Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta. Lue lisää

Takaisin

Muutoksia Telia Cygaten ja Telia Datainfon johdossa

1 min
Pasi Mehtonen
Telia Finlandin yritysliiketoimintayksikön johtoryhmän jäsen ja Telia Cygaten sekä Telia Datainfon toimitusjohtaja Markus Kalalahti lopettaa toimitusjohtajan tehtävänsä ja aloittaa uudessa tehtävässä Telian ulkopuolella 1.10. Telia Cygaten toimitusjohtajana aloittaa Pasi Mehtonen ja Telia Datainfon toimitusjohtajana Jarno Kekäläinen 1.8. alkaen.
 
Pasi Mehtonen jatkaa myös Telia Finlandin operaattoriliiketoiminnan johtajana sekä Telia Finlandin johtoryhmän jäsenenä. Jarno Kekäläinen jatkaa myös Telia Inmics-Nebulan toimitusjohtajana sekä Telia Finlandin yritysliiketoimintayksikön johtoryhmän jäsenenä.
 
”Haluan kiittää Markusta hienosta panoksesta Telia Cygaten ja Telia Datainfon toimitusjohtajana. Hän on ollut monessa ratkaisevassa käänteessä mukana rakentamassa laajaa Telia One -palvelukokonaisuutta yritysasiakkaillemme. Toivotan Markukselle parhainta menestystä myös jatkossa”, sanoo Telian yritysliiketoiminnasta vastaava johtaja Jari Rapo.
 
”On ollut suuri ilo palvella näin osaavassa ja innostuneessa porukassa. Telia Cygate ja Telia Datainfo ovat molemmat upeassa vauhdissa ja markkinoiden kärjessä. Kiitos kaikille loistaville kollegoille, asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja Telialle näistä vuosista”, sanoo Markus Kalalahti.
 
Markus Kalalahti
Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aihealueet

Medialle
Edellinen artikkeli
Koe ainakin nämä – 4 tärppiä kesän Asuntomessuille
Asuntomessut ovat lähteneet hyvin käyntiin Kouvolassa. Nyt onkin hyvä hetki napata kaikki parhaat ...
Seuraava artikkeli
Robottiauto aloittaa vierailijoiden kuljetukset Porin teollisuuspuistossa – ”Ensimmäinen maailmassa”
Yli 100 hehtaarin kokoisessa teollisuuspuistossa suihkii heinäkuusta alkaen ensimmäinen ...