Apple iPad Air

Luo, opi, työskentele ja viihdy täysin rinnoin. Suositellaan nauttimaan nopean mobiiliyhteyden kera! iPad Air on kevyesti mukana kulkeva tabletti, jonka suuri näyttö on näppärä niin työskentelyyn kuin viihteestäkin nauttimiseen. Apple iPad on hyvä suojata laadukkaalla tabletin suojakotelolla. Tutustu kaikkiin iPad Air -tabletteihin.

kuvitus kuva aiheesta Apple iPad Air

Ipad Air on käytännöllinen ja viihdyttävä

Apple iPad Air on käytännöllinen ja viihdyttävä kumppani moneen eri tilanteeseen. iPad Air tehoista vastaavat A12 Bionic -siru sekä älykäs Neural Engine. iPad Air -tabletin tehot riittävätkin niin työskentelyyn kuin monipuolisesta viihteestäkin nauttimiseen. Suurelta 10,5 tuuman Retina-näytöltä on lisäksi ilo katsoa eri sisältöjä.

iPad Air on muotoilultaan ohut, ja kevyt kantaa mukana. Tabletin käytännöllisyyttä lisäävät sen editykselliset langattomat yhteydet, sekä jopa 10 tunnin akunkesto.

Löydät valikoimastamme myös muut iPad-tabletit. Tutustu esimerkiksi iPad Mini sekä iPad Pro -tabletteihin. Valikoimamme kattaa myös monien muiden vamistajien tabletit.

iPadin yhteys, oli kyseessä sitten mobiilinetti tai kiinteä laajakaista, on hyvä suojata viruksilta. Suojaa nettiyhteytesi ja laitteesi Turvapaketilla, sekä varjele yksityisyyttäsi Freedome:lla. Kun tietoturvaohjelmat ovat ajan tasalla, voit surffailla netissä vailla huolia.

Apple tuotteet joka tarpeeseen

Kun uusi iPad Air on valittu, tutustu myös laajaan valikoimaamme muita Apple-tuotteita. Löydät valikoimastamme esimerkiksi uusimmat iPhone-mallit. Tutustu esimerkiksi kevään 2020 uutuuteen, iPhone SE -malliin. Kohtuuhintainen iPhone SE 2 on saatavilla kolmessa eri värissä. Tutustu myös vuoden 2019 Apple-malleihin, iPhone 11 sekä iPhone 11 Pro. Eri iPhone 11 -mallit ovat saatavissa useissa upeissa väreissä. 

Apple julkaisi syksyllä 2021 iPhone 13 -sarjan puhelimet. Kaikki iPhone 13 -mallit iPhone 13iPhone 13 miniiPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max on varustettu uudella A15 Bionic -sirulla, kirkkaammilla näytöillä sekä huomattavilla kameraparannuksilla. iPhone 13 -mallit ovat nyt myytävissä ja löytyvät valikoimastamme.

Mikäli tabletin sijaan tarpeesi kallistuvat kannettavan suuntaan, tutustu silloin MacBook-kannettaviin. Löydät valikoimastamme MacBook Air sekä MacBook Pro -kannettavat. Uudet Apple-kuulokkeet puolestaan ovat luottokumppani niin tabletille, puhelimelle kuin kannettavallekin. Tutustu esimerkiksi Apple AirPods tai Apple AirPods Pro -kuulokkeisiin.

Tutustu myös Apple Watch -kelloihin. Esimerkiksi Apple Watch SE sekä Apple Watch 6 -älykellot hurmaavat monipuolisilla käyttöominaisuuksillaan.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme