Takaisin

Tilausvideopalvelujen katselu hurjassa kasvussa – C More TV yhdistää suosikkisarjat ja yhteydet alle viidellä eurolla

2 min
Ex-Onnelliset on yksi suosituimmista C More -alkuperäissarjoista, ja nyt sitä on mahdollista katsoa myös uuden C More TV -tuotteen kautta.

Jo yli puolet suomalaisista käyttää maksullisia tilausvideopalveluita. Kasvu on ollut nopeaa, sillä esimerkiksi C Moren viihdeohjelmien katsominen on kasvanut vuoden aikana 53 prosenttia. MTV ja Telia tuovat nyt markkinoille uuden tuotteen, joka pudottaa suosikkisarjojen hinnat uudelle tasolle.

Telia huomasi omissa tutkimuksissaan, että suomalaiset kiinnostuneita edullisista viihdesisällöistä liittymähankintojensa yhteydessä. Yhtiö päätti tuoda tänä syksynä yhdessä C Moren kanssa markkinoille uudenlaisen tuotteen, jota tarjotaan Telian liittymäasiakkaille, niin uusille kuin nykyisille, alle viiden euron kuukausihintaan.

”Uusi C More TV on loistokattaus laadukkaita sisältöjä edulliseen hintaan Telian liittymäasiakkaille”,  C More -suoratoistopalvelun johtaja Saara Pekkonen kiteyttää.

C More TV tarjoaa Telian asiakkaille alle viidellä eurolla muun muassa Salatut elämät, Rantabaarin ja Ex-onnelliset, jotka ovat olleet C Moren katsotuimpia sarjoja syksyllä.

”MTV on nykyään osa Teliaa, minkä ansiosta voimme nyt tarjota asiakkaillemme uudenlaisia etuja”, Telian kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja Juha Kivelä sanoo.

C More TV sisältää kaikki C Moren kotimaiset viihde-, draama- ja lifestyle-sarjat sekä laajan valikoiman kansainvälisiä ja kotimaisia elokuvia sekä lastenohjelmia. Palveluun tulee lisää sisältöjä joka viikko. C Moren katselu kasvoi syyskuussa 53 prosenttia viime vuoden syyskuusta.

Telian liittymäasiakkaille C More TV maksaa 4,95 euroa kuussa. Mikäli asiakas peruu liittymäasiakkuuden, hinta on 9,95 euroa kuussa. Tuote sisältää pienen määrän mainoksia, mikä mahdollistaa C More TV:n edullisen hinnan.

Lue Ilta-Sanomien tuore juttu, miten C More TV muovaa sisältömarkkinoita.

Näitä sarjoja suomalaiset ovat katselleet C Moressa tänä syksynä

  1. Salatut elämät
  2. Rantabaari
  3. Ex-Onnelliset
  4. Ensitreffit alttarilla
  5. Yökylässä Maria Veitola
  6. Maajussille morsian
  7. Nyrkki
  8. Murha Sandhamnissa
  9. Posse
  10. Olet mitä syöt                                                                                  (suosituimmat C More TV:ssä saatavilla olevat sisällöt viimeisen kolmen kuukauden aikana)

Telian liittymäasiakkaalla tarkoitetaan kuluttaja-asiakkaita, joilla on Telian puhelinliittymätuote (ei prepaid-liittymä) tai laajakaistaliittymä (ei taloyhtiöiden perusnopeudet).

Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aihealueet

Medialle
Edellinen artikkeli
Telia nappasi OP:sta digiosaajan vetämään kuluttajabisnestä
Krista Korelin on nimitetty Telian kuluttajaliiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi Suomessa. ...
Seuraava artikkeli
Teliasta hiilineutraali tänä vuonna – ”Tämä on tärkeä välietappi”