Apple iPad Pro

Luo, opi, työskentele ja viihdy täysin rinnoin. Suositellaan nauttimaan nopean mobiiliyhteyden kera! Tyylikkäällä ulkomuodolla silatut iPad Pro -tabletit kätkevät sisäänsä suorituskyvyn, joka kestää vertailua kannettavien tietokoneidenkin kanssa. Apple iPad Pro on hyvä suojata laadukkaalla tabletin suojakotelolla. Tutustu kaikkiin iPad Pro -tabletteihin, ja niiden monipuolisiin ominaisuuksiin.

kuvitus kuva aiheesta Apple iPad Pro

0 tuotetta

search
  Näytetään 0/0

  iPad Pron tehot riittävät moneen

  Harmaasävytteinen iPad Pro on harmaa vain ulkoasultaan – iPad Pro on enemmän kuin tarpeeksi värikäs ja monipuolinen ominaisuuksiltaan.

  iPad Pro on tarkoitettu raskaampaankin työskentelyyn. iPad Pro 2021 on varustettu energiatehokkaalla M1-sirulla, joka hyödyntää uuden tason suorituskykyä ja räätälöityjä teknologioita, kuten edistyksellistä kuvaprosessoria. iPad Prolla vaativaakin grafiikkaa edellyttävä työskentely, kuten esimerkiksi 3D-suunnittelu, onnistuu.

  Tehokkuutensa lisäksi iPad Pro tulee varustettuna poikkeuksellisen ylellisellä Liquid Retina -näytöllä, joka ulottuu tabletin reunasta reunaan. Optimoi tabletin käyttökokemuksesi, ja valitse iPad Pro itsellesi parhaiten sopivalla näytön koolla. iPad Pro on saatavilla 11 sekä 12,9 tuuman näytöillä.

  iPad Pro:ssa on normaalin SIM-kortin lisäksi eSIM-ominaisuus, jonka ansiosta voit halutessasi käyttää digitaalista SIM-korttia tabletissasi. Löydät valikoimastamme iPad Pro -tablettien lisäksi iPad mini sekä iPad Air -tabletit.

  Kun uusi iPad Pro on valittu, olisiko aika päivittää myös kodin yhteydet? Meiltä löydät esimerkiksi kiinteän laajakaistan kotiin taikka näppärän mobiililaajakaistan mukana kulkemaan. Suojaa myös nettiyhteytesi ja kodin laitteesi viruksilta Turvapaketilla, sekä varjele yksityisyyttäsi Freedome VPN:llä. Kun virustorjuntaohjelmat ovat ajan tasalla, voit surffailla netissä huoletta.

  Apple iPad Pro ja muut Apple-tuotteet

  Valikoimamme kattaa myös laajasti muita Apple-tuotteita. Löydät valikoimastamme esimerkiksi uusimmat iPhone-mallit. Tutustu esimerkiksi kevään 2020 uutuuteen, iPhone SE -malliin. Kohtuuhintainen iPhone SE 2 on saatavilla kolmessa eri värissä. Tutustu myös vuoden 2019 Apple-malleihin, iPhone 11 sekä iPhone 11 Pro. Eri iPhone 11 -mallit ovat saatavissa useissa upeissa väreissä. Vuoden 2020 iPhone 12 -sarjaiPhone 12 miniiPhone 12iPhone 12 Pro ja iPhone 12 Pro Max löytyvät valikoimastamme useammassa eri värissä ja muistikoossa. 

  Applen syksyllä 2021 julkaisema uusin iPhone-malli, iPhone 13 -sarja, löytyy myös valikoimastamme sisältäen iPhone 13iPhone 13 miniiPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max -puhelinmallit.

  Tutustu myös Apple Watch -kelloihin. Esimerkiksi Apple Watch SE sekä Apple Watch 6 -älykellot hurmaavat monipuolisilla käyttöominaisuuksillaan.

  Julkaistaanko tulevana syksynä kaikkein tehokkain iPhone? Spekulaatiot ja huhut tulevista vuoden 2022 iPhone-malleista käyvät kuumimmillaan. Lue mitä mahdollisista iPhone 14 -malleista puhutaan.

  Miksi tilaisit Telialta?

  • kuvituskuva Ei korkoja tai kulujaEi korkoja, ei kuluja, maksuaikaa jopa 36 kuukautta
  • kuvituskuva ToimitusNopea ilmastoystävällinen toimitus jopa huomiseksi
  • kuvituskuva Takuu3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin liittymäasiakkaillemme