Takaisin

Voita lippupaketti Jutin aitoon Liigan ratkaisupeleihin

3 min

Arvonnan säännöt


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan Asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).


Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.


Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 13.3..-11.4. Osallistumisaika päättyy 11.4. klo 12.00 mennessä. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi kahden hengen lippupaketti jääkiekon yhteen Tampereella pelattavaan Liigan pudotuspeliin semifinaaleissa tai finaaleissa. Arvo 620 euroa/lippupaketti. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. Telia ei korvaa palkinnon käyttämisestä mahdollisesti aiheutuvia matka- ja majoituskustannuksia tai muita kustannuksia.

 
Arvontaan osallistuminen
Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista Telialta.
Arvontaan voi osallistua Telia Finlandin Facebookissa, Instagramissa tai TikTokissa vastaamalla kommenttikentässä, mitä et vaihtaisi mistään hinnasta.  Arvonta suoritetaan kommenttikenttään tulleista vastauksista.
Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.


Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta kommentoijien kesken suoritetaan 12.4. klo 12.00. Voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä voittajalle. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen tai numero tai sähköpostiosoite on epäselvyyden vuoksi tulkinnanvarainen. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.


Arvonnan sääntöjen noudattaminen
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä sekä mahdollisia arvontaan osallistumisen yhteydessä esitettäviä ohjeita ja muita tarkentavia ehtoja. Mikäli arvontaan osallistunut on menetellyt näiden sääntöjen tai muiden arvontaan liittyvien ohjeiden vastaisesti tai lainvastaisesti, on Telialla oikeus hylätä osallistuminen. Tilanteessa, jossa arvonnan voittaja hylätään, menettää voittaja oikeutensa palkintoon.


Vastuunrajoitus
Telia ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien viivästys tai käyttämättä jääneen palkinnon käyttömahdollisuudesta aiheutunut vahinko, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Tämä vastuunrajoitus ei kuitenkaan heikennä arvontaan osallistuvalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.


Henkilötietojen käsittely
Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja.
 
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Telia Finland Oyj
Helsingissä 13.3.2023

 

 

Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aihealueet

Medialle
Edellinen artikkeli
Pullat siirtyvät digiaikaan - Valio ja Telia tuovat lisätyn todellisuuden leivontaan
Korona-aika on lisännyt leipomisen ja ruoanlaiton suosiota. Samaan aikaan käynnissä on ...
Seuraava artikkeli
Miksi kotimainen 5G-verkko?
Miksi on tarpeen keskustella ja julistaa, että Suomessa on vihdoinkin yksi ja toistaiseksi ainoa ...