Apple-kuulokkeet

Apple AirPods -kuulokkeita voit käyttää esimerkiksi yhdessä iPhonen, Apple Watchin, iPadin tai MacBookin kanssa heti, kun nappaat kuulokkeet pois kotelosta. Nämä Applen langattomat kuulokkeet ovatkin äärettömän helppokäyttöiset ja käyttöönottokin tapahtuu kuin taikaiskusta. AirPods-kuulokkeet ovat päällä automaattisesti ja ne ovat aina yhteydessä laitteeseesi.

kuvitus kuva aiheesta Apple-kuulokkeet

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0
  Apple AirPods Pro
  Apple AirPods Pro

  Apple AirPods Pro

  Nauti kirkkaista ja selkeistä ylä-äänistä sekä syvästä ja vivahteikkaasta bassosta. Parannettu aktiivinen taustamelun vaimennus ja mukautuva läpikuuluvuus vähentävät aiempaa enemmän ulkoisia ääniä.

  Apple Airpods Pro

  Treenaa, fiilistele musiikkia, nauti viihteestä, nökötä ruuhkassa, työskentele – Apple AirPods Pro -kuulokkeet ovat laadukas valinta musiikintoistoon joka tilanteessa! Apple AirPods Pro -kuulokkeissa ylivoimainen äänentoisto, nappikuulokkeiden näppäryys sekä jatkuvasti mukautuva aktiivinen taustamelun vaimennus yhdistyvät saumattomaksi kuuntelukokemukseksi. Lisäksi AirPods Pro -kuulokkeiden kotelo tukee MagSafe-latausta, joten voit ladata latauskotelon MagSafe-laturilla tai Qi-yhteensopivalla latausalustalla.

  Löydät meiltä myös Apple AirPods Pro -kuulokkeita edullisemmat Apple AirPods -kuulokkeet latauskotelolla varustettuna, tai Apple AirPods -kuulokkeet MagSafe-latauskotelolla.

  Jaa hyvää fiilistä myös muille tehokkailla kaiuttimilla ja varmista, että kaikki lempikappaleesi pysyvät tallessa Spotifyssa.  

  Apple AirPods -kuulokkeita voit käyttää esimerkiksi yhdessä iPhonenApple Watchin, iPadin tai MacBookin kanssa heti, kun nappaat kuulokkeet pois kotelosta. Nämä Applen langattomat kuulokkeet ovatkin äärettömän helppokäyttöiset ja käyttöönottokin tapahtuu kuin taikaiskusta. AirPods-kuulokkeet ovat päällä automaattisesti ja ne ovat aina yhteydessä laitteeseesi.

  AirPods-kuulokkeet ovat Apple-kuulokkeet älykkäimmästä päästä. Apple AirPods-kuulokkeet havaitsevat kun ne ovat korvissasi, ja kun poistat kuulokkeet korvistasi, myös niiden toiminta keskeytyy.

  Apple Earpods

  Apple EarPods -kuulokkeet tuntuvat hyvältä korvassa, eivätkä suotta. Nämä valmistajan alkuperäiset kuulokkeet on muotoiltu ottaen huomioon erityisesti korvan muotoilu.

  Käyttömukavuus ei ole ainoa ensiluokkainen ominaisuus näissä kuulokkeissa. Myös äänenlaatu on taattua Apple-laatua. Laaja ääniala ja äänihäviötä vähentävä teknologia takaavat Apple EarPods -kuulokkeille laadukkaan äänenlaadun.

  Tutustu myös laajaan valikoimaamme muita kuulokkeita. Löydät valikoimastamme monipuolisen kokoelman nappikuulokkeita, laadukkaat vastamelukuulokkeet, hikiseenkin treeniin soveltuvat urheilukuulokkeet sekä Bluetooth-kuulokkeet eri valmistajilta.

  Kun uudet Apple-kuulokkeet on hankittu, olisiko aika päivittää myös iPhone uuteen malliin? Löydät kierrätyspuhelimien valikoimastamme muun muassa suositut kunnostetut ja tarkastetut käytetyt iPhonet, kuten iPhone XS sekä iPhone X -mallit. Vuoden 2019 Apple-mallit iPhone 11 sekä iPhone 11 Pro puolestaan hurmaavat pitkäkestoisilla akauillaan sekä upeilla kameraominaisuuksillaan. Valikoimamme kattaa luonnollisesti myös vuoden 2020 uutuuden iPhone SE 2020 -puhelinmallin Applen iPhone SE on saavissa kolmessa eri värissä. Mikäli kiikarissasi on vuoden 2021 uusi iPhone-malli, suuntaa katsomaan syksyllä 2021 julkaistun iPhone 13 -sarjan puhelimet iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max.

  Tutustu myös vuoden 2022 uusiin Apple Watch -malleihin, Apple Watch Series 8 sekä Apple Watch Ultra sekä uusimpiin iPhone 14 -malleihin, jotka julkaistiin 7.9. pidetyssä Apple Eventissä. Löydät valikoimastamme kaikki neljä uutta mallia: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max. Tutustu myös uuteen Apple HomePodiin, jolla voit luoda upean äänentoistojärjestelmän kotiisi.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin