Apple Watch Series 8

Edistyneimmät terveysominaisuudet. Series 8:ssa on edistyksellisiä terveysantureita ja -appeja, joten voit ottaa EKG:n, mitata sykkeen ja veren happitason sekä seurata ruumiinlämmön muutoksia saadaksesi tarkkaa tietoa kuukautiskierrostasi.

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Uusi älykello vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi älykello vaihtodiilillä

  Päivitä älykellosi tuoreempaan malliin ja tuo vanha älykellosi, tablettisi tai luurisi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

  Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

  Apple Watch Series 8
  Apple Watch Series 8

  Apple Watch Series 8

  Tervettä kehitystä. Tärkeä apuvälineesi on nyt entistä tehokkaampi. Uusi ruumiinläm­möntunnistus tarjoaa naisille tarkempia terveystietoja.

  Apple Watch Ultra
  Apple Watch Ultra

  Apple Watch Ultra

  Kaikkien aikojen järein Apple Watch on täällä. Apple Watch Ultra on suunniteltu vaelluslajeihin, vesiurheiluun ja kestävyysharjoitteluun. Tutustu uskomattomaan Apple Watch Ultraan ja tilaa omasi nyt.

  Apple Watch Series 8 ja muut Apple Watchit

  Syksyllä 2022 julkaistut Apple Watch Series 8 -älykellot pitävät sisällänsä edistyksellisimmät terveysominaisuudet. Voit ottaa EKG:n, mitata sykkeen ja veren happitason sekä seurata kehosi muutoksia, kuten ruumiinlämpöä missä ja milloin tahansa. Saat arvokasta ja tarkkaa tietoa helposti esimerkiksi kuukautiskierrostasi.

  Apple Watch Series 8 -älykellot on varustettu aina päällä olevalla Retina-näytöllä, 18 h akunkestolla sekä innovatiivisilla turvaominaisuuksilla, kuten kuten kaatumisen­tunnistuksella, Hätätila SOS -tilalla ja kolarin­tunnistuksella. Watch Series 8 -älykellot ovat myös iskunkestäviä, pölytiiviitä ja vedenpitäviä (IP6X).

  Jos ranteeseesi sopii ennemmin vieläkin järeämpi Apple Watch, niin tutustu syksyn 2023 uutuuksiin Apple Watch Series 9 ja Apple Watch Ultra -kellosarjoihin. Tutustu myös aikaisempiin Apple Watch SE -älykelloihin.

  Apple Watchin kaveriksi

  Täydennä uuden Apple Watch Series 8 -kellon käyttökokemus sopivilla kuulokkeilla. Löydät meiltä Apple-kuulokkeet, kuten langattomat Apple AirPods sekä AirPods Pro -kuulokkeet.

  Onko kiikarissasi uusi iPhone? Löydät meiltä iPhone-mallit kuten iPhone 11 ja iPhone 11 Pro. Tutustu myös kevään 2020 iPhone SE 2020 -malliin. Löydät iPhone SE 2 -puhelimen meiltä kolmessa eri värissä. Meiltä löydät myös syksyn 2020 uutuudet, eli iPhone 12 -mallit. Valikoimamme kattaa iPhone 12iPhone 12 miniiPhone 12 Pro sekä iPhone 12 Pro Max -puhelimet.

  Olisiko haaveissa kuitenkin Applen lanseeraama uusin iPhone, kiinnostaako uusi iPhone 15? syyskuussa 2023 Apple julkaisi uusimman iPhone 15 -mallistonsa, joka kattaa kaksi perusmallia: iPhone 15 ja iPhone 15 Plus. Lisäksi tilaisuudessa julkaistiin ylivertaiset Pro-mallit: iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max. Koe iPhone parhaimmillaan ja tutustu Apple-uutuuksiin.

  Valikoimastamme löydät syksyn 2022 iPhone 14 -mallit, iPhone 14iPhone 14 PlusiPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max. Valikoimamme kattaa myös syksyllä 2021 julkistetut iPhone 13 -sarjan puhelimet, iPhone 13 ja iPhone 13 mini -mallit.

  Tutustu myös kattavaan valikoimaamme muita Apple-tuotteita. Löydät valikoimastamme esimerkiksi uusimmat MacBook-kannettavat, iPad-tabletit ja Apple HomePodit. Apple iPadien valikoimastamme löydät eri iPad ProiPad Mini sekä iPad Air -mallit. Kotiisi luot uskomattoman äänentoistojärjestelmän Apple HomePodin avulla.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin