Apple iPhone 13

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max sisältävät salamannopean A15 Bionic -sirun sekä huippunopeat 5G-yhteydet. Nyt saatavilla myös uudet upeat vihreän sävyt.

kuvitus kuva aiheesta Apple iPhone 13

Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä
5G

Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä

Lataa leffoja lennossa ja striimaa parempilaatuista videota supernopealla 5G-liittymällä.

Vanha iPhonesi on rahaa
Vaihtodiili

Vanha iPhonesi on rahaa

Kun ostat uuden iPhone -puhelimen ja tuot meille vanhan iPhonesi, saat reilun hyvityksen. Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 26.10.2023 ehjälle ja toimivalle laitteelle (Apple Watch Series 6 44mm GPS + Cellular Aluminum case & Apple iPhone 11 64 GB).

iPhone 13

Apple iPhone 13 -mallit ovat huomattavan samanlaisia koon sekä muotoilun suhteen verrattuna iPhone 12 -malleihin. iPhone 13 -mallin näytössä oleva kameran lovi on kuitenkin hieman aiempia malleja pienempi. Kaikki neljä iPhone 13 -mallia ovat lisäksi IP68-sertifioituja kestämään vettä, eli ne ovat ns. vedenkestäviä puhelimia. Lisäksi maaliskuussa 2022 iPhone 13-sarjaan julkaistiin uudet upeat värit: vihreä ja vuorimännynvihreä.

iPhone 13 -mallit pitävät sisällään huomattavasti kestävämmät akut verrattuna edeltäviin iPhone-puhelimiin. Kaikki iPhone 13 -mallit on lisäksi varustettu uudella A15 Bionic -sirulla, kirkkaammilla näytöillä sekä huomattavilla kameraparannuksilla. Esimerkiksi iPhone 13 Pro sekä iPhone 13 Pro Max -mallit lupaavat yksityiskohtaisempia kuvia kaikissa valaistusolosuhteissa. Pro-malleissa on nyt yötila jokaisessa kamerassa, minkä lisäksi myös makrokuvaus on nostettu täysin uudelle tasolle.

Muista myös suojata uusi iPhone 13 -puhelimesi kolhuilta ja kömmähdyksiltä. Meiltä löydät Apple-puhelimille sopivat suojakuoret ja suojalasit.

Katso myös muut puhelimet Applelta. Valikoimastamme löydät myös aikaisemmat iPhone-mallit, kuten iPhone 12 -mallit, iPhone 11 -mallit sekä iPhone SE. Lisäksi Telia Recycled -kierrätyspuhelimista löydät kunnostetut ja tarkistetut käytetyt iPhonet.

Jos kiikareissasi on kaikkein uusin iPhone, tutustu syksyllä 2023 julkaistuihin iPhone 15 -malleihin, jotka pitävät sisällään neljä uutta puhelinmallia: iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max. Uusi iPhone 15 on varustettu loistavilla ja kestävillä mate riaaleilla, ammattilaistasoisilla kameroilla ja Dynamic Islandilla. Uusi iPhone 15 Pro on lisäksi valmistettu tyylikkäästä ja kestävästä titaanista.

iPhone 13 -mallin kumppaniksi

Kun uusi iPhone 13 tai muu omppumalli on valittu, olisiko aika päivittää myös yhteydet ajan tasalle? Löydät meiltä rajattomat liittymät, huippunopeat 5G-liittymät sekä näppärät prepaid-liittymät. Kodin yhteysvaihtoehdoiksi tarjolla ovat esimerkiksi kiinteä laajakaista5G-netti taikka mobiililaajakaista.

Eri iPhone-mallien lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut Apple-tuotteet. Tutustu esimerkiksi eri Apple Watch -kelloihin. Löydät valikoimastamme muun muassa Apple Watch Series 8, Apple Watch SE sekä uusimmat Apple Watch Series 9 ja Apple Watch Ultra 2 -kellosarjat.

Löydät meiltä myös MacBook-kannettavat sekä iPad-tabletit. Tutustu esimerkiksi MacBook Air ja MacBook Pro -kannettaviin, sekä iPad ProiPad Air ja iPad Mini -tabletteihin. Uuden iPhone-puhelimen kanssa sopiva kumppani ovat myös yhteensopivat Apple-kuulokkeet, kuten esimerkiksi Apple AirPods Pro tai Apple AirPods.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin