ICT-alan lakko aiheuttaa ruuhkia ja viivästyksiä Telialla. Lue Lisää

Takaisin

Telia nappasi OP:sta digiosaajan vetämään kuluttajabisnestä

1 min

Krista Korelin on nimitetty Telian kuluttajaliiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi Suomessa. Korelin vastasi aiemmin OP:n digitaalisista pankkipalveluista ja niiden myynnistä.

”Telian muutos perinteisestä teleoperaattorista nykyaikaiseksi media- ja teknologiayhtiöksi tarjoaa kasvun mahdollisuuksia kuluttajaliiketoiminnalle”, Telialla viimeistään ensi vuoden helmikuussa työnsä aloittava Korelin, VTM, MBA, kuvailee.

Korelinilla, 43, on yli viidentoista vuoden kokemus digitaalisesta kuluttajaliiketoiminnasta teknologia-, media- ja finanssitoimialoilta Suomessa ja ulkomailla. Hän on työskennellyt aiemmin OP:n lisäksi Nokialla, Googlella ja Sanomalla.

”Telian viime vuosina Suomessa solmimat kumppanuudet ja yritysostot luovat hyvät edellytykset liiketoiminnan kehittämiselle entistä asiakaslähtöisempään suuntaan. Haluamme tarjota kuluttaja-asiakkaillemme parasta vastinetta rahoilleen niin yhteyksissä kuin sisällöissä”, Korelin korostaa.

”Olen iloinen, että saamme Kristan kaltaisen kuluttajaliiketoiminnan monipuolisen ammattilaisen joukkoomme. Hänellä on rautainen osaaminen digitaalisten liiketoimintojen kehittämisestä ja johtamisesta”, Telia Finlandin toimitusjohtaja Heli Partanen iloitsee.

Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aihealueet

Medialle
Edellinen artikkeli
Telian toimitusjohtaja Heli Partanen: Digiloikan täytyy perustua tietoturvallisiin ratkaisuihin
Suuryritykset kohtaavat aika ajoin hetkiä, joissa niiden vastuullisuus mitataan. Nyt, kun ...
Seuraava artikkeli
Tilausvideopalvelujen katselu hurjassa kasvussa – C More TV yhdistää suosikkisarjat ja yhteydet alle viidellä eurolla
Jo yli puolet suomalaisista käyttää maksullisia tilausvideopalveluita. Kasvu on ollut nopeaa, sillä ...