Uusi iPhone

iPhone 15 ja iPhone 15 Pro. Kaikin puolin uudistunut. Loistavat ja kestävät materiaalit, supertarkat kuvat ja Dynamic Island. Tilaa nyt!

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

  Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään. Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

  Uusi iPhone

  Apple julkaisi syksyllä 2021 iPhone 13 -sarjan puhelimet. iPhone 13 sekä iPhone 13 Mini -puhelimet ovat saatavilla kolmessa eri muistikoossa: 128 Gt, 256 Gt sekä 512 Gt. Lisäksi julkaistiin iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max, jotka nimensä veroisesti omaavat edistyneemmät ominaisuudet. Ulkoasultaan uutuuspuhelimet ovat klassisen kulmikkaita, mutta ominaisuuksiltaan huomattavan kehittyneitä. Uusi iPhone pitää sisällään A15 Bionic -sirun, joka takaa että sovellukset, pelit sekä muut puhelimen toiminnot toimivat sulavasti ja nopeasti. 

  Kiinnostaako valokuvaus? Valitse siis kuvauksesi kohde, ja käytä vaikkapa uudesta iPhonesta löytyvää edistyksellistä muotokuvatilaa, jolla otat entistä parempia kuvia. Uutta muotokuvatilassa on edistyksellinen boke ja syvyydensäätö.

  Huomionarvoisia puhelinmalleja ovat myös edeltävät iPhone-sukupolvet. Syksyllä 2020 julkaistu iPhone, eli mallit iPhone 12 ja iPhone 12 Mini ovat saatavilla kolmessa eri muistikoossa: 64 GB, 128 GB sekä 256 GB. Lisäksi julkaistiin iPhone 12 Pro ja iPhone 12 Pro Max, jotka nimensä veroisesti omaavat edistyneemmät ominaisuudet. Ulkoasultaan nämä iPhone-mallit ovat klassisen kulmikkaita, mutta ominaisuuksiltaan huomattavan kehittyneitä.

  Tutustu myös Applen keväällä 2020 julkaisemiin uutuusmalleihin. Keväällä julkaistu iPhone SE 2 on kompaktin kokoinen iPhone, joka kuitenkin kätkee sisäänsä kiitettäviä tehoja. iPhone SE on saatavilla kolmessa eri muistikoossa, ja kolmessa eri värissä.

  Jos kiikareissasi on kaikkein uusin iPhone, tutustu syksyllä 2022 julkaistuihin iPhone 14 -malleihin, jotka julkaistiin 7.9. pidetyssä Apple Eventissä. Löydät valikoimastamme kaikki neljä uutta mallia: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max. Tutustu myös uutuuteen Apple Homepodiin, jolla saat luotua immersiivisen äänentoistojärjestelmän kotiisi.

  Applen klassikkomallit

  Uusinta iPhone -puhelinta edeltävät Apple-sukupolvet eivät turhaan punastele häpeästä vertailussa uudempien mallien kanssa, sillä vanhemmissa iPhone-malleissa on omat erityispiirteensä, joiden ansiosta kyseiset mallit säilyttävät asemansa vuodesta toiseen.

  Tutustu esimerkiksi malleihin iPhone 11 sekä iPhone 11 Pro. Nämä puhelimet tarjoavat kiitettäviä tehoja, pitkäkestoiset akut sekä miellyttävät kameraominaisuudet. Lisäksi valikoimastamme löydät Telia Recycled -kierrätyspuhelimet, jotka ovat tarkistettuja ja kunnostettuja käytettyjä puhelimia. Telia Recycled -kierrätyspuhelimista löydät käytetyt iPhonet, kuten iPhone X sekä iPhone XS. Käytetyn iPhonen hankit omaksesi edulliseen hintaan kerralla tai korottomasti ja kuluttomasti jopa 36 kuukauden maksuajalla.

  Kun uusi iPhone on valittu, olisiko aika päivittää myös puhelinliittymä ajan tasalle? Löydät meiltä rajattomat puhelinliittymät, näppärät prepaid-liittymät sekä uudet 5G-liittymät.

  Tutustu myös muuhun Apple-valikoimaamme. Löydät meiltä AirPods-kuulokkeet, MacBook-kannettavat, iPad-tabletit sekä Apple Watch -kellot. Tutustu esimerkiksi iPad Pro, iPad Air ja iPad mini -tabletteihin, tai Apple Watch SE -kelloihin.

  Jos haluat ranteeseesi komeilemaan vuoden 2023 uutuuskellon, kurkkaa valikoimamme 2023 syksyn uutuudet Apple Watch Series 9 ja Apple Watch Ultra 2 -kellosarjat.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin