Apple iPhone 15 suojakuoret ja suojalasit

Suojaa Apple iPhone 15 -puhelimesi tehokkaasti näyttävällä suojakuorella ja laadukkaalla suojalasilla. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi Telialta!

kuvitus kuva aiheesta Apple iPhone 15 suojakuoret ja suojalasit

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  Suojaa iPhonesi iskuilta

  Suojakuorella suojaat iPhonesi kolhuilta ja naarmuilta. Valikoimastamme löydät niin yksinkertaiset ja läpinäkyvät suojakuoret, jotka pitävät puhelimen kauniin ulkokuoren esillä kuin sitten jykevämmät ja nahkaiset lompakkokotelot seteli- ja korttitaskuilla. Muista myös suojata iPhonesi suojalasilla tai -kalvolla, jotta voit estää puhelimen näytön naarmuuntumisen.

  Olipa käytössäsi sitten vanhempi iPhone 11, iPhone 12 tai uudempi iPhone 13, iPhone SE tai iPhone 14 -malli, löydät valikoimastamme varmasti laadukkaan suojan puhelimellesi.

  Tutustu myös Apple uutuuksiin, kuten iPhone 15 -malleihin: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max -uutuusmalleihin sekä Apple Watch Series 9 ja Apple Watch Ultra 2 -älykelloihin.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin