Takaisin

Euroopan ensimmäinen 5G-kauppakeskus avautui Pasilassa

1 min

Eilen Pasilassa avautunut Mall of Tripla on ensimmäinen kauppakeskus Euroopassa, jonne rakentuu kattava 5G-verkko.

”Mall of Tripla on Pohjoismaiden suurin kauppakeskus, jonka konsepti ja uudet innovaatiot tekevät siitä todellisen edelläkävijän. Totta kai halusimme, että Mall of Tripla edustaa heti avajaisista lähtien kaikilta teknologisilta ratkaisuiltaan maailman huippua, ja nopea 5G-verkko on siitä esimerkki”, kauppakeskusjohtaja Kati Kivimäki iloitsee.

Uusi 5G-teknologia sopii erinomaisesti kauppakeskuksiin, stadioneille ja muihin suuria käyttäjämääriä kokoaviin paikkoihin. 5G tuo asiakkaille nopeammat yhteydet ja enemmän suorituskykyä.

”Mall of Tripla on erinomainen esimerkki siitä, miten nykyaikaista älykaupunkia rakennetaan: tietoliikenneyhteydet ovat olleet alusta asti suunnitelmissa mukana siinä missä muukin kiinteistön infrastruktuuri.”, Telian 5G-ohjelman johtaja Janne Koistinen kertoo.

Triplan sisätiloihin rakentuu kattava 5G-peitto pientukiasemilla, jotka tuovat langattoman yhteyden lähemmäs käyttäjää. Useat, pienen alueen kuuluvuuden tehokkaasti tuottavat tukiasemat tuovat käyttäjille 5G-verkon alhaisen viiveen ja suuremman suorituskyvyn perinteisiä tukiasemia pienemmällä teholla ja energiankulutuksella.

”Tripla on erinomainen esimerkki nykyaikaisesta kaupunkikeskuksesta, jossa teknologia avaa uusia mahdollisuuksia niin asiakkaille kuin yrittäjille”, Koistinen kuvailee.

 

Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aihealueet

Medialle
Edellinen artikkeli
Telian tv-pomo yllättyi tutkimustuloksista – ”Nurkassa nököttävä televisio teki comebackin”
Suomalaisten tapa katsoa televisiota on tuoreen tutkimuksen mukaan suuressa murroksessa. ...
Seuraava artikkeli
Televisioviikko tuo 12 Liiga-peliä ilmaiseksi ruutuihin viikonloppuna – ”Hyvä mahdollisuus kurkistaa, miten älykiekko on muovannut kiekkoviihdettä”
Voit katsoa vaikka kaikki viikonlopun Liiga-pelit Televisioviikon kunniaksi ilmaiseksi. Lätkän ...