Apple iPad Pro

iPad Pro. Ällistyttävää tehoa. Hämmästyttävä suorituskyky ja huippunopeat langattomat yhteydet. Uskomattoman edistykselliset näytöt ja seuraavan sukupolven Apple Pencil -elämys. iPad ei ole koskaan ollut näin pro.

kuvitus kuva aiheesta Apple iPad Pro

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  iPad Pro -tabletin tehot riittävät moneen

  Harmaasävytteinen iPad Pro on harmaa vain ulkoasultaan – iPad Pro on enemmän kuin tarpeeksi värikäs ja monipuolinen ominaisuuksiltaan.

  iPad Pro on tarkoitettu raskaampaankin työskentelyyn. iPad Pro 2022 on varustettu energiatehokkaalla M2-sirulla, joka hyödyntää uuden tason suorituskykyä ja räätälöityjä teknologioita, kuten edistyksellistä kuvaprosessoria. iPad Prolla vaativaakin grafiikkaa edellyttävä työskentely, kuten esimerkiksi 3D-suunnittelu, onnistuu.

  Tehokkuutensa lisäksi iPad Pro tulee varustettuna poikkeuksellisen ylellisellä Liquid Retina -näytöllä, joka ulottuu tabletin reunasta reunaan. Optimoi tabletin käyttökokemuksesi, ja valitse iPad Pro itsellesi parhaiten sopivalla näytön koolla. iPad Pro on saatavilla 11 sekä 12,9 tuuman näytöillä.

  iPad Pro:ssa on normaalin SIM-kortin lisäksi eSIM-ominaisuus, jonka ansiosta voit halutessasi käyttää digitaalista SIM-korttia tabletissasi. Löydät valikoimastamme iPad Pro -tablettien lisäksi iPad mini sekä iPad Air -tabletit.

  Kun uusi iPad Pro on valittu, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet? Meiltä löydät esimerkiksi kiinteän laajakaistan kotiin taikka näppärän mobiililaajakaistan mukana kulkemaan. Suojaa myös nettiyhteytesi ja kodin laitteesi viruksilta Turvapaketilla, sekä varjele yksityisyyttäsi Freedome VPN:llä. Kun virustorjuntaohjelmat ovat ajan tasalla, voit surffailla netissä huoletta.

  Apple iPad Pro ja muut Apple-tuotteet

  Valikoimamme kattaa myös laajasti muita Apple-laitteita. Löydät valikoimastamme esimerkiksi uusimmat iPhone-mallit. Tutustu esimerkiksi kevään 2020 malliin, iPhone SE -malliin. Kohtuuhintainen iPhone SE 2 on saatavilla kolmessa eri värissä. Tutustu myös vuoden 2019 Apple-malleihin, iPhone 11 sekä iPhone 11 Pro. Eri iPhone 11 -mallit ovat saatavissa useissa upeissa väreissä. Vuoden 2020 iPhone 12 -sarjaiPhone 12 miniiPhone 12iPhone 12 Pro ja iPhone 12 Pro Max löytyvät valikoimastamme useammassa eri värissä ja muistikoossa. 

  Olisiko haaveissa kuitenkin Applen lanseeraama uusin iPhone, kiinnostaako uusi iPhone 15? syyskuussa 2023 Apple julkaisi uusimman iPhone 15 -mallistonsa, joka kattaa kaksi perusmallia: iPhone 15 ja iPhone 15 Plus. Lisäksi tilaisuudessa julkaistiin ylivertaiset Pro-mallit: iPhone 15 Pro ja iPhone 15 Pro Max. Koe iPhone parhaimmillaan ja tutustu Apple-uutuuksiin.

  Valikoimastamme löydät syksyn 2022 iPhone 14 -mallit, iPhone 14iPhone 14 PlusiPhone 14 Pro ja iPhone 14 Pro Max. Valikoimamme kattaa myös syksyllä 2021 julkistetut iPhone 13 -sarjan puhelimet, iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max -mallit.

  Katso myös eri Apple Watch -kellot. Esimerkiksi Apple Watch SE sekä Apple Watch Series 7 -älykellot hurmaavat monipuolisilla käyttöominaisuuksillaan. Jos haluat ranteeseesi komeilemaan uusimman mallin, tutustu syksyn 2022 Apple Watch Series 8 ja Apple Watch Ultra -älykelloihin.

  Lisäksi tilaamalla uutiskirjeen saat ajankohtaista tietoa mm. asiakaseduista, kampanjoista sekä aika ajoin alennuskoodeja.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva TakuuLiittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin, tabletteihin, 4G-älykelloihin ja 4G/5G-tietokoneisiin