show’n jaksot.
 
Ilmaisviikonlopun lähetysten katsominen onnistuu luomalla Telia TV -tunnukset ja lataamalla Telia TV -sovellus joko puhelimeen, tablettiin tai Apple TV -boksiin (4. sukupolven boksit). Ohjelmat ovat katsottavissa myös Telia TV:n digiboksiasiakkailla sekä Telian kaapeliverkossa.
 
Televisioviikolla myös muuta ilmaissisältöä
 
Jääkiekon lisäksi tarjolla on ilmaiseksi myös muuta urheilua ja dokumentteja. Ilmaisilla Telia TV -tunnuksilla voi seurata Viasatin kanavia, jossa pyörii muun muassa jalkapallon Valioliigaa ja golfia dokumenttien lisäksi.
 
Kaapelitalouksissa asuvat Telian asiakkaat sekä Telia TV digiboksin käyttäjät pääsevät nauttimaan lisäksi C Moren urheilukanavista. Luvassa on esimerkiksi Japanissa käytävä Moto GP -kisa, jossa Mika Kallio ajaa KTM-tallin riveissä. Tarjolla on myös La Ligan otteluita.
 
Telia avaa Liiga UHD -kanavansa vapaaseen katseluun koko Televisioviikon eli 18.-27.10. väliseksi ajaksi. Liiga-peleistä pääsee nauttimaan parhaalla kuvalaadulla, kun katsojalla on käytössä UHD-kykyinen televisio.
 
Muulloin kuin ilmaispäivien aikana kaikkia Liigan otteluita ja oheisohjelmia voi seurata Telia TV:stä ostamalla pelejä joko yksittäin tai paketteina. Joukkuepassin hankkimalla lätkäfani näkee kaikki haluamansa joukkueen ottelut ja Liiga-passilla kaikki Liiga-ottelut. Liiga-passi + Viasat Jääkiekko -tuotteella voi katsoa Liigan lisäksi kaikki Viasatin kanavilla esitettävät NHL- ja KHL-ottelut. Pelipassi puolestaan tarjoaa mahdollisuuden nauttia yksittäisistä otteluista. Studiot ja oheisohjelmat sisältyvät passeihin.
 
 
Telian suorat Liiga-lähetykset 18.–20.10.

Pe 18.10.
18.00 Liigalive 360°
18:15 Kalpa - Ilves
18:15 Lukko – Ässät (myös UHD)
18:15 Pelicans - SaiPa
18:15 Sport -TPS
18:15 Tappara - HPK
 
La 19.10.
16.30 Liigalive 360°
16:45 HPK - Jukurit
16.45 JYP - KalPa
16:45 KooKoo – Kärpät (myös UHD)
16:45 SaiPa - Tappara
18:15 Ilves - Lukko
18:15 TPS – Pelicans
18:15 Ässät - HIFK
 
 
Liiga UHD -kanavan lähetykset Televisioviikolla:
pe 18.10. klo 18.15 Lukko – Ässät
la 19.10. klo 16.45 KooKoo – Kärpät
ke 23.10. klo 18.15 KalPa – HPK
pe 25.10. klo 18.15 Tappara – Ilves
la 26.10. klo 16.45 HPK – Kärpät
 

Hyödynnä Televisioviikon edut

Katso täältä tarkemmat tiedot
Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aihealueet

Medialle
Edellinen artikkeli
Euroopan ensimmäinen 5G-kauppakeskus avautui Pasilassa
Eilen Pasilassa avautunut Mall of Tripla on ensimmäinen kauppakeskus Euroopassa, jonne rakentuu ...
Seuraava artikkeli
Yritykset ovat tyytyväisimpiä Telian palveluihin - "Kiitos kuuluu asiakkaillemme"
Jari Rapon on vaikea peitellä tyytyväisyyttään. Suupielet vääntyvät väkisinkin hymyyn, kun hän ...