Apple iPhone 13

Apple julkisti 14.9. järjestetyssä tilaisuudessa uudet iPhone 13 -sarjan puhelimet. iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max mallit ovat nyt myynnissä.

kuvitus kuva aiheesta Apple iPhone 13
Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä
5G

Kaikki irti puhelimestasi 5G-liittymällä

Lataa leffoja lennossa ja striimaa parempilaatuista videota supernopealla 5G-liittymällä.

Vanha iPhonesi on rahaa
Vaihtodiili

Vanha iPhonesi on rahaa

Kun ostat uuden iPhone 12 -puhelimen ja tuot meille vanhan iPhonesi, saat reilun hyvityksen.

iPhone 13

Apple iPhone 13 -mallit ovat huomattavan samanlaisia koon sekä muotoilun suhteen verrattuna iPhone 12 -malleihin. iPhone 13 -mallin näytössä oleva kameran lovi on kuitenkin hieman aiempia malleja pienempi. Kaikki neljä iPhone 13 -mallia ovat lisäksi IP68-sertifioituja kestämään vettä, eli ne ovat ns. vedenkestäviä puhelimia.

Uudet iPhone 13 -mallit pitävät sisällään huomattavasti kestävämmät akut verrattuna edeltäviin iPhone-puhelimiin. Kaikki iPhone 13 -mallit on lisäksi varustettu uudella A15 Bionic -sirulla, kirkkaammilla näytöillä sekä huomattavilla kameraparannuksilla. Esimerkiksi iPhone 13 Pro sekä iPhone 13 Pro Max -mallit lupaavat yksityiskohtaisempia kuvia kaikissa valaistusolosuhteissa. Pro-malleissa on nyt yötila jokaisessa kamerassa, minkä lisäksi myös makrokuvaus on nostettu täysin uudelle tasolle.

Muista myös suojata uusi iPhone 13 -puhelimesi kolhuilta ja kömmähdyksiltä. Meiltä löydät Apple-puhelimille sopivat puhelimen suojakuoret sekä panssarilasit puhelimeen.

Katso myös muut puhelimet Applelta. Valikoimastamme löydät esimerkiksi kaikki iPhone 12 -mallit, eli iPhone 12iPhone 12 miniiPhone 12 Pro sekä iPhone 12 Pro Max. Tutustu myös aikaisempiin iPhone-malleihin, kuten iPhone 11iPhone 11 Pro sekä iPhone SE.

iPhone 13 -mallin kumppaniksi

Kun uusi iPhone 13 tai muu omppumalli on valittu, olisiko aika päivittää myös yhteydet ajan tasalle? Löydät meiltä rajattomat liittymät, huippunopeat 5G-liittymät sekä näppärät prepaid-liittymät. Kodin yhteysvaihtoehdoiksi tarjolla ovat esimerkiksi kiinteä laajakaista5G-netti taikka mobiililaajakaista.

Eri iPhone-mallien lisäksi löydät valikoimastamme myös monet muut Applen tuotteet. Tutustu esimerkiksi eri Apple Watch -kelloihin. Löydät valikoimastamme muun muassa Apple Watch Series 4Apple Watch Series 5Apple Watch Series 6 sekä Apple Watch SE -kellosarjat.

Löydät meiltä myös MacBook-kannettavat sekä iPad-tabletit. Tutustu esimerkiksi MacBook Air ja MacBook Pro -kannettaviin, sekä iPad ProiPad Air ja iPad Mini -tabletteihin. Uuden iPhone-puhelimen kanssa sopiva kumppani ovat myös yhteensopivat Apple-kuulokkeet, kuten esimerkiksi Apple AirPods Pro tai Apple AirPods.

Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme