Apple iPad Air

Luo, opi, työskentele ja viihdy täysin rinnoin. Suositellaan nauttimaan nopean mobiiliyhteyden kera! iPad Air on kevyesti mukana kulkeva tabletti, jonka suuri näyttö on näppärä niin työskentelyyn kuin viihteestäkin nauttimiseen. Apple iPad on hyvä suojata laadukkaalla tabletin suojakotelolla. Tutustu kaikkiin iPad Air -tabletteihin.

kuvitus kuva aiheesta Apple iPad Air

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  iPad Air on käytännöllinen ja viihdyttävä

  Apple iPad Air on käytännöllinen ja viihdyttävä kumppani moneen eri tilanteeseen. Keväällä 2022 julkaistu iPad Air on järisyttävän tehokas tabletti, sillä sen moottorina hyrrää Applen vuonna 2021 julkaisema Macbookeista tuttu M1-siru. Tämä älykäs siru tehostaa Neural Engine -tekoälymoottorin toimintaa ja tekee tablettisi käytöstä entistä sujuvampaa. iPad Air -tabletin tehot riittävätkin niin työskentelyyn kuin monipuolisesta viihteestäkin nauttimiseen. Suurelta 10,9 tuuman Liquid Retina-näytöltä on lisäksi ilo katsoa eri sisältöjä.

  iPad Air on muotoilultaan ohut, ja kevyt kantaa mukana. Tabletin käytännöllisyyttä lisäävät sen editykselliset langattomat yhteydet, sekä jopa 10 tunnin akunkesto.

  Löydät valikoimastamme myös muut iPad-tabletit. Tutustu esimerkiksi iPad Mini sekä iPad Pro -tabletteihin. Valikoimamme kattaa myös monien muiden vamistajien tabletit.

  iPadin yhteys, oli kyseessä sitten mobiilinetti tai kiinteä laajakaista, on hyvä suojata viruksilta. Suojaa nettiyhteytesi ja laitteesi Turvapaketilla, sekä varjele yksityisyyttäsi Freedome:lla. Kun tietoturvaohjelmat ovat ajan tasalla, voit surffailla netissä vailla huolia.

  Apple tuotteet joka tarpeeseen

  Kun uusi iPad Air on valittu, tutustu myös laajaan valikoimaamme muita Apple-tuotteita. Löydät valikoimastamme esimerkiksi uusimmat iPhone-mallit. Tutustu esimerkiksi kevään 2022 uutuuteen, iPhone SE -malliin. Mikäli et kaipaa uusinta uutta, kohtuuhintainen iPhone SE 2 on saatavilla kolmessa eri värissä ja Recycled-kierrätyspuhelimena. Tutustu myös vuoden 2019 Apple-malleihin, iPhone 11 sekä iPhone 11 Pro. Eri iPhone 11 -mallit ovat saatavissa useissa upeissa väreissä. 

  Apple julkaisi syksyllä 2021 iPhone 13 -sarjan puhelimet. Kaikki iPhone 13 -mallit iPhone 13iPhone 13 miniiPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max on varustettu uudella A15 Bionic -sirulla, kirkkaammilla näytöillä sekä huomattavilla kameraparannuksilla. iPhone 13 -mallit saivat maaliskuussa 2022 myös uudet upeat värivaihtoehdot: vihreä ja vuorimännynvihreä.

  Julkaistaanko tulevana syksynä kaikkein tehokkain iPhone? Spekulaatiot ja huhut tulevista vuoden 2022 iPhone-malleista käyvät kuumimmillaan. Lue mitä mahdollisista iPhone 14 -malleista puhutaan.

  Mikäli tabletin sijaan tarpeesi kallistuvat kannettavan suuntaan, tutustu silloin MacBook-kannettaviin. Löydät valikoimastamme MacBook Air sekä MacBook Pro -kannettavat. Uudet Apple-kuulokkeet puolestaan ovat luottokumppani niin tabletille, puhelimelle kuin kannettavallekin. Tutustu esimerkiksi Apple AirPods tai Apple AirPods Pro -kuulokkeisiin.

  Tutustu myös Apple Watch -kelloihin. Esimerkiksi Apple Watch SE sekä Apple Watch 6 -älykellot hurmaavat monipuolisilla käyttöominaisuuksillaan.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme