Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Bonnier Broadcasting -yrityskaupan tutkinta siirtyy odotetusti toiseen vaiheeseen

Euroopan komissio jatkaa arviointiaan Telia Companyn Bonnier Broadcastingin yrityskaupasta ja avaa perusteellisen toisen vaiheen tutkinnan.

Telia Company ilmoitti virallisesti Euroopan komissiolle Bonnier Broadcastingin yrityskaupan 15. maaliskuuta 2019. Komissio aloitti tuolloin yrityskauppavalvonnan ensimmäisen vaiheen tutkinnan analysoidakseen kauppaa kilpailuoikeuden näkökulmasta.

Komissio on ilmoittanut Telia Companylle huolenaiheensa, ja prosessi jatkuu nyt perusteellisella toisen vaiheen tutkinnalla, joka kestää yleensä enintään 90 työpäivää.

”Toisen vaiheen tutkinta Bonnier Broadcastingin yrityskaupasta on täysin odotustemme mukainen, ja jatkamme mielellämme rakentavaa vuoropuhelua Euroopan komission kanssa. Uskomme vakaasti, että kaikki huolenaiheet ratkeavat perusteellisessa tutkinnassa”, sanoo Telia Companyn lakiasiainjohtaja Jonas Bengtsson.

Telia Company ilmoitti 20. heinäkuuta aikeensa ostaa Bonnier AB:lta Bonnier Broadcastingin, joka omistaa suomalaisen MTV:n lisäksi ruotsalaisen TV4:n ja myös maksu-tv C Moren. Käteisellä maksettava velaton kauppahinta on 9,2 miljardia Ruotsin kruunua. Yritysosto on luonteva osa Telia Companyn strategiaa, jonka tähtäimenä on tarjota asiakkaille lisäarvoa yhdistämällä Telia Companyn johtava mobiili- ja laajakaistajakeluverkosto sekä teknologinen kyvykkyys pohjoismaiden vahvimpiin lukeutuvan mediatalon sisältöosaamisen kanssa.

Telia Company odottaa, että päätös yrityskaupasta saadaan vuoden 2019 toisella vuosipuoliskolla.

Artikkelin aihealueet

Medialle Ajankohtaista
Lisää samasta aiheesta
Telian uudessa e-urheilusarjassa pelataan keväällä kahta peliä
Iso dronekokeilu käynnistyi – Tavoitteena kuljettaa ihmisiä ja ihmisen varaosia
Huipputekniikalla varustetut futisautot kuljettavat vanhuksia ja lapsia junnupeleihin
Älykello-opas – 6 vinkkiä älykellon ostoon
Huawei- ja Honor-laitteet ja Android-käyttöjärjestelmä
“Ihminen on vanhaa teknologiaa” – Laila Pawlak innostaa maanantain suurtapahtumassa suomalaisia ohjelmoimaan aivonsa uudelleen
Älykellot ovat pian muodikkaita asusteita – ja niitä ohjaillaan puhumalla
Ari Hakalan ryhmä kehitti palvelun, joka vielä hetki sitten olisi ollut laiton – palkittiin nyt Euroopan parhaana hankkeena
Edellinen artikkeli
Moniosaaja kasvaa yrityksen mukana
Paula Kivelä on urallaan ollut mukana monessa muutoksessa. Nykyään hän työskentelee ...
Seuraava artikkeli
Luuri ei ole entisensä - "Enää ei tarvitse miettiä, missä puhelin on"
Sähköisellä SIM-kortilla varustettu älykello on teknologiatubettaja Juha Luurin ranteessa yötä ...