Äänesi on parasta, mitä voimme kuulla

Liittymäasiakkaanamme äänesi tulee kuulluksi ja saat aina myös paremmat asiakasedut.

Liittymällä tulet kuulluksi

Meille on tärkeää, että viihdyt kanssamme. Sen vuoksi äänesi on parasta, mitä voimme kuulla.

Tavoitteenamme on tarjota hyviä ja ilahduttavan helppoja palveluita ja tuotteita, joiden käytöstä voit nauttia. Jos kuitenkin huomaat että jokin voisi olla pikkasen paremmin, kuulemme siitä mielellämme lisää. Meillä palautteisiin perustuen tehdään ihan aitoja parannuksia.

Yksi esimerkki tästä ovat huikeat asiakasetumme. Niillä vastaamme toiveeseenne siitä, että asiakkuudesta myös palkitaan. Tarjoammekin lukuisia rahanarvoisia asiakasetuja – saat liittymiemme mukana mm. lätkää ja paljon muuta viihdettä etuhintaan, eikä sovi unohtaa myöskään huikeita keskittäjäetuja ja pidennettyä takuuta valikoiduista laitteista.

Millaiset asiat tekevät sinun arjestasi pikkasen parempaa?

Pikkasen parempia hetkiä.

Asiakkaan ääni innoittaa meitä

Kokosimme tähän kolme kohokohtaa asioista, joiden kehitystä palautteenne* ovat innoittaneet. Nämä ovat kuitenkin vain kirsikoita kakun päällä. Teemme nimittäin jatkuvasti pienempää ja suurempaakin kehitystä. Voit lukea niistä lisää asiakaspalautesivultamme.

Lue lisää kehitystarinoita

* Palautteet on kerätty anonyymisti, eikä niiden osalta ole voitu varmistaa, ovatko palautteen antajat tosiasiallisesti käyttäneet tai ostaneet kyseistä palvelua.

Lue aiheesta lisää