Uusi iPhone

iPhone 15 ja iPhone 15 Pro. Kaikin puolin uudistunut. Loistavat ja kestävät materiaalit, supertarkat kuvat ja Dynamic Island. Tilaa nyt!

Uusi älypuhelin vaihtodiilillä
Vaihtodiili

Uusi älypuhelin vaihtodiilillä

Tuomalla vanhan laitteesi meille, saat siitä hyvityksen ja annamme laitteelle uuden elämän. Kunnossa olevasta laitteesta saat Vaihtodiilillä reilun hyvityksen, joka perustuu laitteen kuntoon ja ikään. Myös rikkinäisen laitteen voit tuoda tietoturvalliseen kierrätykseen Telian myymälään. Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

Uusi iPhone

Syksyllä 2023 Apple julkaisi uuden iPhone 15 -mallisarjan, joka kattaa neljä uutta iPhone-mallia: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max -uutuusmallit. Lisäksi päivänvalon näkivät uudet kellotsarjat: Apple Watch Series 9 ja Apple Watch Ultra 2 -älykellot. Tutustu kaikkiin Apple uutuuksiin. Löydät varmasti omasi, olipa etsinnässä uusi iPhone 15 tai Apple Watch.

iPhone 14 -mallit erottuvat tehokkaalla uudella kamerateknologialla, pitkällä akunkestolla sekä monilla muilla uusilla ominaisuuksilla. iPhone 14 -mallit tukevat supernopeaa 5G-yhteyttä. Lisäksi iPhone 14 -mallit ovat lisäksi IP68-sertifioituja kestämään vettä, eli ne ovat ns. vedenkestäviä puhelimia.

Muista myös suojata uusi iPhone-puhelimesi kolhuilta ja kömmähdyksiltä. Meiltä löydät Apple-puhelimille sopivat suojakuoret ja suojalasit.

Katso myös muut puhelimet Applelta. Valikoimastamme löydät esimerkiksi iPhone 13, iPhone 12 sekä iPhone SE -mallit. Lisäksi Telia Recycled -kierrätyspuhelimista löydät kunnostetut ja tarkistetut käytetyt iPhonet.

Applen klassikkomallit

Uusinta iPhone -puhelinta edeltävät Apple-sukupolvet eivät turhaan punastele häpeästä vertailussa uudempien mallien kanssa, sillä vanhemmissa iPhone-malleissa on omat erityispiirteensä, joiden ansiosta kyseiset mallit säilyttävät asemansa vuodesta toiseen.

Tutustu esimerkiksi malleihin iPhone 11 sekä iPhone 11 Pro. Nämä puhelimet tarjoavat kiitettäviä tehoja, pitkäkestoiset akut sekä miellyttävät kameraominaisuudet. Lisäksi valikoimastamme löydät Telia Recycled -kierrätyspuhelimet, jotka ovat tarkistettuja ja kunnostettuja käytettyjä puhelimia. Telia Recycled -kierrätyspuhelimista löydät käytetyt iPhonet, kuten iPhone 12 ja iPhone 12 Pro. Käytetyn iPhonen hankit omaksesi edulliseen hintaan kerralla tai korottomasti ja kuluttomasti jopa 36 kuukauden maksuajalla.

Kun uusi iPhone on valittu, olisiko aika päivittää myös puhelinliittymä ajan tasalle? Löydät meiltä rajattomat puhelinliittymät, näppärät prepaid-liittymät sekä uudet 5G-liittymät.

Tutustu myös muuhun Apple-valikoimaamme. Löydät meiltä AirPods-kuulokkeet, MacBook-kannettavat, iPad-tabletit sekä Apple Watch -kellot. Tutustu esimerkiksi iPad Pro, iPad Air ja iPad mini -tabletteihin, tai Apple Watch SE -kelloihin.

Jos haluat ranteeseesi komeilemaan vuoden 2023 uutuuskellon, kurkkaa valikoimamme 2023 syksyn uutuudet Apple Watch Series 9 ja Apple Watch Ultra 2 -kellosarjat.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin