Android-puhelimet

Tutustu huippuvalikoimaan Android-puhelimia! Löydät valikoimastamme Samsungin, Huawein, Honorin, Xiaomin, OnePlussan, Motorolan sekä muiden tunnettujen Android-puhelinvalmistajien puhelinmallit. Valikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva Android-puhelin, olipa kyseessä sitten 5G-puhelin, uusin Android-lippulaivapuhelin, jo klassikoksi noussut vanhempi Android-malli, pelipuhelin tai esimerkiksi ammattitason kuvaamiseen soveltuva älypuhelin.

kuvitus kuva aiheesta Android-puhelimet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Puhelinliittymät

  Liittymä uuteen puhelimeen

  Meiltä löydät liittymät niin puhe- ja viestipaketeilla kuin käytön mukaan laskutettavinakin.

  Tutustu liittymiin
  half-sim-huippudiili-crosslink
  Uusi Android vaihtodiilillä
  Vaihtodiili

  Uusi Android vaihtodiilillä

  Siirry tuoreempaan Androidiin ja tuo vanha puhelimesi, tablettisi tai älykellosi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

  Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 15.9.2022 ehjälle ja toimivalle laitteelle.

  Uusi Android-puhelin

  Kaikki suuret Android-brändit ovat täällä! Monet eri variaatiot näytön koon, tehokkuuden, ohjelmisto-ominaisuuksien sekä muotoilun suhteen tekevät Android-puhelimen valinnasta positiivisesti haastavaa – vaihtoehdot ovat niin monipuolisia ja houkuttelevia.

  Löydät meiltä lukuisat Android-puhelimet eri valmistajilta. Tutustu vaikkapa Samsung Galaxy -malleihin, Huawei-puhelimiinNokia-puhelimiinHonor-puhelimiinMotorola-malleihin, Xiaomi-puhelimiin sekä OnePlus-puhelimiin.

  Löydä meiltä esimerkiksi Samsungin upeat uudet 5G-puhelimet: Samsung Galaxy S20 Ultra 5GSamsung Galaxy S21 Ultra, Samsung Galaxy Fold3Samsung Galaxy A32 5G sekä Samsung Galaxy A22 5G. Myös vuoden 2019 Samsung-mallit Samsung Galaxy Note10+Samsung Galaxy S10 Lite sekä Samsung Galaxy S10+ tarjoavat houkuttelevia ominaisuuksia. Katso myös vuoden 2022 uutuudet Samsung Galaxy Flip4 ja Galaxy Fold4 -mallit.

  Android-puhelinten valikoimamme ei olisi täydellinen ilman vuoden 2020 testivoittajia, kuten OnePlussan OnePlus Nord ja OnePlus 8 Pro -puhelimia. Huawei puolestaan hemmottelee käyttäjiä malleilla Huawei P40 Pro 5GHuawei P40 Lite 5G sekä Huawei P40 Lite E.

  Googlen omistama Android-käyttöjärjestelmä on Windows- sekä iOS-järjestelmien ohella yksi suosituimmista käyttöjärjestelmistä. Android-käyttöjärjestelmän avoin koodi mahdollistaa sen, että käyttöjärjestelmä voidaan muokata sopivaksi hyvin erilaisiin Android-puhelimiin. Siksi eri puhelinvalmistajien puhelimet lippulaivamalleista yksinkertaisempiin ja edullisempiin malleihin voivat kaikki käyttää Android-käyttöjärjestelmää.

  Androidille kaveriksi

  Android-puhelinten muotoilu on ilo silmälle, mutta ilo voi olla lyhytkestoinen suojaamattoman puhelimen livetessä otteesta. Muista siis suojata uusi Android-puhelimesi hyvin kolhuilta ja kömmähdyksiltä. Meiltä löydät suojakuoret ja -kotelot sekä suojakalvot ja -lasit puhelimeesi. Varavirtalähde on kätevä kaveri, jos virta uhkaa loppua kesken päivän rientojen. Turvapaketin avulla taas suojaat puhelimen kautta kulkevaa tietoa, jotta virukset ja vakoiluohjelmat eivät pääse siihen käsiksi. Turvapaketilla voit suojata kaikki laitteesi ja nettiyhteytesi haittaohjelmilta. Freedome VPN -ohjelman avulla puolestaan surffaat netissä anonyymisti. Kun tietoturvaohjelmat ovat ajan tasalla, voit nauttia uudesta laitteestasi huoletta!

  Android-puhelimen kumppaniksi sopivat hyvin laadukkaat kuulokkeet, kuten esimerkiksi Samsung Galaxy Buds Pro tai Samsung Galaxy Buds2 Pro -nappikuulokkeet. Voit myös täydentää puhelimenkäyttökokemustasi hankkimalla uuden puhelimesi kanssa yhteensopivan älykellon. Löydät meiltä kattavan valikoiman Samsung Galaxy Watch -älykelloja. Tutustu esimerkiksi Samsung Galaxy Watch5 ja Samsung Galaxy Watch5 Pro -uutuusmalleihin.

  Kun uusi Android -puhelin on valittu, olisiko aika päivittää myös puhelinliittymä ajan tasalle? Löydät meiltä rajattomat puhelinliittymät, näppärät prepaiditmobiililaajakaistan mökille sekä luotettavan laajakaistan kotiin.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin