Apple iPhone -puhelimet

Osta nyt uusi iPhone Telia Kaupasta ja saat jopa 120 € lisävaihtohyvityksen vanhasta puhelimestasi normaalin vaihtohyvityksen lisäksi. Lisähyvityksen suuruus määräytyy ostettavan mallin mukaan.

Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä
5G

Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä

Lataa leffoja lennossa ja striimaa parempilaatuista videota supernopealla 5G-liittymällä.

Vanha iPhonesi on rahaa
Vaihtodiili

Vanha iPhonesi on rahaa

Kun ostat uuden iPhone -puhelimen ja tuot meille vanhan iPhonesi, saat reilun hyvityksen. Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

Aika hankkia iPhone?

Kaikkein uusin iPhone, iPhone15, julkaistiin syyskuussa 2023. Uudet iPhone 15 -mallit pitävät sisällään neljä uutta puhelinmallia: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max. Uusi iPhone 15 on varustettu loistavilla ja kestävillä mate riaaleilla, ammattilaistasoisilla kameroilla ja Dynamic Islandilla. Uusi iPhone 15 Pro on lisäksi valmistettu tyylikkäästä ja kestävästä titaanista. Lisäksi päivänvalon näkivät uudet kellotsarjat: Apple Watch Series 9 ja Apple Watch Ultra 2 -älykellot. iPhone 14, julkaistiin syksyllä 2022. Sarja kattaa neljä uutta mallia: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max. Samassa Apple Eventissä julkaistiin Apple Watch Series 8, uusi Apple Watch SE -älykellot sekä huippuäänenlaadulla varustetut Apple AirPods Prot.

Keväällä 2022 iPhone SE sai uuden edullisen iPhone SE 2022 -mallin, jossa on huippunopeat 5G-yhteydet. iPhone 13 -sarjasta julkaistiin uudet upeat vihreän ja vuorimännynvihreän sävyiset mallit. iPhone 13 -mallit pitävät sisällään huomattavasti kestävämmät akut verrattuna edeltäviin iPhone-puhelimiin. Kaikki iPhone 13 -mallit on lisäksi varustettu uudella A15 Bionic -sirulla, kirkkaammilla näytöillä sekä huomattavilla kameraparannuksilla.

Valikoimamme kattaa myös syksyllä 2020 julkaistut iPhone 12 -mallit.

2. sukupolven iPhone SE:n, eli iPhone SE (2020) hinta ei päätä huimaa, etenkään jos valintasi osuu käytettyyn ja kunnostettuun iPhone SE (2020) Recycled -puhelimeen.

Edelliset iPhone-mallit

Vuoden 2019 iPhone-mallit taas hurmaavat ominaisuuksillaan. iPhone 11 -mallit pitävät sisällään muun muassa huippuluokan kameraominaisuudet sekä aiempia iPhone-malleja pitkäkestoisemmat akut lisäksi A13 Bionic -siru takaa saumattoman puhelimen käyttökokemuksen. Valikoimastamme löydät myös laadukkaat käytetyt puhelimet. Telia Recycled -valikoimamme kierrätyspuhelimista löydät kunnostetut ja tarkastetut käytetyt iPhonet.

Voit maksaa uuden iPhone-puhelimesi myös osamaksulla. Telia Rahoitus tarjoaa jopa 36 kk:n korottoman maksuajan ja voit hyödyntää Vaihtodiiliä ja saada vanhasta puhelimestasi rahallista hyötyä uuden iPhonen hankinnan yhteydessä.

Tutustu myös laajaan valikoimaamme muita puhelimia. Löydät valikoimastamme kattavan valikoiman 5G-puhelimia, monipuolisen valikoiman Android-puhelimia, sopivat puhelimet lapsille sekä vedenkestävät puhelimet.

iPhone kaikilla lisukkeilla

Muista myös suojata uusi iPhonesi kolhuilta ja kömmähdyksiltä. Meiltä löydät suojakuoret ja -lasit iPhone-puhelimeesi.

Monipuolinen iPhone-puhelin on näppärä kumppani moneen tilanteeseen, mutta joskus olisi helpompaa jättää puhelin kotiin. eSIM-teknologiaa tukevat Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra ja Apple Watch SE -älykellot tekevät sen mahdolliseksi. Mobiiliyhteyden ansiosta moni iPhone-puhelimesi toiminto sujuu Apple Watch -kellon välityksellä ilman, että puhelimen tarvitsee olla lähettyvillä.

Apple-puhelinten sekä -älykellojen lisäksi löydät valikoimastamme myös muut Apple-laitteet, kuten MacBookit sekä Apple iPadit. iPadien valikoima pitää sisällään iPad Pro, iPad Air sekä iPad mini -mallit. Apple-puhelimen kanssa sopiva kumppani ovat myös yhteensopivat Apple-kuulokkeet, kuten esimerkiksi Apple AirPods Pro tai Apple AirPods.

Uusimpien iPhone-mallien mukana ei toimiteta laturia, joten nappaa tarvittaessa ostoskoriisi mukaan myös iPhone laturi.

Apple-puhelimen yhteydet kuntoon

Olisiko aika päivittää Apple-puhelimen yhteydet kuntoon? Kun liittymäasiat ovat kunnossa, saat myös parhaan mahdollisen hyödyn irti uudesta puhelimestasi!

Löydät valikoimastamme rajattomat liittymät eri tarpeisiin. Tutustu esimerkiksi huippunopeisiin 5G-liittymiin, joiden nopeudesta pääset nauttimaan 5G:tä tukevalla iPhonella. Applen puhelimista iPhone 12 tai sitä uudempi iPhone-sarjalainen on 5G-yhteensopiva. Toisin sanoen iPhone 11 tai sitä vanhemmat puhelimet eivät tue 5G:tä.

Valikoimastamme löydät myös kaikki muut elämäsi liittymät, kuten mobiililaajakaistan, prepaidin sekä netin kotiin.

Tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin