Apple iPad Air

Luo, opi, työskentele ja viihdy täysin rinnoin. Suositellaan nauttimaan nopean mobiiliyhteyden kera! iPad Air on kevyesti mukana kulkeva tabletti, jonka suuri näyttö on näppärä niin työskentelyyn kuin viihteestäkin nauttimiseen. Apple iPad on hyvä suojata laadukkaalla tabletin suojakotelolla. Tutustu kaikkiin iPad Air -tabletteihin.

kuvitus kuva aiheesta Apple iPad Air

iPad Air on käytännöllinen ja viihdyttävä

Apple iPad Air on käytännöllinen ja viihdyttävä kumppani moneen eri tilanteeseen. Keväällä 2022 julkaistu iPad Air on järisyttävän tehokas tabletti, sillä sen moottorina hyrrää Applen vuonna 2021 julkaisema Macbookeista tuttu M1-siru. Tämä älykäs siru tehostaa Neural Engine -tekoälymoottorin toimintaa ja tekee tablettisi käytöstä entistä sujuvampaa. iPad Air -tabletin tehot riittävätkin niin työskentelyyn kuin monipuolisesta viihteestäkin nauttimiseen. Suurelta 10,9 tuuman Liquid Retina-näytöltä on lisäksi ilo katsoa eri sisältöjä.

iPad Air on muotoilultaan ohut, ja kevyt kantaa mukana. Tabletin käytännöllisyyttä lisäävät sen editykselliset langattomat yhteydet, sekä jopa 10 tunnin akunkesto.

Löydät valikoimastamme myös muut iPad-tabletit. Tutustu esimerkiksi iPad Mini sekä iPad Pro -tabletteihin. Valikoimamme kattaa myös monien muiden vamistajien tabletit.

iPadin yhteys, oli kyseessä sitten mobiilinetti tai kiinteä laajakaista, on hyvä suojata viruksilta. Suojaa nettiyhteytesi ja laitteesi Turvapaketilla. Kun tietoturvaohjelmat ovat ajan tasalla, voit surffailla netissä vailla huolia.

Apple tuotteet joka tarpeeseen

Kun uusi iPad Air on valittu, tutustu myös laajaan valikoimaamme muita Apple-tuotteita. Löydät valikoimastamme esimerkiksi uusimmat iPhone-mallit. Jos kiikareissasi on ne kaikkein uusimmat Apple-uutuudet, tutustu uusiin iPhone 15 -malleihin, joita löytyy neljä kappaletta: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max.

Mikäli vanhempi mallisarja kiinnostaa, käännä katseesi esimerkiksi syksyn 2022 iPhone 14 -malleihin tai syksyllä 2021 julkaistuihin iPhone 13 -sarjan puhelimiin. iPhone SE -mallit tarjoavat loistavan vaihtoehdon, jos et etsi lippulaivaluokan puhelinta.

Telia Recycled -laitteiden valikoimasta löydät kunnostetut ja tarkistetut käytetyt iPhonet sekä käytetyt tabletitit.

Mikäli tabletin sijaan tarpeesi kallistuvat kannettavan suuntaan, tutustu silloin MacBook-kannettaviin. Löydät valikoimastamme MacBook Air sekä MacBook Pro -kannettavat. Uudet Apple-kuulokkeet puolestaan ovat luottokumppani niin tabletille, puhelimelle kuin kannettavallekin. Tutustu esimerkiksi Apple AirPods tai uusimpina Applen kuulokkeina hurmaavat syksyllä 2023 julkaistut USB-C-liittimellä varustetut Apple AirPods Pro -kuulokkeet.

Tutustu myös Apple Watch -kelloihin. Esimerkiksi Apple Watch SE -älykellot hurmaavat monipuolisilla käyttöominaisuuksillaan. Jos haluat ranteeseesi komeilemaan uusimman mallin, tutustu syksyn 2023 Apple Watch Series 9 ja Apple Watch Ultra 2 -älykelloihin. Kotiisi luot vaikuttavan äänentoistojärjestelmän Apple HomePodin avulla.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin