Android-puhelimet

Tutustu huippuvalikoimaan Android-puhelimia! Löydät valikoimastamme Samsungin, Honorin, OnePlussan, Motorolan sekä muiden tunnettujen Android-puhelinvalmistajien puhelinmallit. Valikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva Android-puhelin, olipa kyseessä sitten 5G-puhelin, uusin Android-lippulaivapuhelin, jo klassikoksi noussut vanhempi Android-malli, pelipuhelin tai esimerkiksi ammattitason kuvaamiseen soveltuva älypuhelin.

kuvitus kuva aiheesta Android-puhelimet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Puhelinliittymät

  Liittymä uuteen puhelimeen

  Meiltä löydät liittymät niin puhe- ja viestipaketeilla kuin käytön mukaan laskutettavinakin.

  Tutustu liittymiin
  half-sim-huippudiili-crosslink
  Uusi Android vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi Android vaihtodiilillä

  Siirry tuoreempaan Androidiin ja tuo vanha puhelimesi, tablettisi tai älykellosi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen. Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Samsung Galaxy A52s 5G 128 Gt & Samsung Galaxy S21 5G 128 Gt).

  Uusimmat Android-puhelimet

  Kaikki suuret Android-brändit ovat täällä! Monet eri variaatiot näytön koon, tehokkuuden, ohjelmisto-ominaisuuksien sekä muotoilun suhteen tekevät Android-puhelimen valinnasta positiivisesti haastavaa – vaihtoehdot ovat niin monipuolisia ja houkuttelevia.

  Löydät meiltä lukuisat Android-puhelimet eri valmistajilta. Tutustu vaikkapa Samsung Galaxy -malleihin, Sony Xperia -puhelimiin, Honor-puhelimiinMotorola-malleihin sekä OnePlus-puhelimiin.

  Löydä meiltä esimerkiksi Samsungin upeat 5G-puhelimet: Samsung Galaxy A55 5G, Samsung Galaxy A34 5G ja Samsung Galaxy A15 5G ja tyylikkäät Galaxy S23 -sarjan. Katso myös vuoden 2023 uutuudet Samsung Galaxy Z Flip5 5G ja Samsung Galaxy Z Fold5 5G -puhelimet.

  Android-puhelinten valikoimamme ei olisi täydellinen ilman OnePlussan monipuolisia ja tehokkaita puhelimia. Tutustu esimerkiksi OnePlus CE 3 Lite 5G, OnePlus Nord 3 5G, OnePlus 12 5G ja OnePlus 12R 5G -malleihin. Honorilta löydät esimerkiksi upeilla näytöillä varustetut Honor 90 5G:n ja Honor Magic5 Pro 5G:n.

  Miksi hankkisit Android-puhelimen?

  Googlen omistama Android on yleisin käyttöjärjestelmä puhelimissa ja tableteissa, joten valinnanvaraa riittää kaikissa hintaluokissa. Android-käyttöjärjestelmän avoin koodi mahdollistaa sen, että käyttöjärjestelmä voidaan muokata sopivaksi hyvin erilaisiin Android-puhelimiin. Siksi eri puhelinvalmistajien puhelimet lippulaivamalleista yksinkertaisempiin ja edullisempiin malleihin voivat kaikki käyttää Android-käyttöjärjestelmää. Valmistajasta riippumatta, löytyy Android-puhelimille Googlen Play-kaupasta laaja valikoima pelejä ja sovelluksia, jotka tekevät puhelimesta omannäköisen.

  Mitä kannattaa ottaa huomioon Android-puhelimen valinnassa?

  Android-älypuhelimia löytyy runsaasti kaikista hintaluokista. Mieti budjettiasi, minkä verran olet halukas satsaamaan uuteen puhelimeen ja mitkä ovat tärkeimmät ominaisuudet? Kuinka kauan puhelimen akku kestää yhdellä latauksella ja haluatko ladata langattomasti vai perinteisellä johdollisella laturilla? Monelle käyttäjälle yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on kamera, sen laadukkuus ja toiminnot. Mikäli kuvaat paljon tai lataat puhelimelle paljon sovelluksia tai pelejä, kannattaa valita puhelin, jossa tallennustila ei jää pieneksi heti alkumetreillä. Useimpien Android-puhelimien muistia voi myös laajentaa microSD-muistikortilla. Kaipaatko käyttäjien kokemuksia puhelimista? Telia Yhteisöstä löydät keskustelua ja kokemuksia puhelimista ja muista laitteista.

  Suojaa Android-kännykkä kolhuilta ja haittaohjelmilta

  Android-puhelinten muotoilu on ilo silmälle, mutta ilo voi olla lyhytkestoinen suojaamattoman puhelimen livetessä otteesta. Muista siis suojata uusi Android-puhelimesi hyvin kolhuilta ja kömmähdyksiltä. Meiltä löydät laadukkaat suojakuoret ja suojalasit puhelimeesi. Varavirtalähde on kätevä kaveri, jos virta uhkaa loppua kesken päivän rientojen. Telia Turvapaketin avulla taas suojaat puhelimen kautta kulkevaa tietoa, jotta virukset ja vakoiluohjelmat eivät pääse siihen käsiksi. Turvapaketti pitää kaikki laitteesi ja nettiyhteytesi turvassa haittaohjelmilta sekä suojaa yksityisyytesi, henkilötietosi ja salasanasi. Kun tietoturvaohjelmat ovat ajan tasalla, voit nauttia uudesta laitteestasi huoletta!

  Android-puhelimen kumppaniksi sopivat hyvin laadukkaat kuulokkeet, kuten esimerkiksi Samsung Galaxy Buds FE -vastamelukuulokkeet tai Samsung Galaxy Buds2 Pro -nappikuulokkeet. Voit myös täydentää puhelimenkäyttökokemustasi hankkimalla uuden puhelimesi kanssa yhteensopivan älykellon. Löydät meiltä kattavan valikoiman Samsung Galaxy Watch -älykelloja. Tutustu esimerkiksi Samsung Galaxy Watch6 ja Galaxy Watch 6 Classic -älykelloihin, tai sukupolvea aikaisempaan Samsung Galaxy Watch5 Pro -älykelloon.

  Kun uusi Android -puhelin on valittu, olisiko aika päivittää myös puhelinliittymä ajan tasalle? Löydät meiltä rajattomat puhelinliittymät, näppärät prepaiditmobiililaajakaistan mökille sekä luotettavan laajakaistan kotiin.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin