Takaisin

Haluamme auttaa

2 min

Hätä Ukrainassa on suuri. Olemme päättäneet auttaa Ukrainan sodasta kärsiviä monin tavoin.

"Tarjoamamme yhteydet eivät ole koskaan olleet niin tärkeitä kuin nyt. Tuomitsemme jyrkästi Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan ja olemme ryhtyneet toimiin hädänalaisten tukemiseksi, Suomen Telian toimitusjohtaja Heli Partanen sanoo.

Telian liittymistä voi soittaa maksutta Suomesta Ukrainaan huhtikuun loppuun asti.
Myös roaming Ukrainassa on maksutonta, eli puheluista, tekstiviesteistä ja netin käytöstä Ukrainassa ei laskuteta. Maksuttomuus koskee kuluttajien ja yritysten laskutusliittymiä ja prepaid-liittymiä ja puheluita ja viestejä normaalihintaisiin numeroihin.

Poikkeustilanteessa tarvitsemme luotettavia uutisia eri puolilta maailmaa. Telia on avannut uutiskanavat BBC, CNN ja Al-Jazeera kaikille Telian tv-asiakkaille vapaaseen katseluun maaliskuun loppuun asti. Olemme poistaneet vapaasta tv-jakelusta Russia Today- ja RU TV-kanavat. Keskeytimme RT-Russia Today -kanavan jakelun myös maksukanavapaketeista EU-päätöksen perusteella.

Tarjoamme Suomeen saapuville Ukrainan pakolaisille tuhat valmiiksi ladattua prepaid-liittymää. Olemme sopineet maahanmuuttovirasto Migrin kanssa, että prepaidien jakelu tapahtuu  20 vastaanottokeskuksen kautta. Prepaid-kortin voi hakea Telia Kaupoista Ukrainan passia vastaan.

Lahjoitamme sisäisestä taidehuutokaupasta kertyneet varat ukrainalaislapsille Pelastakaa Lapset ry:n kautta. Tällä hetkellä summa on 30 000 euroa.

Lisäksi olemme päättäneet lopettaa mainonnan Hartwall Arenalla. Telialla on Helsinki Halli Oy:n kanssa sponsorointisopimus, ja siihen kuuluva mainonnan näkyvyys ja markkinointitoimenpiteet on lopetettu.

Telia Company tukee monin eri tavoin hädässä olevia ukrainalaisia myös muissa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

 

Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aihealueet

Medialle
Edellinen artikkeli
Kyberiskut pankkipalveluihin lisääntyvät vauhdilla – Näin voit varmistaa palveluiden toiminnan kriisitilanteissa
Suomessakin on nähty viime päivinä lukuisia esimerkkejä pankkeihin kohdistuneista ...
Seuraava artikkeli
Telia lahjoittaa prepaid-liittymät Ukrainan pakolaisille
Telia tarjoaa Suomeen saapuville Ukrainan pakolaisille tuhat valmiiksi ladattua prepaid-liittymää.  ...