Apple-kuulokkeet

Apple AirPods -kuulokkeita voit käyttää esimerkiksi yhdessä iPhonen, Apple Watchin, iPadin tai MacBookin kanssa heti, kun nappaat kuulokkeet pois kotelosta. Nämä Applen langattomat kuulokkeet ovatkin äärettömän helppokäyttöiset ja käyttöönottokin tapahtuu kuin taikaiskusta. AirPods-kuulokkeet ovat päällä automaattisesti ja ne ovat aina yhteydessä laitteeseesi.

kuvitus kuva aiheesta Apple-kuulokkeet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  iPhone-uutuudet ovat täällä
  iPhone 13

  iPhone-uutuudet ovat täällä

  iPhone 13 -mallisto sisältää neljä eri puhelinta: iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max. Uusia puhelimia vauhdittaa salamannopea A15 Bionic -siru.

  Apple Airpods Pro

  Treenaa, fiilistele musiikkia, nauti viihteestä, nökötä ruuhkassa, työskentele – Apple AirPods Pro -kuulokkeet ovat laadukas valinta musiikintoistoon joka tilanteessa! Apple AirPods Pro -kuulokkeissa ylivoimainen äänentoisto, nappikuulokkeiden näppäryys sekä jatkuvasti mukautuva aktiivinen taustamelun vaimennus yhdistyvät saumattomaksi kuuntelukokemukseksi. 

  Löydät meiltä myös Apple AirPods Pro -kuulokkeita edullisemmat Apple AirPods -kuulokkeet latauskotelolla varustettuna, tai Apple AirPods -kuulokkeet langattomalla latauskotelolla.

  Jaa hyvää fiilistä myös muille tehokkailla kaiuttimilla ja varmista, että kaikki lempikappaleesi pysyvät tallessa Spotifyssa.  

  Apple AirPods -kuulokkeita voit käyttää esimerkiksi yhdessä iPhonenApple WatchiniPadin tai MacBookin kanssa heti, kun nappaat kuulokkeet pois kotelosta. Nämä Applen langattomat kuulokkeet ovatkin äärettömän helppokäyttöiset ja käyttöönottokin tapahtuu kuin taikaiskusta. AirPods-kuulokkeet ovat päällä automaattisesti ja ne ovat aina yhteydessä laitteeseesi.

  AirPods-kuulokkeet ovat Apple-kuulokkeet älykkäimmästä päästä. Apple AirPods-kuulokkeet havaitsevat kun ne ovat korvissasi, ja kun poistat kuulokkeet korvistasi, myös niiden toiminta keskeytyy.

  Apple Earpods

  Apple EarPods -kuulokkeet tuntuvat hyvältä korvassa, eivätkä suotta. Nämä valmistajan alkuperäiset kuulokkeet on muotoiltu ottaen huomioon erityisesti korvan muotoilu.

  Käyttömukavuus ei ole ainoa ensiluokkainen ominaisuus näissä kuulokkeissa. Myös äänenlaatu on taattua Apple-laatua. Laaja ääniala ja äänihäviötä vähentävä teknologia takaavat Apple EarPods -kuulokkeille laadukkaan äänenlaadun.

  Tutustu myös laajaan valikoimaamme muita kuulokkeita. Löydät valikoimastamme monipuolisen kokoelman nappikuulokkeita, laadukkaat vastamelukuulokkeet, hikiseenkin treeniin soveltuvat urheilukuulokkeet sekä Bluetooth-kuulokkeet eri valmistajilta.

  Kun uudet Apple-kuulokkeet on hankittu, olisiko aika päivittää myös iPhone uuteen malliin? Löydät kierrätyspuhelimien valikoimastamme muun muassa suositut iPhone XS sekä iPhone X -mallit. Vuoden 2019 Apple-mallit iPhone 11 sekä iPhone 11 Pro puolestaan hurmaavat pitkäkestoisilla kauillaan sekä upeilla kameraominaisuuksillaan. Valikoimamme kattaa luonnollisesti myös vuoden 2020 uutuuden iPhone SE 2020 -puhelinmallin Applen iPhone SE on saavissa kolmessa eri värissä. Tutustu myös vuoden 2020 uusiin Apple Watch -malleihin, Apple Watch Series 6 sekä Apple Watch SE.

  Mikäli kiikarissasi on vuoden 2021 uusi iPhone-malli, suuntaa katsomaan syksyllä 2021 julkaistun iPhone 13 -sarjan puhelimet iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max.

  Julkaistaanko tulevana syksynä kaikkein tehokkain iPhone? Spekulaatiot ja huhut tulevista vuoden 2022 iPhone-malleista käyvät kuumimmillaan. Lue mitä mahdollisista iPhone 14 -malleista puhutaan.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme