Takaisin

Telian ja C Moren yhteistyö tuo liittymäasiakkaille erikoisedun Liigan kynnyksellä

3 min

Telia ja C More tuovat syyskuussa uuden C More Hockey -suoratoistopalvelutuotteen Telian liittymäasiakkaille. Se sisältää kaikkien Liigan otteluiden, eli Telia Liigapassi -tuotteen, lisäksi laajan kattauksen maailmanluokan jääkiekkosisältöjä sekä huippuviihdettä.

Teliasta kasvoi Pohjoismaiden suurin tv-yhtiö viime vuoden lopulla, kun MTV, C More ja TV4 yhdistyivät osaksi Teliaa. Yrityskaupan ytimessä on uusien mahdollisuuksien löytäminen Telian yhteyksien ja MTV:n sisältöjen yhdistämiseksi.

”Asiakkaamme ovat innolla odottaneet, mitä hyötyjä yhteistyö Telian ja MTV:n välillä heille tarjoaa. Toiveina ovat olleet uudenlaiset tuotteet ja palvelut sekä mahdollisuudet nauttia MTV:n laatuviihteestä, draamasta ja urheilusta missä ja milloin vain. Liiga-kauden alku tarjosi hyvän hetken vastata asiakkaidemme toiveisiin. Nyt he saavat loistavan asiakasedun C More Hockey -tuotteen muodossa”, kertoo Telia Finlandin tv-liiketoiminnasta vastaava johtaja Olli-Pekka Takanen.

”C More Hockey yhdistää suomalaisten suosikkilajin parhaat sarjat ja turnaukset sekä viihteen. Uudenlaisessa tuotteessa kiteytyy hienosti Telian ja MTV:n entistä tiiviimpi yhteistyö – kyky vastata asiakkaiden tarpeisiin luotettavien yhteyksien ja huippusisältöjen kautta", MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen iloitsee.

Telialla on Suomessa yli miljoona liittymäasiakasta. Kaikille heille, ja myös uusille asiakkaille, on jatkossa tarjolla C More Hockey -tuote, joka tuo kotisohville laajat urheilu- ja viihdesisällöt. C More Hockey pitää sisällään Suomen seuratuimman urheilusarjan, Liigan, kaikki ottelut sekä jääkiekon MM-kisat, jääkiekon Mestarien liigan (CHL), Ruotsin pääsarjan (SHL) sekä Spengler Cupin samassa paketissa. Lisäksi paketissa on kaikki C Moren viihdesisällöt.

C More Hockey – mahtava etu Telian liittymäasiakkaille

Telian liittymäasiakkaille C More Hockey maksaa 24,95 €/kk niiltä kuukausilta, kun jääkiekkoa pelataan.  Jääkiekkokausien ulkopuolella hinta on 9,95 €/kk. Mikäli asiakas peruu liittymäasiakuuden, hinta on 39,95 €/kk.

C More Hockey pitää sisällään Telia Liigapassi -tuotteen sisällöt eli kaikki Liigan ottelut, jääkiekon MM-kisat, jääkiekon Mestarien liigan (CHL), Ruotsin pääsarjan (SHL) sekä Spengler Cupin samassa paketissa. Lisäksi paketissa on kaikki C Moren viihdesisällöt.

C More Hockey -tuotteen urheilu- ja viihdesisällöistä pääsee nauttimaan C More -suoratoistopalvelussa.

Telian liittymäasiakkaille myös toinen huikea etu: C More Total+ huippuhintaan

C More Total+ -tuote sisältää C Moren Total -tuotteesta tutut sisällöt sekä Telia Liigapassi -tuotteen sisällöt. Telian liittymäasiakkaana saat C More Total+ hintaan 29,95 €/kk (liittymäasiakkuuden päättyessä hinta 44,95 €/kk).  C More Total+ sisältää Telia Liigapassi -tuotteen lisäksi huippusisältöjä, kuten mm. F1, MM-kiekko, Mestarien liiga ja La Liga, sarjat ja elokuvat sekä lastenohjelmat.

C More Total+ -tuotteen urheilu- ja viihdesisällöistä pääsee nauttimaan C More -suoratoistopalvelussa.

liiga jatkuu myös telia TV:ssä

Telian Liigapassi - ja erilaiset yhdistelmäpaketit  säilyvät tutusti Telia TV:n valikoimassa. Näiden tuotteiden tilaajat voivat katsoa asiakasetuna 3v3 Super Series -sarjaa ennen Liiga-kauden alkua.

C More Hockey ja C More Total+ -asiakasetutuotteet tulevat myyntiin syyskuun aikana. Seuraa telia.fi/liiga, niin tiedät, milloin uudet asiakasetutuotteet ovat saatavissa.

Telian liittymäasiakkaalla tarkoitetaan kuluttaja-asiakkaita, joilla on Telian puhelinliittymätuote (ei prepaid-liittymä) tai laajakaistaliittymä (ei taloyhtiöiden perusnopeudet).  

 

Milloin uudet asiakasetutuotteet tulevat myyntiin?

Katso tästä
Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aihealueet

Medialle
Edellinen artikkeli
Kesätyö löytyi opintojaksolta - Ossi ja Joonas kehittävät ohjelmistorobotteja ja osaamistaan kesän aikana
Joonas Moilanen ja Ossi Ruhanen päätyivät kesätyöntekijöiksi Telian ja LAB-ammattikorkeakoulun ...
Seuraava artikkeli
Tilausten vastaanotossa pääsee tekemään salapoliisityötä ja tutustumaan huipputyyppeihin
Hain keväällä 2019 paikkaa Telian B2B-toimituksista, sillä kauppatieteiden opiskelijana koin, että ...